Sex s viacerými
Ženy mám takú otázku, možno na ňu aj sama poznám odpoveď. Spoznala som sa s jedným mužom, docela dosť sa bavíme o sexe. A on by chcel trojku. Ja s tým nie som úplne stotožnená, ale ani som to nevylúčila. Dokonca sa spýtal na štvorku (on a jeho kamarát, ja a kamoška).
A teraz k tej otázke...myslíte si, že ten muž to so mnou môže myslieť vážne, keď mu toto nevadí?
Asi som naivná. Ok, ďakujem za odpovede.
Inak pravda je, že pohlavne choroby aj mňa napadli.Ked je niekto taky voĺnomyšlienkar, asi nebudeš prva, koho sa toto pýtal a určite sú ženy, ktoré suhlasili.Takže prevencia pred pohlavnymi chorobami je aj uvažene pristupovanie k sexu.Ja ti nechcem zle, aj ked to tak vyznelo, len vieš, život nie je ako v rozpravke, i ked si to želame ..Nechaj si to prejsť hlavou
@karolinakr Chápem ako to myslíš. Ja som taká, že stačí aby bol ku mne niekto milý, hovoril mi pekne veci a ja mu hneď verím, že to myslí fakt vážne. Neviem to rozoznať kedy chce len jedno a kedy mu ide vážne o mňa.
myslim, ze my vsetky skusene zeny a muzi sme Ti jednoznacne vyjadrili nas nazor. Kvoli tomu si sem prisla. Odpoved si dostala. Dalej to uz je na Tebe.
Dnes chce zase na mňa počkať. Ja som v práci, končím až večer. On sa chce túlať po meste a počkať na mňa aj do ôsmej, že sa aspoň uvidím, že má vážny záujem.
A ja fakt dnes nemôžem a on to nechce pochopiť.
ruky prec. manipulator. este ani nie ste poriadne spolu a uz na Teba tlaci v kazdom smere. stale si nenapisala ze kolko ma rokov
@soldi On má 31. Prečo manipulátor? Vidíš, v tomto ja vidím, že má záujem keď je ochotný v tej zime čakať. Ale možno sa na to pozerám zle, ako som písala, neviem to rozoznať.
si riadne naivná, ešte ani nie ste spolu, a už ťa nahovára na trojku.. Vidí, že váhaš, tak je ochotný aj v zime čakať 😂 a sa ti divím, že o tom vôbec uvažuješ.
Povedz mu, že kľudne aj 4ka, ale chceš mužov. To by hneď inak spieval. Väčšina chlapov si predstavuje 3ku ako 2 ženy a chlap. Je to také patriarchálne. 😂
Fu nechod do toho určite mu nejde o teba žeby chcel vztah alebo aj dačo viac.. A nemá priateľku a hľadá len zábavu,úlet? Mozno pracuje aj on do večera či? Daj pozor aj na pohlavné choroby autorka
@acrobaleno Pristúpil aj na toho muža. Schválne s sa ho spýtala, či by mu to vadilo.
@derdia Ako vieš že je psychopat?
Ja píšem baby, že ja to bohužiaľ neviem rozoznať..
@nepic 😀 skvely koment 😀
mne sa zatočila hlava z tejto témy.
dievčatá toto ak nie je vymyslené tak si idem za jeden druzgnuť už teraz. pane na nebi, a potom že prečo je vo vláde Matovič. no aby nie, keď takýto cvoci majú volebné právo.🙉
Ale toto podľa mňa ešte ani vzťah nie je. Veď sa len teraz spoznali, takže nejakú vážnosť by som mu ešte neprikladala. A preto si skôr myslím, že mu tak nejak ide len o sex
Ja som mu písala, že dnes to bohužiaľ nejde, ale on stále trvá na svojom a dosť na mňa tlačí.
autorka- ak ti to treba ešte napísať, o čo mu ide?
Veď si mu povedala ze pracujes do 8 či? To bude na teba do 8 čakať? Prečo nechápe že nemôžeš
Ak sa smiem spýtať, kde ste sa spoznali a ako dlho (krátko) trvá vaše spoznávanie - toto sa ešte nedá nazvať vzťahom.
@rodinka Presne tak, chce na mňa čakať do večera. Nechápem.
@didush27 Spoznali sme sa na internete, najskôr sme si písali a potom sme sa stretli na kávu a potom na prechádzku.
@ibrunova Však ale on vie, že by nič nebolo, že Max prechádzka po meste.
Znova mi písal, že počká kľudne do ôsmej večer. Ja neviem ako mu už vysvetliť, že sa to nehodí. Už ma to otravuje.
Neviem, to len tak som napisala.
Ty musis porozmyslat co chces. Ale aj nad naledkami svojeho konania, lebo to v tebe zostane navzdy.....a podla mojho nazoru je to hrozne😒a urcite nad tebou premysla len akonad sexualnym objektom. Neviem ci ti to staci.
@derdia Nestačí. Nechcem byť len sexuálny objekt.

Si tak naivná, alebo si robíš srandu? O mesiac sa budeš pýtať, ako liečiť kvapavku bez lekárov? Odpoviem ti i už dnes: Natieraj si hlavu harmančekovým čajom. Ale musí mať presne 48,38C inak to nepomôže.