icon

Sex s malým penisom

22. feb 2023

Ahojte, stretla som uzasneho muza ALE.... Ako riesite sex, ked ma maly penis? Ja ho vnutri necitim a ani on neciti, ked je vo mne. Existuju nejaky tipy, ako urobit, aby ten sex fungoval? Dakujem

Strana
z3
basullinka
27. jún 2023

@foterlotor ale veď @tilly na to ide dobre...to je ako taky maly pelendrek 😅

gypsomilka
27. jún 2023

Najdi ci poriadneho cernocha. Deti deti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

vesimelonimarsista
27. jún 2023

@basullinka omylom zakusne a aj odkusne...

foterlotor
1. júl 2023

@tilly nie som zena, ale 5cm ani do ust podla mna. To je ako mini lizatko. Teda neviem ako to beries ty, ale ocakaval by som, ze chce drzat v ruke a ustach nieco dlhsie 🙂

foterlotor
1. júl 2023

@gypsomilka preco hned cernocha? opacny extrem.

foterlotor
1. júl 2023

@basullinka neviem posudit 😀 ja rad dierku

tilly
2. júl 2023

@foterlotor neviem, neskúšala som ešte 🤣.

foterlotor
2. júl 2023

@tilly najvyssi cas 😀

tilly
3. júl 2023

@foterlotor neviem, či by mi to manžel schválil 🤣🤣🤣🤣

candii
3. júl 2023

@izabellik nie je .. proste nie každý je kompatibilný v posteli a toto mne osobne by veľmi prekážalo. Mozno sa nájdu ženy, ktoré prijmú kompromis ale mne osobne by to veľmi prekážalo a na mojom pódiu malý šašo isto neuspeje 😁

lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
lubenenko
Odpoveď bola odstránená
andrej43
27. dec 2023

Nech si nasadi strapon a budeš spokojna

j_m
27. dec 2023

Síce staršia (ale fajn) téma… no aj keď off topic, ale vyššia kolegiňka hovorila, že mama jej poradila zobrať si menšieho chlapa, že bude menšie gate prať 😂😂
… ale i tak by ma zaujímalo koľko cm mali tí dvaja partneri 👀😉

autor
30. dec 2023

@j_m pod 10cm v pohotovnosti je male, resp. neuspokoji sa on ani ja. Ale pre nizsiu zenu to moze byt akurat.

andigab
30. dec 2023

To je blbosť

andigab
Autor odpoveď zmazal
j_m
30. dec 2023

@autorka jéj, vďaka za odpoveď 🙂… no kedysi písali, že priemer je 15 - 17 cm… hmm

miskomuska
1. apr 2024

Zaujímavé lebo ženy väčšinou riešia opačný problém z veľkým penisom.Ty si v podstate šťastná žena pretože máš možnosť užiť si sexuálne veci o ktorých môžu iné len snívať. To že ma malého nieje vôbec neriešiteľná situácia.Stačí použiť vákuovú pumpu alebo nasady na penis. Musí sa partner snažiť uspokojiť tvoju dierku.Minimálne ruky a 5 prstov má takže je to len o ňom nakoľko ťa dokáže uspokojiť.Ešte pridam nejaký tip ak si hore na ňom môže pridať k penisu aj prsty vyplní voľný priestor.Taktiež môžeš zaviesť venušine guľôčky tým tiež zúžiš priestor.Veľa šťastia 😉

vesimelonimarsista
1. apr 2024

@miskomuska ziadna zena s partnerom s malou výbavou nie je stastna. A pouzivat vakuove pumpy a podobne hovadiny každý raz, nie dakujem.

mawrick
31. aug 2024

Kokso, ja meriam 166cm a ked je v akcii mam 14-16 cm a to si myslim, ze je maly a mam dilemu…

duunlo
31. aug 2024

@mawrick nemaj dilemu, je proste maly, to je fakt, s tym uz nic nespravis. Zmier sa s tym

marca12
31. aug 2024

@izabellik To sa ozaj len hovori. Maly saso nevie robit ziadny cirkus. Mala som frajera s malym,ale ten sex nicim nenahradis. Ano,su aj ine sposoby,ale to moze byt doplnok. Donekonecna by ta to nebavilo. Chces si uzit aj sex.

marca12
31. aug 2024

@mawrick Tak to nie je maly. Su muzi,ktori maju ozaj maly tak do 5-10 cm a to uz je ozaj nestastie

karolinakr
31. aug 2024

@mawrick su ženym ktorym menši vyhovuje

Strana
z3