Sex za peniaze a výčitky svedomia
Vyspala som sa s mužom za peniaze a teraz mám výčitky svedomia
@vanilkovazmrzka “sa vyspis s cudzim chlapom lebo sa ti chce, a mas zo seba dobry pocit, lebo to nebolo za prachy?”
Spytam sa inak - spala si niekedy s nejakym muzom preto, ze si nechcela?
Chapem, ze mi teraz zacnes hovorit o citoch… nemusis. Rozumiem, ze som nespomenula hned lasku, obojstranny zaujem, atd, tak si si hned predstavila ine veci a naznacila mi, ze som (censored), ak spim s muzom len ked sa mi chce.
A ze “tuto slecna autorka je na tom o cosi lepsie, aspon si moze kupit nejaky sperk, saty, zaplatit najom ci jedlo ;)”
Mile od teba. 🙂
Aj ked - su zeny, co s muzom spia, aj ked sa im vyslovene nechce, nic z toho (citovo v dany moment) nemaju a akt iba strpia, navonok predstierajuc, ze je to prijemne, aby im na to neprisiel, ze mu len “podrzali”.
Takemu aktu sa hovori “pre pokoj v rodine” (teda to zena podstupi, aby si udrzala muza a nebol jej neverny, alebo pre rodinu, pre deti, pre strechu nad hlavou,…).
A kedze vieme, ze toto nie je prave spravny pristup k sexu (ani v partnerstve), mozeme uzavriet, ze vo vseobecnosti by sme sex mali mat vtedy, ked sa nam chce. Ok?
@marseillefan Dobreee 👍
@marseillefan Áno, veď vravím, že aj od partnera to môžeme schytať a aj iné fajnotky, ale ako som spomínala, je to iné ako kebyže to schytám od muža, ktorý mi za sex zaplatil🙂
@maranta_leuconeura 🤣🤣 vsak presne 🙂
A koľko si si vypytrala?
Podľa toho koľko to bolo peňazí a s kým to bolo.
Je to hrozne.
Ak ta to naozaj mrzi, tak chod naspoved, a viac nehres.
Toto je uplne ubohy styl zarabania si... Najhorsi, lebo dehonostuje zenu..
.
Nedopatrením to asi nebolo, tak sa upokoj a bud sa pouc, neskusaj také srandy v budúcnosti, alebo si nabudúce v pýtaj viac😉.
Zarobila si si a ak si si to aj užila tak to neber tak tragicky. 😉 Koľké sa vyspali s chlapom niekde na prvom stretku, opité na diskotéke alebo na chate. Minule som čítala rozhovor so spoločníčkou a písala, že jej pomáha keď si potom ide niečo pekné kúpiť. Skús to. 😀
Podla komentarov zien to tak vyzera ze polovica ma podobnu skusenost ako ty. 😀😀😀
Ale co😃 peniaze min na cosi uzitocne a uz to nerob ked sa citis zle...co uz ludia robia aj horsie veci
Pod sa aj somnou a uvidíš ozajstný sex.
@mn8 🫣🫣🫣
Tak skúste pracovať na takých riešeniach, na zabezpečenie vašej budúcnosti, aby ste to v budúcnosti nemuseli robiť. Ale asi by som musela viac vedieť o vašej situácii, aby som poradila konkrétne.

@adkadz81 🙈🙈🙈 musíš mat kvalitný matroš 😂 nepodelis sa ? 😂😂