icon

Sex s priateľom

lajlaa555
20. apr 2022

Ahojtee mám taký problém ktorý mi dosť vadí už nejaký ten čas. Môj priateľ ma chce stále v posteli len keď si oblečiem Latex. Pozerá tie latexové Japonky neustále a povedal že sa mu veľmi páčia že sú prirodzené a pod...
Keď mám rifle a som slušne normálne oblečená, neprejavuje záujem a nechce nič keď to chcem ja. Chce to len vtedy keď si to oblečiem a vtedy ho to vzruší, je nadšený, oči rozžiarená atď ... keď ten latex nemám tak vôbec nič. Mne sa osobne ten latex nepáči ale veď ľúbim ho tak si to predca len oblečiem. Poraďte mi prosím baby chcem vedieť vaše názory. Ďakujem

Strana
z2
kiki68
21. apr 2022

@lajlaa555 ako toto je pre mna bezna vec, ale ja byt Tebou sa rozidem s nim. Ved co z toho vztahu a hlavne sexu mas potom. Bud sa to paci obom alebo je to o nicom. On ma iny vkus a nemieni sa toho vzdat a ani v tom nejako ustupit zial. Kde aj tak stale fantaziruje, tak to neni v poriadku. Ani keby si naha v tej posteli. teda mne by to dost liezlo na nervy, ze si tam pozera blbiny a potom sa ledva osapi na svoju zenu.

cubo2
22. apr 2022

@kiki68 ono podla mna tiez nie je zrovna lahke najst zenu, ktora bude mat latex / rubber prirodzene rada (oprav ma ak sa mylim).. cize asi to casto bude o kompromisoch z oboch stran

kiki68
22. apr 2022

@cubo2 od toho mame predsa fetlife 😀 proste su moznosti ako najst takeho partnera, hlavne vediet kde hladat. Hoci u nas doma to bola uplne nahoda.

maranta_leuconeura
24. apr 2022

@lajlaa555 z priatelovej strany nie je spravne, ze od teba chce nieco, co sa ti nepaci. Je jedno v akej oblasti, zjavne tam chyba respekt. A z tvojej zas nie je dobre, ze mu ustupujes, ked si to potom neuzijes. Bud sa o tom porozpravajte a on to bude akceptovat, alebo chodte od seba. Robit kompromisy uplne vo vsetkom alebo len jednostranne nie je riesenie 🤷

Nam sa napriklad paci latex obom, citime sa prijemne a mame to radi, vyhladavame to. Ale uzijeme si to rovnako aj uplne nahi, takze nemam pocit, ze sme nejaki ,,uchylaci" alebo fetisisti 🤣 Ale aj keby, druhych do toho nic. Zasnem, ake maju niektori predsudky ;)

essenceee
24. apr 2022

mne sa to nepači a radšej mam krajky. Tak ho skus prekvapit a obleč si krasne krajkove pradlo a možno sa mu to zapači

Strana
z2