icon

Sex za peniaze a výčitky svedomia

16. aug 2023

Vyspala som sa s mužom za peniaze a teraz mám výčitky svedomia

zooeynka
16. aug 2023

4 kilecka ved to je pekne. Este 2 tak dobre platiacich a na zvysok mesiaca si vyloz nohy. Ine hlupane kvoli peniazom chodia do prace a ty to mas takmer bez namahy ;)

mira0611
16. aug 2023

@stanulienkat presne toto som sa chcela spytat. 😅😅

minenkak
16. aug 2023

@adkadz81 Kláštor pod Znievom,si mníška

moonlight1210
16. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl nerozumiem. Preco by on mal nieco vratit?
Ona sebe tym vrati. Bud pocit dostojnosti, alebo si povie, ze s nim spala, lebo proste chcela. Tak ako to robime my ostatne. Ak spime s chlapom, tak preto, ze sa nam chce.

Alebo si za tie peniaze moze zaplatit sedenia u psychologa.

mira0611
16. aug 2023

Z toho co pises autorka, ze sa ti trosku zhnusili muzi, predpokladam, ze sa citis necista a si aj trosku v soku. V mojom meste je taka stvrt, kde pracuju taketo damy urcitej narodnosti a prosim ta, dokonca aj za gastrolistok. Minule som citala interview o slecne VŠ, ktora si takto privyrabala na skolu, potom s tym chcela prestat, ale vratila sa lebo nevedela si kupit tasku Micheal Kors, predpokladam, ze si peniaze potrebovala. Uzavri to v sebe, bola to jednorazova zalezitost. Nie si najhorsia na svete a ani k.rva nie si,len si mala jedno zle rozhodnutie, ktore si hned olutovala a kazdy z nas robi chyby, a zle rozhodnutia!

jj298
16. aug 2023

400E za kolko? za hodinu? za 10 minut?

marca12
16. aug 2023

Kup si za zarobok pekne saty alebo topanky a hned ta smutok prejde 😂

marca12
16. aug 2023

Ty vole 400€???? To co vsetko si s nim stvarala?

marseillefan
16. aug 2023

Ženy, ale ruku na srdce, koľko z vás by sa dalo nahovoriť na sex za 400éčiek? 🙂 Pýtam sa pre kamaráta :DDD Kľudne mi aj svoje fotky môžete poposielať, prepošlem mu vaše kontakty :D

maranta_leuconeura
16. aug 2023

Tak za 400€ sa nemusis citit zle, uzi si ich 😀 Keby zadarmo alebo mu este aj zadok utieras, varis, peries a staras sa mu o decka ako tu poniektore, to by som mala vycitky, ze si nevazim samu seba 🙂

Ja by som tipla ze tolko do mna muz investuje mesacne a vidis, castejsie ho ,,musim" potesit... 🤣🤣🤣

katka700
16. aug 2023

Ber to ako životnú skúsenosť, ktorú viac krát nezopakujes. Zarobila si dobre a zistila si že sa týmto spôsobom živiť nechceš. Nikomu si svojím konaním neublížila. Život ide ďalej.

jj298
16. aug 2023

Dáš mi na neho kontakt? :D

minenkak
16. aug 2023

@marseillefan mne ak by muž dovolil ,ja by som aj zadarmo šla s pekným chlapom

maranta_leuconeura
16. aug 2023

@minenkak zadarmo?! 🫣 Co si blba? 😀 Ako sa hovori, zadarmo ani z postele by som nevstala

vanilkovazmrzka
16. aug 2023

Dufam, ze to bolo aspon v tisickach.

dskjhfdlkdjhl
16. aug 2023

@moonlight1210 To nevadi, ze nerozumies.

vanilkovazmrzka
16. aug 2023

😃 komentare pobavili

minenkak
16. aug 2023

@maranta_leuconeura 😂😂😂😀😀

chrumka333
16. aug 2023

Zúfalé situácie si vyžadujú zúfalé riešenia.urobila si čo si v tej chvíli považovala za najrozumnejšie, teraz to v sebe spracuj a hlavu hore, život ide ďalej ❤️

dorothee
16. aug 2023

Neobzeraj sa spat,co sa stalo,stalo sa..Kazdy nas skutok nas formuje a posuva dalej..Malo ta to nieco naucit..Pouc sa z toho a hotovo,uz sa neotacaj..

vanilkovazmrzka
16. aug 2023

@moonlight1210 sa vyspis s cudzim chlapom lebo sa ti chce, a mas zo seba dobry pocit, lebo to nebolo za prachy? 😃 tak myslim, ze tuto slecna autorka je na tom o cosi lepsie, aspon si moze kupit nejaky sperk, saty, zaplatit najom ci jedlo ;)

nikpa
16. aug 2023

V pohode, po pár rázoch si zvykneš 😄

jj298
16. aug 2023

no ale mna by zaujímalo, či sa ti aspoň trochu páčil a prečo si súhlasila

simona20201309
16. aug 2023

@nikpa 😅 👌
Všetky začiatky sú ťažké. Nakoniec sa ti to tak zapáči, keď zistíš ze nikde inde si tak rýchlo a ľahko nezarobiš,....

kristiii
16. aug 2023

Za 400? Bolo to fajn? Ak áno, napísala by som mu, kedy si to zopakujeme...Nie...jasné, že žartujem. Asi to nie je dobrý pocit, cítiť sa ako štetka. Ale naozaj, koľké sa tak správajú aj zadarmo. Keď s tým máš morálny/osobný problém, tak to už proste nezopakuj. Čo sa stalo-stalo sa, už to nezmeníš, čas nevrátiš. Ale nemusíš to opakovať (jedine, že by si chcela).

tanyag
16. aug 2023

@marseillefan
Ruka na srdci. Ja určite nie 🙂 400 eur mi nestojí za to. Nevieš, kto ten človek je, nevieš, koľko takých žien vystriedal a napr. taký fajnučký HPV sa prenáša aj kondómom 😁 takže pred niektorými pohlavnými chorobami, vírusmi, baktériami a neviem čím, ťa ani kondóm neochráni...stačí, že za 400 eur by žiadal oral ...a neviem, kto robí oral s kondómom 😂 Nie ďakujem...ani za 1000€...
(a možno si povieš, že to všetko sa môže stáť aj s hocikým iným, čo je síce pravda...ale ak už sexujem, tak vo vzťahu, s človekom, ku ktorému niečo cítim a ak by som aj schytala niečo, výčitky by boli "iné"...ako keď to schytáš za peniaze)

marseillefan
16. aug 2023

@tanyag okej, okej, tak si ťa teda škrtám zo svojho zoznamu 🙂)) teda kamarátovho som chcel povedať, kamarátovho zoznamu samozrejme...
Ale vážne, k tomu HPV som chcel - HPV môžeš schytať aj od partnera, ak si teda nebola jeho prvá. Ak sa HPV bojíš, treba sa zaočkovať. Ja som napríklad proti nemu zaočkovaný a dám zaočkovať aj svoje deti.

marseillefan
16. aug 2023

@jj298 normálne sa mi páči tvoj entuziazmus v tejto téme 🙂

erikavesela
16. aug 2023

@adkadz81 preboha🙊🙈🙉..ty si ozaj kompletna...

luccija
16. aug 2023

@adkadz81 najlepšie ich dať tej Majke za emocionalne uzdravenie však?🙂