Sex s malým penisom
Ahojte, stretla som uzasneho muza ALE.... Ako riesite sex, ked ma maly penis? Ja ho vnutri necitim a ani on neciti, ked je vo mne. Existuju nejaky tipy, ako urobit, aby ten sex fungoval? Dakujem
Najdi ci poriadneho cernocha. Deti deti 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@basullinka omylom zakusne a aj odkusne...
@tilly nie som zena, ale 5cm ani do ust podla mna. To je ako mini lizatko. Teda neviem ako to beries ty, ale ocakaval by som, ze chce drzat v ruke a ustach nieco dlhsie 🙂
@gypsomilka preco hned cernocha? opacny extrem.
@basullinka neviem posudit 😀 ja rad dierku
@foterlotor neviem, neskúšala som ešte 🤣.
@tilly najvyssi cas 😀
@foterlotor neviem, či by mi to manžel schválil 🤣🤣🤣🤣
Nech si nasadi strapon a budeš spokojna
Síce staršia (ale fajn) téma… no aj keď off topic, ale vyššia kolegiňka hovorila, že mama jej poradila zobrať si menšieho chlapa, že bude menšie gate prať 😂😂
… ale i tak by ma zaujímalo koľko cm mali tí dvaja partneri 👀😉
@j_m pod 10cm v pohotovnosti je male, resp. neuspokoji sa on ani ja. Ale pre nizsiu zenu to moze byt akurat.
To je blbosť
Zaujímavé lebo ženy väčšinou riešia opačný problém z veľkým penisom.Ty si v podstate šťastná žena pretože máš možnosť užiť si sexuálne veci o ktorých môžu iné len snívať. To že ma malého nieje vôbec neriešiteľná situácia.Stačí použiť vákuovú pumpu alebo nasady na penis. Musí sa partner snažiť uspokojiť tvoju dierku.Minimálne ruky a 5 prstov má takže je to len o ňom nakoľko ťa dokáže uspokojiť.Ešte pridam nejaký tip ak si hore na ňom môže pridať k penisu aj prsty vyplní voľný priestor.Taktiež môžeš zaviesť venušine guľôčky tým tiež zúžiš priestor.Veľa šťastia 😉
@miskomuska ziadna zena s partnerom s malou výbavou nie je stastna. A pouzivat vakuove pumpy a podobne hovadiny každý raz, nie dakujem.
Kokso, ja meriam 166cm a ked je v akcii mam 14-16 cm a to si myslim, ze je maly a mam dilemu…
@mawrick su ženym ktorym menši vyhovuje

@foterlotor ale veď @tilly na to ide dobre...to je ako taky maly pelendrek 😅