icon

Sex s viacerými

28. nov 2022

Ženy mám takú otázku, možno na ňu aj sama poznám odpoveď. Spoznala som sa s jedným mužom, docela dosť sa bavíme o sexe. A on by chcel trojku. Ja s tým nie som úplne stotožnená, ale ani som to nevylúčila. Dokonca sa spýtal na štvorku (on a jeho kamarát, ja a kamoška).
A teraz k tej otázke...myslíte si, že ten muž to so mnou môže myslieť vážne, keď mu toto nevadí?

avantime
29. nov 2022

Si tak naivná, alebo si robíš srandu? O mesiac sa budeš pýtať, ako liečiť kvapavku bez lekárov? Odpoviem ti i už dnes: Natieraj si hlavu harmančekovým čajom. Ale musí mať presne 48,38C inak to nepomôže.

autor
29. nov 2022

Asi som naivná. Ok, ďakujem za odpovede.

karolinakr
29. nov 2022

Inak pravda je, že pohlavne choroby aj mňa napadli.Ked je niekto taky voĺnomyšlienkar, asi nebudeš prva, koho sa toto pýtal a určite sú ženy, ktoré suhlasili.Takže prevencia pred pohlavnymi chorobami je aj uvažene pristupovanie k sexu.Ja ti nechcem zle, aj ked to tak vyznelo, len vieš, život nie je ako v rozpravke, i ked si to želame ..Nechaj si to prejsť hlavou

autor
29. nov 2022

@karolinakr Chápem ako to myslíš. Ja som taká, že stačí aby bol ku mne niekto milý, hovoril mi pekne veci a ja mu hneď verím, že to myslí fakt vážne. Neviem to rozoznať kedy chce len jedno a kedy mu ide vážne o mňa.

soldi
29. nov 2022

myslim, ze my vsetky skusene zeny a muzi sme Ti jednoznacne vyjadrili nas nazor. Kvoli tomu si sem prisla. Odpoved si dostala. Dalej to uz je na Tebe.

autor
29. nov 2022

Dnes chce zase na mňa počkať. Ja som v práci, končím až večer. On sa chce túlať po meste a počkať na mňa aj do ôsmej, že sa aspoň uvidím, že má vážny záujem.
A ja fakt dnes nemôžem a on to nechce pochopiť.

soldi
29. nov 2022

ruky prec. manipulator. este ani nie ste poriadne spolu a uz na Teba tlaci v kazdom smere. stale si nenapisala ze kolko ma rokov

autor
29. nov 2022

@soldi On má 31. Prečo manipulátor? Vidíš, v tomto ja vidím, že má záujem keď je ochotný v tej zime čakať. Ale možno sa na to pozerám zle, ako som písala, neviem to rozoznať.

ibrunova
29. nov 2022

si riadne naivná, ešte ani nie ste spolu, a už ťa nahovára na trojku.. Vidí, že váhaš, tak je ochotný aj v zime čakať 😂 a sa ti divím, že o tom vôbec uvažuješ.

acrobaleno
29. nov 2022

Povedz mu, že kľudne aj 4ka, ale chceš mužov. To by hneď inak spieval. Väčšina chlapov si predstavuje 3ku ako 2 ženy a chlap. Je to také patriarchálne. 😂

derdia
29. nov 2022

@nepic 😀😀😀😀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😁😁😁Jeeeemine

rodinka
29. nov 2022

Fu nechod do toho určite mu nejde o teba žeby chcel vztah alebo aj dačo viac.. A nemá priateľku a hľadá len zábavu,úlet? Mozno pracuje aj on do večera či? Daj pozor aj na pohlavné choroby autorka

derdia
29. nov 2022

@soldi ale ona nechce manzela, oni otca pre svoje deti😁jej je jedno, ze je to cvok, psychopat a uchylak😁😁😁

autor
29. nov 2022

@acrobaleno Pristúpil aj na toho muža. Schválne s sa ho spýtala, či by mu to vadilo.

autor
29. nov 2022

@derdia Ako vieš že je psychopat?

autor
29. nov 2022

Ja píšem baby, že ja to bohužiaľ neviem rozoznať..

mirco50
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
29. nov 2022

@nepic 😀 skvely koment 😀

banderaska29
29. nov 2022

mne sa zatočila hlava z tejto témy.
dievčatá toto ak nie je vymyslené tak si idem za jeden druzgnuť už teraz. pane na nebi, a potom že prečo je vo vláde Matovič. no aby nie, keď takýto cvoci majú volebné právo.🙉

laurika1432
29. nov 2022

Ale toto podľa mňa ešte ani vzťah nie je. Veď sa len teraz spoznali, takže nejakú vážnosť by som mu ešte neprikladala. A preto si skôr myslím, že mu tak nejak ide len o sex

autor
29. nov 2022

Ja som mu písala, že dnes to bohužiaľ nejde, ale on stále trvá na svojom a dosť na mňa tlačí.

ibrunova
29. nov 2022

autorka- ak ti to treba ešte napísať, o čo mu ide?

rodinka
29. nov 2022

Veď si mu povedala ze pracujes do 8 či? To bude na teba do 8 čakať? Prečo nechápe že nemôžeš

didush27
29. nov 2022

Ak sa smiem spýtať, kde ste sa spoznali a ako dlho (krátko) trvá vaše spoznávanie - toto sa ešte nedá nazvať vzťahom.

autor
29. nov 2022

@rodinka Presne tak, chce na mňa čakať do večera. Nechápem.

autor
29. nov 2022

@didush27 Spoznali sme sa na internete, najskôr sme si písali a potom sme sa stretli na kávu a potom na prechádzku.

autor
29. nov 2022

@ibrunova Však ale on vie, že by nič nebolo, že Max prechádzka po meste.

autor
29. nov 2022

Znova mi písal, že počká kľudne do ôsmej večer. Ja neviem ako mu už vysvetliť, že sa to nehodí. Už ma to otravuje.

derdia
29. nov 2022

Neviem, to len tak som napisala.
Ty musis porozmyslat co chces. Ale aj nad naledkami svojeho konania, lebo to v tebe zostane navzdy.....a podla mojho nazoru je to hrozne😒a urcite nad tebou premysla len akonad sexualnym objektom. Neviem ci ti to staci.

autor
29. nov 2022

@derdia Nestačí. Nechcem byť len sexuálny objekt.