icon

Sex s manželom je bolestivý a nič mi nedáva

28. apr 2021

Ahojte, keďže je tu mnoho žien, chcem sa vás opýtať na radu. S manželom sme spolu 14 rokov. Skvelo si rozumieme. Až na drobné skriepky nemáme žiadne problémy. Až kým nepríde rad na intímnosti.
Jeden pre druhého sme boli v posteli prvým sexuálnym partnerom, takže sme sa za pochodu učili co a ako. Mne sa ten samotný sex ale nepáči. Je to takto cele roky, čo sme spolu. Manžel to vie, hovoríme o tom často. Skúšali sme hocičo, no nič nepomohlo. Boli ma to a neprináša mi to žiadne uspokojenie. Mate takéto skúsenosti?
Predohra je naozaj fajn, manzel je chlap, ktorému by som čokoľvek povedala nemá problém skúšať. Ale keď už ideme na vec, nie je to proste dobre. Boli ma to a nič z toho nemám. Určite nemám problém s vlhkosťou. Bežne sa mi tiez stane, že sa po sexe utriem a na papieri je trosku krvi.
Nemáte nejaké typy, čo skúšať? Je možné, že ja na mňa manzel veľmi obdarený? Alebo ako ísť na ten sex, aby sme si to proste užili...teda ja. Manžel by si to ale tiež užil oveľa viac, ak by som si to užívala ja. Keďže nikto z nás to nemá s čím porovnať, nevieme, čo je okej.
Myslela som si, že sa to pôrodom aspoň trošku upraví, ale nestalo sa vobec nič, žiadna zmena. Už prestávame spolu mať sex úplne a intimnosti si vynahradím e inými rôznymi spôsobmi, ale chceme predísť sklamaniu z neuspokojiveho sexu. Prijmeme akúkoľvek radu.

Strana
z2
karolinakr
29. apr 2021

Mozes to porovnat s vibratorom kupis si inu velkost ako ma manžel a ci ti to bude prijrmne alebo nie

sylvia002111
29. apr 2021

Skus kokosovy olej ako lubrikant, je neutralny a nestipe. Nie je problem vo velkosti/dlzke ale v hrubke.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
akinom0077
2. máj 2021

@nevenka / suhlasim s vami ja so tiez myslim ze u autorky moze ist o nieco ako si pisala , sama som presla streptokokom

leenkaa2708
17. sep 2021

Tak pomerajte a zabehni aj ku gynde ..

leenkaa2708
17. sep 2021

Poslite mi správu ak viete..lebo Vám neviem súkromne napísať, ďakujem.

luccija
17. sep 2021

Tiež si myslím, že infekcia, zápal, či polypy po sexe by si nemala krvácať.A skús iný lubrikant

luccija
17. sep 2021

Bola si pri pôrode natrhnuté šita?môže Tam bolieť vchod do pošvy, ak si mala zranenie

Strana
z2