icon

Sex po 55tke u mužov

anka0711
12. mar 2023

Dobrý večer. Môj muž má 55 rokov ja mám 35. Pred pól rokom sme mali sex, je to normalne? Hovori mi stále že som krásna a miluje ma to vidí každý. Len nechápem teda v čom je chyba? Predtým to bolo omnoho častejšie ale čím dalej je to horšie...Stále sedí na gauči celý deň a pozerá tv a hrá si hry. Mobil nemá a na notebook mu chodim aj na jeho socialne siete. Iba sa stretne každú nedelu s kamarátom ktorého poznám v kaviarni kam aj spolu chodievame. Tak asi milenky nemá a poznám ho že také veci on nerobí. Môžu to robiť lieky a fajčenie? Dakujem za nazory....

Strana
z2
karolinakr
12. mar 2023

30 ročna so 60 rocným hm...🤔

betulinka1
12. mar 2023

@anka0711ako tu uz bolo napisane je to individualne . Poznam 65 rocneho, ktory sa stazuje, ze jeho zena nechce sex tak casto ako on, lebo je uz po menopauze. Ale teda on aktivne športuje, lyžuje, turistika. Cize skus dokopat muza k nejakej aktivite. Alebo aj ked on nevie, tak je kopec pomôcok ako moze uspokojiť teba aby si bola spokojna. Lebo ked mas 35 zase aj on musel ratat s tym, ze sex potrebujes. Nie je to len o tom ako ti tu pisu, ze mala si vediet, ze on je stary. Aj on ma vediet, ze ma mladú partnerku s potrebami.

macatt
12. mar 2023

Ja som sa práve bavila v piatok s jednou známou, jej muž má 55r a teraz má obdobie že by mal sex viackrát denne a aj majú, deti sa zdržujú doma menej a tým majú viac času a priestoru na seba.. a jasne, že sa dotyčná sťažuje😂 môže mať len také obdobie, treba ho naštartovať💪🏻

miskomuska
26. mar 2023

@pininka1 3x za noc a potom celý rok pauza 🙂

bessie12
26. mar 2023

@miskomuska a z akého dôvodu si myslíš, že po presexovanej noci by mali mať celý rok pauzu ?? Kvoli jeho veku ? 🤔

Strana
z2