Sexuálna minulosť partnera
Ahojte. Som tu nová.
Svoj problém som samozrejme preberala s najbližšími kamarátkami, ale keďže naďalej pretrváva a ja by som si ho nejakým spôsobom v sebe rada vyriešila, zaujíma ma aj nezainteresovaný názor “tretiej” strany .
Mám 2ročny vzťah. Celkom iste viem, že som zamilovana najviac v živote . Myslím, že to máme obaja rovnako. Na pár normálnych nezhôd mame ideálny vzťah. Môj problém prameni v tom, že do dnešného dňa nedokážem prijať partnerovu sexuálnu minulosť a bohužiaľ to v poslednej dobe narúša nás vzťah. Spočiatku to pre mna taký problém nebol, zrejme nešlo ihneď o veľkú lásku z mojej strany, vystupňovalo sa to časom s prichádzajúcou zamilovanostou . S partnerom sme to komunikovali viackrát, aktuálne to už nechcem otvárať, pretože to už nedokáže zmeniť, ale na druhej strane to naďalej dusim v sebe.. Priznavam, mam naozaj veľké ego a zrejme aj z tohto dovodu ma niekedy ponižuje fakt, ktorý viem. Nepripadám si byt hlavne z tohto dovodu výnimočná, na druhej strane nás vzťah je pekný. Zniesol by mi aj modré z neba. Viem, že týmto spôsobom nás vzťah ohrozujem, ale nedokážem si pomôcť . Som zo seba smutná .
Na záver budem konkrétna.
Píšem o mužovi- 37 rokov/ 70 sexuálnych partneriek .
Boli sme k sebe úprimní od začiatku, takze to viem priamo od neho, aj keď má upozornil, že takéto priznania neprinášajú žiadne ovocie , čomu už dnes chápem ..
Myslíte, že je problém vo mne, v mojom egu alebo som skrátka zásadová a nedokážem to prijať?!
Ďakujem.
A ja sa opýtam: a je to pravda tých 70 žien? Nepridal tam nulu navyše? Ja neviem, či by som to chcela vedieť a ak by to bola pravda, ako prvé ho pošlem na testy k lekárovi
Chod na to matematicky. Ak zacal v 17. A ma 37, za 20 rokov - tak za rok mal 3,5 partnerky. Tak to nieje vela🧐
@alena2222 fuha, ved by som sa bala, ze od neho nieco chytim... ja by som s nim ani do postele nevliezla. Neviem, aky vyraz je pre muzov, ale keby bol zena, tak je to stetka.
@alena2222 mne by sa taký chlap hnusil a určite by som si chránila nielen srdce ale aj telo
Och to je zas moralizovania...zaujimalo by ma viac, za ake obdobie to stihol? Pretiahol 70 zien z jedneho mensieho mesta a teraz mate problem ist po ulici, lebo ich vsade stretavate? Ja napr. neviem, kolko zien mal predo mnou moj manzel-povedal mi to sam od seba, ale ja si to cislo nepamatam, lebo mi to je jedno, dolezite je, ze je verny, dobry clovek a ze mu mozem verit. Kazdy mame minulost, niekto stretol toho praveho v 15tich, niekto si do 30tky uzival, musis si to v hlave urovnat a ujasnit si, co je dolezite, alebo sa rozidte, lebo ta to bude zozierat cely zivot, tak nech si moze najst tu 71., ktora s nim bude stastna
@antonka321 po dvoch rokoch vzťahu asi aj dostala keby niečo mal
Mňa by zaujímalo či žiadna zo spomínaných žien, ktoré by to NEAKCEPOTOVALI nemali vo svojom chudobnom živote milenca alebo ci by sa dokázali rozísť po roku s frajerom len kvôli takejto sprostosti....
Ps: je pravda ako písala baba vyššie 😉 aspoň je ten sex kvalitný a dobrý 🙂
Baby, dosť ma udivuje, čo tu píšete, že to vychádza na 3-4 partnerky za rok, čo vôbec nie je veľa. Áno, je to úplne v pohode. U 20-ročného chlapa, ktorý tú pravú ešte len hľadá a potom ju nájde a zostane s ňou. Ale žiť 20 rokov tak, že má každý rok 3-4 baby a vzťah dokopy žiadny? To sa mi nezdá v poriadku.
@alena2222 pozri ak nemal nejake vazne vztahy dlhorocne predtym, tak za tie roky dospelosti ak dajme tomu ako vela chalanov sexuje od 16t, to su tri zeny rocne... ak mal niektoru dlhsie, aj 10 rocne nie je taka katastrofa na nejake jednorazovky. Ja sa divim inej veci, ze to rátal vobec... a ze ti to z mosta do prosta povie. Na jeho mieste ratam vaznejsie vztahy, a tie "okoloiduce" s kludom zatajim. A teda, ak si rozumiete, ukludnil sa v tomto smere :D nemas co riesit. Iba teda to svoje ego ak to tak volas. Minulost treba vymazat, toto si do vztahu netahaj, bude ta to zozierat a nakoniec vam aj po rokoch na to stroskota vztah.
Prečo si sa ho to vlastne pýtala? Áno je to dosť veľa, ale keď bol slobodný (aspoň teda dúfam) tak si proste užíval. Skôr je tu problém tvoje ego. Tiež by si si z tvojho pohľadu asi nepripadala výnimočná keby mal priateľku 10 rokov, bývali spolu, plánovali rodinu atď., proste minulosť netreba ťahať do vzťahu. Bývalý bol ten ktorý sa tak vypytoval (občas doslova na detaily) a bol to začiatok konca...
@h2 tak mohol mat babu rok dva a potom dalsi rok hladat dalsiu a mat 2 za mesiac:D to tiez pre chlapa co ma moznosti splnitelne (to teda poslednych 20 rokov ich je az az vdaka internetu) ... iste to nie je bezna vec, ale nic nepochopitelne.
@simca06022011 Ja netvrdím, že je to nepochopiteľné. Len, že mne by to vadilo.
@alena2222 mala som takeho byvaleho, to kolko mal bab predomnou som sa dozvedela pocas vztahu a tiez mi to vadilo. Ono ide o to, ze clovek ma stale pocit, ze mu nebude problem pokracovat v tom striedani. Ja som mu preto proste cely nas vztah nedoverovala, bolo to silno zakorenene vo mne. A koniec koncov som aj mala pravdu, verny mi nebol.
Takyto muzi maju nejaky osobny problem a to striedanie partneriek (pekne napisane) je len nejaka kompenzacia zakomplexovanosti.
A.... On je idiot ze ti to povedal, ako na co to bolo dobre nechapem. Uprimnost je pekna, ale v tychto veciach nieje potrebna.
Kedze ho milujes, tak s nim urcite ostanes, je len na tebe ako sa s tym vysporiadas
tak si najdi partnera ktory ich mal len 10, bud rada ze nemate vazne problemy
@diamond007 no k..... proste nezmeníš 🙈 mne to.jednoznacne signalizuje nestalost partnera. A chlapi sa nemenia, v tomto veku uz vobec. Starého psa novým kúskom nenaučis
@lienka.7 podľa toho v akom veku, v dvadsaťpäťke to beriem normálne, v 35 je to divnejsie ale ak tam bola aj dlhodobejšia partnerka tak nie je ani to divne, ale ťažko súdiť takéto niečo. Mne je jedno koľko mal človek partneriek predtým. dôležité je prečo mal toľko, či taký je a užívať si chce alebo to riešil keď nemal partnerku.
@diamond007 vies, ako sa zvykne hovoriť ze aj vek je len číslo, nie vždy to platí. Detto toto. Ako písali baby vyššie, uplne standardne to nie. Ano, mohol mat jeden rok 12, každý mesiac jednu a jeden rok "iba" 2. Priemer je len priemer. V každom prípade ked by to bolo opačne, tak by chlap na teba kukal ze čóóó. To je ako s tým tvojim ex, on sa choval jak debil a ty si s tým mala byt ôk, ale opačne uz sa mu to nepáčilo. Ale podstata je ta, ze človek sa proste len tak nemení. Ked bol naučený na tento štýl života, skôr ci neskor sa k tomu môže vrátiť opäť.
Minulosť treba nechať minulosťou možno aj jeho zo teraz mrzí ale zmeniť to už nedokáže, keď v ničom inom problém nieje, zmierila by som sa s tým.. Pekne od neho že sa ti vôbec úprimne priznal s koľkými bol.
@diamond007 jaj a zabudla som napisat 😄 ze ten moj ex si tie dotycne pisal do excelovskej tabulky 😂 a teda to ti poviem ked som to nasla 🤦♀️
Boli tam aj miery tych bab (vyska, vaha) a co s nimi robil a kde sa stretavali. Chalan ma VS, velmi inteligentny a na urovni prejav.
Ludia su rozni uchylaci 😂 zoznamoval sa s nimi cez zoznamku a šukal to hlava nehlava.
@alena2222 v dnesnej dobe si najst chlapa, normalneho, je naozaj tazke. Ano, 70 zien je dost. Ale poviem ti to tak. Som 11 rokov vydatá, mam super manzela.... A najst si dobreho muza, je tazke. Polovica mojich kamosiek je rozvedena, tu na mk polovica diskusii je o tom, ako ich chlap bije atd..... Porozmyslaj, ako sa k tebe sprava, ste spolu 2 roky, takze ho poznas uz zas... Obzera sa po inych? správa sa k tebe pekne? Plánuje s tebou buducnost? Lebo aj ked mal 70 partneriek, ide o to, aby si ty bola tá posledná. Porozpravaj sa s nim otvorene, co som sa ja naucila v 13 vztahu je- ze alfa omegou vztahu je komunikacia. Nikto nevidi do hlavy druhemu, aby vedel co chce, nechce, co ho hneva.... A hlavne je to, aby si neodhodila dobry vztah kvoli tomuto. Ale ty ho poznas, tazko poradit takto. A este na záver. Poznam chalanov, dnes uz chlapov, ktory v minulosti mali kazdy vikend inu.. Dnes maju rodiny, a ziju usporiadany zivot.

Slovensky charlie sheen ci kieho paroma??😳😳ale srandy bokom... dolezite ze ty budes posledna,ze s takym zivotnym štýlom skoncil .nic ine ti neostava ak chces s nim ostat,len to prijať a v minulosti sa nehrabat. . Ale teda je to dost🥵🥵