Sex sa mi protiví
Ahojte baby. Píšem anonymne, lebo sa hanbím. Posledný rok, možno uz aj dva, nemám vôbec chuť na sex. Dokázala by som byť uplne bez neho. Kolkokrat sa k tomu musím nútiť a premahat sa pred manželom nech mam zasa na par dni pokoj. Niekedy az odpor cítim ked si pomyslím ze by malo niečo byť. Mam 38 rokov, 3 skolopovinne deti na prvom stupni, pracujem, vyzorovo si myslim ze som ok, som chudšej postavy. U gynekologičky a na endokrinológii mi pred dvoma rokmi vyšla predčasná menopauza, no okrem nepravidelnej ms nemam iný priznak. Mozno este unava, ale ktora matka ju nema. Ja sa tesim vecer na postel ze sa vyspim a nie na manzela. Mrzí ma to hlavne kvôli mužovi, lebo aj pocas tehotenstiev a kojení (kojila som kazde 1,5 roka) som chuť mala minimálnu. Antiku neberiem. Pomohli by mi nejake tabletky alebo prírodné preparáty?
@anonym_dc27d3 zeny, ako keby ste opisovali moj vztsh s muzom. Mam presne tie iste pocity a presne tak to prebieha. som z toho zufala. Asexual nie som, volakedy som mala chut na sex velky. Ale asi tak 2 roky dozadu sa to zmenilo. JˇNam resp mne by pomohlo keby sme sa vedeli rozpravat a riesit konflikty ale moj muz je typ ze nic neriesi, vsetko najlepsie zmiest pod koberec a je fajn. on ma pocit ze ked nieco neriesi tak to neexistuje……no zial vo mne to sposobilo to co sposobilo. A on znova iba vsetko zmetie pod koberec…..raz za cas ma dobuti, uvolni si a potom si kazdy zije svoj zivot a tvarime sa ze sme stastni.
@anonym_bb7852 je to dosť smutné, že nás je tak veľa :(
@anonym_autor ak uz si v perimenopauze, tak sa porad s gyndr o hormonalnej liecbe. Bohuzial je to nasledkom chybajucich hormonov, ked doplnis, tak by sa to malo zlepsit (a tvoja unava tiez).
@anonym_dc27d3 presne ako u nas teraz. Muž nalieha, tlaci na mna, ma narážky od rána do večera, stale ma chytá za prsia ci zadok a mne sa to uplne protivi. Aj som mu to povedala, ze na mna tlaci, ze sa cítim len ako objekt jeho uspokojenia. On mi zasa tvrdí, ze ho priťahujem, za ma na mna strašnú chuť a pod. Ze je chlap a chyba mu to. Jeden začarovaný kruh, kde sa cítime jeden aj druhý ukrivdený
@anonym_autor Toto je presná kópia toho, čo sa deje u nás doma. Žena, nulový záujem o sex. Mne zas sex po skoro roku chýba. Chytám ju za zadok, prsia a jej to vadí. Minule ma poobede zavolala, aby som s ňou po obede išiel spať (dcéra spala v druhej izbe). Hneď som sa potešil a aj môj úd patrične zareagoval na túto situáciu. Aké bolo ale moje sklamanie, keď som zistil, že slovo "spať" znamenalo len ľahnúť si vedľa nej bez akýchkoľvek sexuálnych konotácii. :(
@anonym_autor Toto je presná kópia toho, čo sa deje u nás doma. Žena, nulový záujem o sex. Mne zas sex po skoro roku chýba. Chytám ju za zadok, prsia a jej to vadí. Minule ma poobede zavolala, aby som s ňou po obede išiel spať (dcéra spala v druhej izbe). Hneď som sa potešil a aj môj úd patrične zareagoval na túto situáciu. Aké bolo ale moje sklamanie, keď som zistil, že slovo "spať" znamenalo len ľahnúť si vedľa nej bez akýchkoľvek sexuálnych konotácii. :(
@anonym_df7d9d keby si ju skúsil miesto chytania za prsia, zadok pohladiť radšej po tvári, po vlasoch? Možno by to bolo lepšie
@anonym_autor tiež musím anonymne. Sex som nikdy nemala rada, vždy sa mi to hnusilo a to nemám ani 30. Ja už by som ale vzťah kvôli tomu nechcela lebo väčšinou toto vzťah zabije. Závidím ženám ktoré tu zakladajú diskusie ako to ich muži nechcú. A ja vždy natriafam na takých čo by to chceli stále. A to ani pekná nie som, čistý priemer. Keby som nejaká sexbomba tak pochopím. Jednoducho strašne tymto ženám závidím akých majú mužov. Ešte keby povedali kde takého našli.
Momentálne som sama a nemenila by som i keď jasné chýbajú mi bozky objatia a dôležité veci vo vzťahu ako opora atď ale proste kvôli sexu ja už nechcem. Veľmi rada si večer lahnem do postele, čisté pyžamo, kľud a nikto ma neotravuje so sexom kde sa spotim a neoddychnem si.
@anonym_51eecd nepochopis to. Mozes byt s clovekom dlho a vymenit ho za niekoho ineho je brat macku vo vreci. Vymenis a ak ona vydrzi rok co dalej? Zase hladat? Mam vztah a sex inde nic zvlastne
@anonym_cf29e9 to je výhovorka zbabelca ktorý sa boji priznať že podvadza ani náhodou potom neostal sám a stratený
@anonym_df7d9d a vám muzom príde toto správanie ok? Vo všetkom vidieť len sex? Pride vam normálne cez den chytať ženu medzi nohy, ci za prsia? Ci uz je v kuchyni, alebo len tak pozera telku. Mne to príde vulgárne a uplne sa mi potom protivia veci s tym spojené. Viete si predsavit len tak sedieť pri telke v objati a potom ísť spať? Ci musí byť potom automaticky sex? Ja si uz ani k mužovi radšej nesadam vecer k telke, lebo viem co bude nasledovať. A potom tie jeho reči, ze i za to mozem sama, nemám sa čudovať a parkrat mi uz povedal ze on sa zariadi. Ako sa ma potom zena cítiť? No este viac sa do seba uzavrie.
@anonym_cf29e9 to je výhovorka zbabelca ktorý sa boji priznať že podvadza ani náhodou potom neostal sám a stratený
@rozkvet1 ked muzovi nedas a je mi jedno ake mas vyhovorky co by si cakala ?
@rozkvet1 ked muzovi nedas a je mi jedno ake mas vyhovorky co by si cakala ?
@anonym_cf29e9 jak že ,,nedáš”??? Čo som ja nejaká sexuálna mašina, ktorá je naprogramovaná, že má ,,DÁVAŤ”?? Ako čo? Po hube? Či ako??
@anonym_df7d9d ty sa čuduješ, že jej vadí chytanie za prsia alebo za zadok?? Čo čakáš? Že jej prsia sú nejaké gniavitko, ktoré pomágaš a ona sa na teba celá nažhavená vrhne?? Toto nemôžeš myslieť vážne, že nie? Tieto lascívne hnusné obchytkávačky pôsobia úplne opačne, a to jest, že sa jej začne z toho dvíhať akurát tak žalúdok ale sukňa nie.
Tak babo raď, majú ženy chuť na sex či nie...kde sú všetky tie sexuchtive konikovske dračice :_(
@anonym_cf29e9 jak že ,,nedáš”??? Čo som ja nejaká sexuálna mašina, ktorá je naprogramovaná, že má ,,DÁVAŤ”?? Ako čo? Po hube? Či ako??
@anonym_dc27d3 nemusis davat pravidelne ale ked nedas dlho necakaj ze chlap bude s tebou drzat post. To je tvoja volba
Tak babo raď, majú ženy chuť na sex či nie...kde sú všetky tie sexuchtive konikovske dračice :_(
@anonym_51eecd este spia lebo bol.sex do pol piatej rana. Vydrz
@anonym_dc27d3 nemusis davat pravidelne ale ked nedas dlho necakaj ze chlap bude s tebou drzat post. To je tvoja volba
@anonym_cf29e9 keď nedám čo??
@anonym_cf29e9 keď nedám čo??
@anonym_dc27d3 boze sa hras na hlupu? Nechces sex doma s muzom tak nechci. Ak on chce pojde inam.jednoduche.
@anonym_dc27d3 boze sa hras na hlupu? Nechces sex doma s muzom tak nechci. Ak on chce pojde inam.jednoduche.
@anonym_cf29e9 ja stále nerozumiem, že ako ČO? mu mám dať? Lebo ak máš na mysli zat*tkať, tak nie, nedám! Sex je párová aktivita, mali by ju chcieť obaja a obaja by z nej mali niečo príjemné mať. Ak však minimálne jeden z nich ju nechce, pretože má zdravotné komplikácie a bolí ho to, tak je úplne prirodzené, že to odmieta a NEDÁ!
@anonym_cf29e9 ja stále nerozumiem, že ako ČO? mu mám dať? Lebo ak máš na mysli zat*tkať, tak nie, nedám! Sex je párová aktivita, mali by ju chcieť obaja a obaja by z nej mali niečo príjemné mať. Ak však minimálne jeden z nich ju nechce, pretože má zdravotné komplikácie a bolí ho to, tak je úplne prirodzené, že to odmieta a NEDÁ!
@anonym_dc27d3 zdravotne spominas az teraz
@anonym_dc27d3 zdravotne spominas az teraz
@anonym_cf29e9 prečítaj si prosím moje predošlé komentáre v tejto téme. Písala som o nich ešte včera. Ďakujem 🙂
@anonym_cf29e9 prečítaj si prosím moje predošlé komentáre v tejto téme. Písala som o nich ešte včera. Ďakujem 🙂
@anonym_dc27d3 necitam to kde nie som oznaceny
@anonym_51eecd ja som bola ale musela som zvoľniť z nárokov lebo muž mal nizsi apetít 😂 ale ked deti vyrastú ho znicim
@anonym_cf29e9 podla mna sa vzdy da dohodnúť tak aby ani jeden netrpel. Len sa treba rozprávať mozno aj hádať opakovane kym na to nepridu
@anonym_dc27d3 necitam to kde nie som oznaceny
@anonym_cf29e9 chápem, ale ak reaguješ na niekoho v polovici diskusie, tak sa nečuduj odpovedi o zdravotných komplikáciách, ktoré už napísané boli.
Ja píšem len o tom, ako to je u mňa doma, nie o všetkých chlapoch na svete.
@anonym_cf29e9 chápem, ale ak reaguješ na niekoho v polovici diskusie, tak sa nečuduj odpovedi o zdravotných komplikáciách, ktoré už napísané boli.
Ja píšem len o tom, ako to je u mňa doma, nie o všetkých chlapoch na svete.
@anonym_dc27d3 zdravotne chape kazdy chlap. Vies mu ho vyhonit aj ine. Horsie by bolo keby ho nechces uplne.
@anonym_cf29e9 podla mna sa vzdy da dohodnúť tak aby ani jeden netrpel. Len sa treba rozprávať mozno aj hádať opakovane kym na to nepridu
@anonym_6542c4 žijem v 20 ročnom manželstve a bola som presvedčená, že každý problém ktorý sa nám postaví do cesty, dokážeme s manželom vykomunikovať a vyriešiť. Žiaľ, nastali moje zdravotné komplikácie a manžel to zvládol len do určitého časového obdobia. Potom sa začal stavať na zadné, vynucovať si klasický sex aj cez moju bolesť a dostali sme sa do kolotoča obviňovania a nepochopenia už snáď vo všetkých sférach nášho manželstva.
@anonym_dc27d3 zdravotne chape kazdy chlap. Vies mu ho vyhonit aj ine. Horsie by bolo keby ho nechces uplne.
@anonym_cf29e9 inak a tvoja žena nema sex inde? Nenapadlo ti ze aj tvoj prístup a chovanie k nej mohol spôsobiť ze na teba proste nema chuť?
@anonym_6542c4 žijem v 20 ročnom manželstve a bola som presvedčená, že každý problém ktorý sa nám postaví do cesty, dokážeme s manželom vykomunikovať a vyriešiť. Žiaľ, nastali moje zdravotné komplikácie a manžel to zvládol len do určitého časového obdobia. Potom sa začal stavať na zadné, vynucovať si klasický sex aj cez moju bolesť a dostali sme sa do kolotoča obviňovania a nepochopenia už snáď vo všetkých sférach nášho manželstva.
@anonym_dc27d3 to ma mrzí. Ak chcel sex napriek tvojej bolesti nie je to dobry muž. Ak niekoho miluješ nedopustíš aby trpel.
@anonym_dc27d3 ked to nejde nech si najde milenku. Jednoduche
@anonym_cf29e9 žiaľ nie, nechápe to každý chlap. Orál bol zo začiatku častý a vyhovoval nám. Teda, aspoň som si to myslela. No môj muž si to zjavne nemyslí a praje si aj normálny sex. Mňa to neskutočne bolelo, tak som sa tomu snažila vždy nejak vyhnúť. Začal mať hrozne urážlivé reči, vyslovene si to vynucoval a po čase mi sex zhnusil úplne.
@anonym_cf29e9 inak a tvoja žena nema sex inde? Nenapadlo ti ze aj tvoj prístup a chovanie k nej mohol spôsobiť ze na teba proste nema chuť?
@anonym_6542c4 mne je jedno co robi ked to nevidim

@anonym_autor píšeš o nás?? Úplne ale že úplne presne do bodky to platí aj na nás. Ja som mu už ani pusu nemohla dať, pretože pre neho to bola pozvánka na sex. A keď sa nekonal, to bolo čisté zúfalstvo. Sprosté reči, cíti sa ukrivdený, nebaví sa somnou, totál ignor a tichá domácnosť. Ako som povedala, čím viac týchto cirkusov z jeho strany, tým väčší odpor z mojej strany. Je mi to ľúto, ale žiaľ, je to tak.
@anonym_dc27d3 zeny, ako keby ste opisovali moj vztsh s muzom. Mam presne tie iste pocity a presne tak to prebieha. som z toho zufala. Asexual nie som, volakedy som mala chut na sex velky. Ale asi tak 2 roky dozadu sa to zmenilo. JˇNam resp mne by pomohlo keby sme sa vedeli rozpravat a riesit konflikty ale moj muz je typ ze nic neriesi, vsetko najlepsie zmiest pod koberec a je fajn. on ma pocit ze ked nieco neriesi tak to neexistuje……no zial vo mne to sposobilo to co sposobilo. A on znova iba vsetko zmetie pod koberec…..raz za cas ma dobuti, uvolni si a potom si kazdy zije svoj zivot a tvarime sa ze sme stastni.