Sex po pôrode: Strata záujmu a jeho dôsledky
28. mar 2026
To že chlapov viac tlačí do vzťahu testosterón vieme, to že sa ženy po pôrode zaujímajú viac o deti ako o sex s mužom tiež, to že sex s jedným partnerom amortizuje je známe, aj to že 30% žien sex nepovažuje za nutnú potrebu, 15% je frigidných a 4% lesby , no a ak odoberieme sex zo vzťahu muža a ženy tak čo zostane ? .... porozumenie, spoločné záujmy, majetok a deti ... málo ? .... to dnes končí len rozchodom /rozvodom/ a nažerú sa len právnici ... tak buď to tak necháme, alebo ženy začnú byť aktívnejšie či ? ... zase blbo len chlapský vývod ?
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@anonym_15ffdf čítala som veľa jeho komentárov, ale v žiadnom nebolo nič o tom, že majú jednostranný orál či 3 minútový sex v misionárskej polohe kvôli viere. Nikde nič také nepísal. Preto sa pýtam teba, že prečo to spájaš s vierou a prikázaniami, keď poloha pri sexe či sexuálne praktiky s vierou nesúvisia, a ani on to nespája.
@any_soj nehnevaj sa, ja nemam cas na to, aby som ti hocico vysvetlovala a dohladavala komentáre. Citala si to zjavne zle. Ak súhlasíš ok ak nesúhlasíš tiez ok. Pekny den 🙂