Sex sa mi protiví
Ahojte baby. Píšem anonymne, lebo sa hanbím. Posledný rok, možno uz aj dva, nemám vôbec chuť na sex. Dokázala by som byť uplne bez neho. Kolkokrat sa k tomu musím nútiť a premahat sa pred manželom nech mam zasa na par dni pokoj. Niekedy az odpor cítim ked si pomyslím ze by malo niečo byť. Mam 38 rokov, 3 skolopovinne deti na prvom stupni, pracujem, vyzorovo si myslim ze som ok, som chudšej postavy. U gynekologičky a na endokrinológii mi pred dvoma rokmi vyšla predčasná menopauza, no okrem nepravidelnej ms nemam iný priznak. Mozno este unava, ale ktora matka ju nema. Ja sa tesim vecer na postel ze sa vyspim a nie na manzela. Mrzí ma to hlavne kvôli mužovi, lebo aj pocas tehotenstiev a kojení (kojila som kazde 1,5 roka) som chuť mala minimálnu. Antiku neberiem. Pomohli by mi nejake tabletky alebo prírodné preparáty?
Nám to dlho asi 10 rokov fungovalo, keď bolo na partnerovi vidieť ako túži po mojej blízkosti, ako si zoberie moju ruku, nohu a masíruje len tak nezištne, časom vyhodnotil, že už sa nemusí snažiť, veď sex bude aj tak, lebo on je proste úžasný milenec.
Netlačila som, občas som pomrkala že by mohol pomasírovať nohy, to už začal prevracať očami a neskor chcel, nech masírujem ja nohy jemu( čo viem že nemá rád) len ma proste buzeroval, robil divadlo okolo, alebo nohy 2x stlačil a bolo hotovo.
Nečakala som, že to tak bude donekonečna, ale stalo sa presne to, čo sa tu opisuje, po sprche ma naháňal do postele, nedal pokoj, zdúval sa, sprosté poznámky až to bolo pre mňa utrpenie si s ním ľahnúť do postele.
Povykusovať bradavky a necitlivo popchať prsty mala byť predohra, nebol schopný ani povedať ľúbim ťa, si krásna, vynechával bozkávanie a tento rok(teda minulý) som to ukončila.
Bolo to pre mňa vykúpenie.
Rozprávali sme sa o tom často, ale kritiku nevedel prijať, obhajoval sa útokom, alebo to pomohlo len tak, že mi jedeň deň urobil masáž a potom zasa 2 mesiace sa nedal ani objať, vyhýbal sa úspešne aj mojej blízkosti, sadal si na opačnú stranu sedačky, už som ďalej nevedela na to pozerať.
Chce to napraviť, ale u mňa už to nejde, mám pred očami len tú zhnusenú tvár, keď som sa k nemu pri telke pritúlila.
Chce byť tvrdý chlap, nie moj domáci maznáčik😅
Hrozne citat tieto nazory. Najpotrebnejsia je komunikacia. Treba si povedat preco nechcete sex a hladat riesenia, alternativy. Ked ju bude muz hladkat po hlave a chrbte, tak jej bude vadit dalsich 10 veci, pre ktore s nim nechce sex. Je cudne, ked aspon raz za cas neprejavite snahu a chut. Podla niektorych reakcii usudzujem, ze zenu treba rozmaznavat, kupovat darceky, hladkat, vyznavat jej 5x denne lasku, upratat, uvarit, pozehlit, postarat sa odeti, urobit vecer romanticku veceru a potom cakat, ci vam laskavo vecer da zvolenie na suloz.
Chapem, ze ked je niekto cely den protivny, alebo doma neprelozi krizom slamky, tak sa vam sexovat zrovna nechce. To je vsak iny pripad. Alebo je muz nahovno milenec.
Ale urcite nie je normalne odmietat stale sex, lebo vam neustale nieco vadi. Vy nemate rady sex??????
Ak vam doma muz nepomaha, neuprace, nestara sa o deti, tak ste si takeho bula v prvom rade nemali brat. V druhom rade, ak si chudak vrzne raz za rok, tak sa mu necudujte, ze si najde milenku. Mna keby manzel nepretiahol, alebo len raz za mesiac, tak si najdem milenca.
A zevraj muzi, co maju milenku, tak zostavaju v manzelstve z pohodlnosti?? A zeny nie?? Muz ma sice oprate, navarene, ale zena ma benefit, ze muz ju zivi a ma kde s detmi byvat.
Ak sa vam vlastni muzi tak hnusia a su zli a neschopni, tak im treba dat slobodu.
A popritom rozmyslat, kde ste s vyberom partnera urobili chybu. A hlavne nezabudat!!-KOMUNIKOVAT!!! Ved sex je predsa prijemny a hlavne zdravy.
@anonym_e0a9b4 ženy chcú sex, pokým chcú deti🤣to je ako muž sa po svadbe zmenil muži povedia detto o ženách.Viac ich zaujíma oprata zaclona ako sex
@anonym_e0a9b4 ženy chcú sex, pokým chcú deti🤣to je ako muž sa po svadbe zmenil muži povedia detto o ženách.Viac ich zaujíma oprata zaclona ako sex
@anonym_e65f9d presne tak
@anonym_e65f9d tak to si spoznal velmi zle/nekompatibilne k tebe ženy 😅
@anonym_autor s muzom som sa rozprávala o mojich problémoch, aj o tom, ze mam potvrdenú predcasnu menopauzu a z toho moze plynúť moja znížená chuť (predtym chuť bola). Tváril sa, ze chape. No časom mi to v hadkach zacal vykrikať, ze sa mam dat do poriadku, alebo ze som si mala nájsť teplého, alebo ma posiela za ostatnými chlapmi ked mi on nie je dobrý. Tie reči bolia. Neviem sa potom dat oddať v posteli a prežívať intímnosti. Posledne mesiace je to horšie a horšie. Každá veta pomaly končí narazkou na sex. Je to nechutne. Kolkokrat sa neudrží ani pred detmi a to synovia maju 10 a 8. Nejdem písať ake všelijaké slová pri tom používa. Ked uz k sexu dôjde, radšej sa pretvarujem ze uz som, az je po tom. Nebaví ma to. Kúpila som si na Vianoce aj to spodne prádlo, chcela som z mejk strany urobiť aspoň nejaký krok, aj tak to dopadlo tak ako píšem vyššie. Najhoršie, ze nám tento problém zasahuje velmi do manželstva a často sa uz hádame. Neviem ako z toho von. Muzove reakcie ma zranili a rania a ja sa potom neviem premôcť a prejavit mu náklonnosť.
@anonym_autor skončí to rozvodom ..tvoj muž sex potrebuje ..napätie bude extrémne narastať ...povolila by si mu milenku?
@anonym_autor skončí to rozvodom ..tvoj muž sex potrebuje ..napätie bude extrémne narastať ...povolila by si mu milenku?
@anonym_51eecd nie nedovolila, to nech radšej ide preč uplne. Takže podla teba, ked sa žene niečo stane prečo nemôžu sexuálne žiť ako predtym (choroba, nehoda) má mať muz milenku alebo sa rozviesť lebo on ten sex v takej miere ako mal, musí mať za kazdu cenu? To ti pride ako normálne? Kde su tie spolocne roky co zažili, deti, všetko co si spolocne vybudovali? Jeden pud nad vsetko? Ja by som sex neodmietala uplne, ani sa do neho nenutila, mne ho sprotivil muz, ktorý ho musí preberať ráno, naobed, večer. A aj pred detmi. Neberie ohlad na môj terajší zdravotný stav, pocity. A to som sa s nim snažila rozprávať viackrát, no stale som podla neho vadná len ja.
@anonym_51eecd nie nedovolila, to nech radšej ide preč uplne. Takže podla teba, ked sa žene niečo stane prečo nemôžu sexuálne žiť ako predtym (choroba, nehoda) má mať muz milenku alebo sa rozviesť lebo on ten sex v takej miere ako mal, musí mať za kazdu cenu? To ti pride ako normálne? Kde su tie spolocne roky co zažili, deti, všetko co si spolocne vybudovali? Jeden pud nad vsetko? Ja by som sex neodmietala uplne, ani sa do neho nenutila, mne ho sprotivil muz, ktorý ho musí preberať ráno, naobed, večer. A aj pred detmi. Neberie ohlad na môj terajší zdravotný stav, pocity. A to som sa s nim snažila rozprávať viackrát, no stale som podla neho vadná len ja.
@anonym_autor cize teraz nemôžeš mať sex kvôli zdrav.stavu alebo je na vine muž ako dôvod prečo nechceš?
@anonym_autor presne ako u nás
@anonym_autor cize teraz nemôžeš mať sex kvôli zdrav.stavu alebo je na vine muž ako dôvod prečo nechceš?
@anonym_51eecd čítaj od začiatku moje príspevky, nechce sa mi to odznova pisat
@anonym_e65f9d to vôbec nie je pravda. Ja som nikdy nebrala sex iba na splodenie deti, vždy som si sex užívala. Až v tomto aktuálnom vzťahu mi to momentálne v sexe neklape.
@anonym_autor ok čiže si dlho nemohla mať kvôli zdraviu sex a teraz by si aj mohla ale svojim správaním,slovami keď si nemohla sa ti manžel zhnusil?
@anonym_autor daj si predpísať hormóny.a nebude to len tvoja výhovorka, lebo ženy majú sex aj po menopauze.Nezvelicujes to trocha?Ak je problém suchosť pomôže lubrikant.
@anonym_autor vám pomôže už jedine odborná pomoc, ideálne párova terapia, lebo inak to skončí rozvodom
@anonym_autor mne je smiešne akí sú tu niektorí ľudia pobureni keď nejaký pár nemava sex. Ba dokonca tu aj píšu že vyhynieme :D ako pardón ale ľudí čo nechce sex je naozaj minimálne oproti tým čo ho chcú. A mali by ste byť radi za takých ľudí. Všetci si len navzajom prenášate hpv a aj z toho je veľa rakovin. A potom sa niekto pýta prečo nechcem sex keď ja v mojom veku nájdem partnera ktorý mal minimalne tak 20 báb v posteli už
@anonym_autor Toto je presná kópia toho, čo sa deje u nás doma. Žena, nulový záujem o sex. Mne zas sex po skoro roku chýba. Chytám ju za zadok, prsia a jej to vadí. Minule ma poobede zavolala, aby som s ňou po obede išiel spať (dcéra spala v druhej izbe). Hneď som sa potešil a aj môj úd patrične zareagoval na túto situáciu. Aké bolo ale moje sklamanie, keď som zistil, že slovo "spať" znamenalo len ľahnúť si vedľa nej bez akýchkoľvek sexuálnych konotácii. :(
@anonym_df7d9d možno keby ju občas len tak pomojkas tak by ti aj dieru dala..

@anonym_505b5d teraz ako žena si poznala ten pocit chlapskej frustrácie z nesplnenia sexuálnej túžby ..super pocit že?
@anonym_51eecd hrozny to je pocit.