icon

Sex s viacerými

28. nov 2022

Ženy mám takú otázku, možno na ňu aj sama poznám odpoveď. Spoznala som sa s jedným mužom, docela dosť sa bavíme o sexe. A on by chcel trojku. Ja s tým nie som úplne stotožnená, ale ani som to nevylúčila. Dokonca sa spýtal na štvorku (on a jeho kamarát, ja a kamoška).
A teraz k tej otázke...myslíte si, že ten muž to so mnou môže myslieť vážne, keď mu toto nevadí?

silvike
29. nov 2022

On bude asi nejaky psycho. Hlavne skrz toho aky je neodbitny a nechape ze dnes sa s nim nemozes vidiet :/

autor
29. nov 2022

@silvike Mám z neho trochu strach. Je strašne neodbytný, nerešpektuje, že nemám čas, že po práci budem unavená.

autor
29. nov 2022

@silvike Mám z neho trochu strach. Je strašne neodbytný, nerešpektuje, že nemám čas, že po práci budem unavená.

autor
29. nov 2022

Čo mu mám teda napísať, veď on nič nechápe. Nechce ísť domov, chce počkať do večera na mňa.

ibrunova
29. nov 2022

vie, nevie, to je jedno, skúšať bude..Čo mu máš napísať? To je na tebe.

sasanka605
29. nov 2022

Taka otázka, vie kde bývaš? Dufam ze nie. Ja by som mu nenapisala uz ani jedine slovo ale je to na tebe. Zrejme mu to pekne nevysvetlíš.

autor
29. nov 2022

@sasanka605 Vďakabohu nevie, ani FB som mu nedala.

derdia
29. nov 2022

Nuz tak ho nechaj takej, ktorej to staci. 😊O nic neprides Bohvie s kolkymi takto uz "chodil"

autor
29. nov 2022

Strašne na mňa tlačí, že dnes sa chce stoj čo stoj stretnúť. Ja už neviem čo robiť.

soldi
29. nov 2022

naozaj chces "vztah" s niekym kto na Teba takto tlaci hned na zaciatku? bude to len horsie a horsie/ mas skvelu prilezitost naucit sa nastavovat si hranice 🙂

autor
29. nov 2022

@soldi On to nerešpektuje. On je fakt v meste a čaká na mňa do večera. Toto nie je normálne.

soldi
29. nov 2022

Ked mas 15 a frajer na Teba hodiny caka, tak je to mile. Ked si dospela a robi to 30 rocny chlap s tuzbou po grupaku ktoreho poriadne nepoznas, tak by Ti mali blikat majaky na hlave, ze tu nebude nieco v poriadku

derdia
29. nov 2022

@soldi dobre pises😊

amiaja
29. nov 2022

Vie kde pracujes? To bude nejaky psychopat ked tak nalieha. Zablokuj ho.

autor
29. nov 2022

@soldi Veď mne to príde divné, normálny chlap rešpektuje, že dnes nie, ale tento si ide svoje a je mu jedno, vraj aj keby mal čakať do noci.

karolinakr
29. nov 2022

určite si aj nove boxerky kupil kvôli dnešnému večeru 😆 no už sa ti konečne rozsvecuje...

taga
29. nov 2022

No uz ked takto tlaci, ja by som bola mega opatrna!
Razne ho zrus a dufam, ze nevie, kde pracujes...
Asi by som poprosila niekoho o garde ked dnes pojdes z prace... len pre istotu

brembo
29. nov 2022

ked si chce z.... tak samozrejme,že počká na teba,ked je nadržaný,ako býk. Samozrejme,že je na teba milý,ved ako inak by ta zbalil? A to,že má 31 je pre teba ešte horšie,lebo ty si zrejme velmy mladá,do 20 asi. Lahko ta prekukol,už má zrejme nejaké skusenosti a vie,ktoru uloví.

brembo
29. nov 2022

velmy jednoducho. Zablokuj ho a hotovo. A cez internet-dievča tam je 90% uchylákov alebo nadržancov-ked nie viac. Zrejme už musí byt riadne zufalý.

elenka74
29. nov 2022

Radšej ho bloknúť a nebaviť sa s ním a už vôbec by som sa s ním nestretávala.

brembo
29. nov 2022

ale ta nič iné,ako sexuálny objekt pre neho nie si !!!! Je mu uplne ukradnuté,aku máš povahu,čo chceš alebo by si chcela. Chce si s tebou len užit,nič viac. A ked ti navrhuje takéto vecičky,dievča na tvojom mieste by som s ním nikde nebol sám,lebo sa to polahky skončí tak,že ta obaja a možno i viacerý znásilnia a budeš mat !!!!!!

karolinakr
29. nov 2022

Inak si v poriadku? Dufam, že ťa nečakal po praci a neťahal niekam.Keby čosi, volaj 158 !

majka2086
29. nov 2022

@karolinakr ako normalne pozeram aj ja ci nenapise..ako je jedno ci je naivna ci len nechce byt sama alebo co ale dievcatu sa nemusi nic stat

biaa
29. nov 2022

@brembo by som takým chlapom vajcia rezala fakt absolutne nerešpektujú čo baba povie zúfalci

ibrunova
29. nov 2022

@biaa ale ona mu práveže dala nádej.

taga
29. nov 2022

Asi tu viaceri "cakame" ci sa dievcina ozve, ci sa ho zbavila a je ok.. snad je v poriadku

oktobermimi
29. nov 2022

Autorka, toto neni v ziadnom smere normalne. Tipek ma asi o 4kolecka viac ako sa na zdraveho jedinca patry. Ak, uz teraz robi na teba taketo natlaky, co by bolo o pol roka o rok? V dalsom, boh vie kolko "partneriek" takto prezul ako ponozky, a ci vobec pozna slovo "ochrana", ale moj tip je skor "boze ved to je ako zo sackom, to si tolko neuzijeme"... v dalsom rade, preco do kelu tuzi a chce aby si mala kabanos aj pod nosom aj v krabici zaroven?! Ved to je chore, ak z niekim naozaj "chcem byt" tak taketo epesrades srandicky mu navrhnem az ked sa pozname navzajem aspon ASPON! Rok aspon ten rok, a ne "Hej cus ja su Jano, chcu 4rku, z kamosem a nejaku holku ides do teho? Mne na tebje zalezi..." oooch sak difca to je taka červena STOPKA! Az hnus. A uprimne, chalan asi moc dobre uz pochopil, ze NE! je u teba kratkodobe slovo a nakonec sa nechas zlomit a dostane ta kde ta potrebuje tj. Na 4 a z kazdej strany kabanos... a potom uz ta poznat nebude, nie okamzite... pomali, kontakt zriedne, a nakoniec uuuplne vyšumii tak ako šumák vo vode a tebe ostanu oci pre plac, a podrazdena škatula zo zvieratkom...

strangesoul
29. nov 2022

Je nad slnko jasnejšie, že mu ide len o sex a nie o teba. Určite to prosím ťa nerob, pretože si zašpiníš alebo zničíš dušu takým aktom :( A viem o čom hovorím :( Ničíš si dušu aj sexom bez lásky, ale level trojka a viac je ešte väčšia zhýralosť, väčsia bolesť, trauma, horšia karma, ktorá ťa dobehne až neskôr a budeš to hrozne, hrozne ľutovať. Pretože raz za tebou príde čistá duša ktorá ťa bude milovať a keď zistí, že si sa oddávala dvom chlapom, ako sa budeš cítiť? Budeš sa hanbiť a už to nikdy nezmiješ zo seba! Tvoja sebahodnota pôjde na bod mrazu! :( A nepočúvaj ani tých, čo ti tu hovoria, že môže to byť dobré po rokoch alebo tak. Nájdi si muža, čo túži po láske a nie po sexe, to poznáš podľa toho, že by sa s tebou nedelil v posteli s inými, takže by ti také nikdy nič nenavrhoval ty KOKOS!! Ja ako muž čo pozná mužov, za mňa hovorím, NIE! Chce ťa len na sex a nič viac! A stráž sa dobre pred takými PREDÁTORMI!!! 😡😪

ninka297
Odpoveď bola odstránená
rodinka
30. nov 2022

Ahoj ako si dopadla autorka?