Sexuálna nekompatibilita
Ahojte, hneď na začiatok poviem, že nemám v tomto veľa skusenosti ( vlastne okrem partnera som nikoho nemala) a rada by som sa Vás spytala na názor, popripade ak prispejete vašimi skúsenosťami 🙂 medzi mnou a partnerom je par rokov rozdiel, má tesne po 30tke , sám mi hovori, že už nemá chuť na sex, že predtym to tak nebývalo, že v 20tke mal chuť stále , ale teraz už skoro vobec, jemu stači možno 1x za mesiac , inak ma rád čisto len tulenie, to každy den, aj veľa krát za den, ale tam to konči… argumentuje mi, že to po 30tke ide dole a že čo ma aj kamošov a kolegov, že tiež nemavaju vobec už tak chuť ako mavali, že im kludne stači 1x za tyzden…
Ja som mladá baba, sex ma baví, som v ňom otvorená a nemám rada stereotyp , ja mám omnoho väčšiu chuť, povacsine to túlenie u mna vedie, že sa hneď vzruším a už by som pokračovala dalej, ale partner nie… kym nemame deti, tak by som si chcela užiť čo najviac, brala by som niekolko x do dňa, jasné, že sú dni, kedy sa nedá alebo je človek chorý a nemá chuť ale bežne dni mám proste chuť skoro stale, partner nie…
Nebavi ma byť furt ta iniciativnejšia, on sa nejako ani moc nesnaží aby som sa urobila, sem tam áno , orál mi možno pár krat robil, celkovo mám pocit, že jeho to akosi nelaka, len keď sa mu ja venujem v polohe ze som hore…
Otazka znie, naozaj to mavaju muzi po 30tke takto? Teda aspon vacsina… alebo som len ja narazila na takeho muza …
Ešte dopisem, že starám sa o seba, vzrušiť to sa vie hned , len on tu chuť nemá, nic neiniciuje… priala by som si muza takeho vášnivého, viac ako ja… ale na druhej strane, okrem tohto v našom vztahu nie je ani najmenšia chybička, je perfektny partner
Ďakujem velmi pekne 🙂
Nie naozaj to tak nema kazdy muz alebo bezny muz po 30 🤷♀️
kazdy je iny rovnako ako kazda..ale po 30 vobec nieje pravda,ze aju menej chut ... skor je uplne na tom inak ako ty a nezmeni sa to.. kedze o tom vie a aj tak mu je to jedno ... si mlada na to,aby si sa s tym zmierila... takze ak takyto zivot nechces utekaj hladat inde
tento tvoj fesi s libidom vyzera ako keby bol pred dochodkom cize 60+
Fíha, môj má tesne po 40ke, a bral by aj dvakrát denne 😅
@anonym_autor no nie je úžasný partner, keď ti nedopraje co chceš. Nemyslím 3x denne, ale keď už 30r muž chce len 1x do mesiaca a aj to sa len urobí a nič viac, tak ďakujem pekne. Oprať si viem aj sama, navariť a nakúpiť tiež, šoférovať tiež viem. Keď sa niečo pokazí, dám opraviť. Ale keď to nefunguje v posteli, časom sa pokazí všetko.
Môj ma skoro 50r ja po 40tke, a chuť je stále aj energia aj otvorenosť. Hľadaj ďalej, určite nie je ani každý druhý, ani každý piaty 30r taký ako tvoj partner.
kazdy je iny rovnako ako kazda..ale po 30 vobec nieje pravda,ze aju menej chut ... skor je uplne na tom inak ako ty a nezmeni sa to.. kedze o tom vie a aj tak mu je to jedno ... si mlada na to,aby si sa s tym zmierila... takze ak takyto zivot nechces utekaj hladat inde
@ukgirls povedal, že si pôjde dať zmerať testosterón, pričom cvičí, športuje, nefajčí, vyzerá dobre a ziadne problemy nemá…my sme sa o tom rozprávali, povedal mi, že sa toho trošku boji v buducnosti, že mám ine potreby ako on a nebude mi stačiť… ale vždy povie, že to začalo klesať po 30tke a že je to normálne a že väčšina mužov to tak ma… keď sme spolu začínali, nebol až takýto, bol vždy zdržanlivejší, v pohode vedel vydržat v predchadzajucom vztahu bez sexu skoro 3 roky … ale predtym mával naopak roky, kedy mal zvysenu chuť … nechcem zahodiť vztah len tak, ale mám obavy ze toto sa nezmeni 🤷🏼♀️ nie je proste ten typ muža , ktory ma častú chuť , ani sa tak nezaujima o mna, mam pocit, že ked mi robi dobre, že jemu to ani nič nerobí
sexuolog? nad nim ste nepremyslali.... ja som sa este nestretla s tym ze po 30 by mali mensiu chut - prave naopak .. druha puberta 😀
@ukgirls povedal, že si pôjde dať zmerať testosterón, pričom cvičí, športuje, nefajčí, vyzerá dobre a ziadne problemy nemá…my sme sa o tom rozprávali, povedal mi, že sa toho trošku boji v buducnosti, že mám ine potreby ako on a nebude mi stačiť… ale vždy povie, že to začalo klesať po 30tke a že je to normálne a že väčšina mužov to tak ma… keď sme spolu začínali, nebol až takýto, bol vždy zdržanlivejší, v pohode vedel vydržat v predchadzajucom vztahu bez sexu skoro 3 roky … ale predtym mával naopak roky, kedy mal zvysenu chuť … nechcem zahodiť vztah len tak, ale mám obavy ze toto sa nezmeni 🤷🏼♀️ nie je proste ten typ muža , ktory ma častú chuť , ani sa tak nezaujima o mna, mam pocit, že ked mi robi dobre, že jemu to ani nič nerobí
@anonym_autor podľa mňa bude proste len asexuálny, jednoducho nepotrebuje tak v živote sex, nenapĺňa ho, stačí mu raz za čas. A to, že to mal inak v 20 a že kolegovia to majú tak isto, je len chabá výhovorka, pretože sa za to hanbí a chce ťa presvedčiť o tom, že to tak majú všetci muži, aby si ho neopustila pre iného. 🙂 Budeš sa ale pri ňom trápiť.. veľmi. Až tak moc, že budeš z toho frustrovaná, ubudne ti sebavedomie a aj chuť do života.
Fíha, môj má tesne po 40ke, a bral by aj dvakrát denne 😅
@viktoriaandrascik 25 rocnu by som aj ja bral trikrat denne 😉
@anonym_autor nie, po 30tke to tak vacsina muzov nema, darmo sa ta snazi presvedcit. ale vynimka potvrdzuje pravidlo a ten tvoj vynimka je. skuste vyhladat pomoc, aj ked on asi pravdepodobne je taky typ. casom bohuzial sex. nekompatibilita medzi vami bude markantnejsia a markantnejsia ☹ a bude ti viac a viac liezt na nervy.
@princkrason prisiel si sa pochvalit?
@anonym_autor skús si prečítať tu na MK diskusie, ako sa chlapom nechce. Nie je to tak, že každý muž sa rovná býk. Je ich veľa, čo majú nižšiu túžbu. Je to normálne. Aj žien je veľa s nižšou túžbou. Je to normálne. Netreba sexuológa. Keď potrebuješ viac, radšej zmeň partnera.
@anonym_autor podľa mňa bude proste len asexuálny, jednoducho nepotrebuje tak v živote sex, nenapĺňa ho, stačí mu raz za čas. A to, že to mal inak v 20 a že kolegovia to majú tak isto, je len chabá výhovorka, pretože sa za to hanbí a chce ťa presvedčiť o tom, že to tak majú všetci muži, aby si ho neopustila pre iného. 🙂 Budeš sa ale pri ňom trápiť.. veľmi. Až tak moc, že budeš z toho frustrovaná, ubudne ti sebavedomie a aj chuť do života.
Ďakujem Vám všetkym velmi pekne, veľmi ťažko sa toto všetko číta… len ste ma utvrdili v tom, čo už asi taký posledny rok vnímam aj ja… keď je človek na all inclusive dovolenke v zahranici, kde v podstate nič nemusi robiť a za celu dovolenku nie je nič, max sa túlime a on nemá žiadnu potrebu a keď aj začnem, tak on sa ničoho nechytá a ideme spať
@anonym_333d65 hovoriš z duše, presne to na sebe vnímam, strašne mi to znižuje sebavedomie , take myslienky že ho nepritahujem, ze som nedostatočná, že prečo prave pri mne už nemáva chuť … mozem robit cokolvek, ako keby sa na mňa ani moc nepozrie, skorej ako parádna kamoška ale s ktorou nepotrebujem nič viac… ale všetko až po čase …
On je velmi kontaktný typ, ma rad pusinky, bozkavanie, tulenie… furt sa ma dotyka a hovori mi aka som krasna a zasa viem, ze ma velmi lubi, nie su to len reci ale aj skutky… len v tomto je zadrhel a potrebovala som si overit, ci naozaj je to bezne aj v inych vztahoch alebo nie ( ako som pisala, je to moj prvy skutocny vztah)
@anonym_autor pochybujem,že s ním budeš mať niekedy deti,pri frekvencii 1x mesačne
UTEKAJ
tento tvoj fesi s libidom vyzera ako keby bol pred dochodkom cize 60+
@princkrason máš skúsenosti s 60+?
@anonym_autor tvoj priateľ sa len vyhovára, môj má raz toľko rokov a kľudne aj dva krát za deň. Raz do týždňa by mu nestačilo ani náhodou, ani mne, Toto nebude žiaľ lepšie, len horšie. A tvoj názor užiť si, kým nemáš deti, tiež pooprav, narodením detí neprestávaš byť ženou, možno prá mesiaco bude sexu pomenej, keď by si bola nevyspaná, ale keď deti podrastú, môžeš si tó užívať ďalej. No nie s partnerom, ktorého máš. Sú ľudia, je jedno či muži alebo ženy, ktoré majú nízku, až nulovú potrebu a naopak. Preto neuznávam čakať až do svadby, nikdy sa potom partnery nemôžu zladiť, lebo aj keď urobia kompromis, obaja sú roky nespokojní.
@anonym_autor nesleduje potajme stranky pre dospelych?
@anonym_autor nesleduje potajme stranky pre dospelych?
@jurly nie, ako spolu byvame, tak by som o tom vedela… a sama som mu hovorila, ze mna by to urážalo, ked sam dobre vie , ze ho kludne aj ja urobim
@anonym_autor
Nuz, radsej sa rozist ako potom byf viac a viac frustrovana v tejto oblasti
@jurly nie, ako spolu byvame, tak by som o tom vedela… a sama som mu hovorila, ze mna by to urážalo, ked sam dobre vie , ze ho kludne aj ja urobim
@anonym_autor je mi luto ale normalne to u 30chlapa, pre mna chlapča nie je. Isla by som z kratsej cesty. Mam pred 50kou aj muz a aj kazdy den by bol ok.
urcite to nie je vekom, to pouzil len ako vyhovorku, myslim si ze takto to mal stale, chlapi su podla mna v najlepsom veku po 30 co sa tyka sily vitality vydrze..Moj partner ma 43 a kludne by aj kazdy den takze tomu prosim ta never. Sex vo vztahu musi fungovat inak je to trapenie a nebudes stastna. Viem ze je to tazke ale prosim ta naozaj si to neber osobne, to nema s tebou nic spolocne on bude taky pri kazdej jednej partnerke. Ver mi, poznam krasnu fakt ze prekrasnu zenu s dokonalym telom s ktorou frajer tiez spaval max raz za mesiac, strasne nestastna z toho bola, rozisli sa, teraz ma muza s ktorym je to uplne super. Nieje to tebou.
@anonym_autor no nejako skoro nema chut na sex. Ale lepsie to nebude. Cize bud si zvyknes alebo vztah ukončis. Mame s muzom 45+ ale keby sme mali sex iba raz za tyzden, tak by mi to vadilo. Ked sme spolu zacali, mali sme 36 rokov a teda raz denne bol štandard. Tak neviem, tvoj partner bude mat problem, to nie je o veku. Trebe ti blbosti, ze je to normalne po 30tke.
nie vekom to nie je. to by mal byt este na vrchole. ale to nevylucuje ze ma zdravotny problem. ale uprimne toto lepsie nebude. budes na konci z toho tak frustrovana ze ho bud podvedies alebo opustis.
Pre boha, ze po 30 klesa chut na sex 😳 omg, po 30 clovek este len zacne objavovat, co je to dobry sex a s vekom sa to len zlepsuje. Chut na sex urcite nema preco v tomto veku klesat, ved je to mlady chalan. Utekaj kade lahsie, toto lepsie naozaj nebude a budes len coraz viac frustrovana
V 20 mal chut stale znamena raz za tyzden? 😂 To nie je vekom ale jeho nastavenim a potrebou, nezmeni sa to. Bud sa s tym zmieris alebo to ukoncis. Inak dobre ti napisala rozculena, tie deti by ste takto asi tazko pocali...
Toto sa nezmení, zíď z ľahšej cesty, kým nemáte deti. Nakoniec to urobí veľkú priepasť vo vzťahu. Hovorím z vlastnej skúsenosti, totálne ťa to zrazí na kolená, lebo preňho je to možno ok, ale ty budeš frustrovaná čoraz viac.
V 20 mal chut stale znamena raz za tyzden? 😂 To nie je vekom ale jeho nastavenim a potrebou, nezmeni sa to. Bud sa s tym zmieris alebo to ukoncis. Inak dobre ti napisala rozculena, tie deti by ste takto asi tazko pocali...
Nie, naozaj v 20s mal velku chut, sam vravel, ze bol nadržaný stále… až okolo 30tky sa to začalo zhoršovať… ešte ked sme my začínali, tak taky ako je dnes nebol… všetko sa to tak minuly rok zlomilo…možno ho to so mnou nebavi, len mi to nechce povedat 🤷🏼♀️ neviem … proste hovori, že po 30tke mu uplne staci take tulenie, sex nie …ked sme zacinali, tak vravel ze jeho predstava je tak 4-5x tyzdenne, teraz mi povie tak 1x tyzdenne , ale realita je 1x mesacne kedy vidim ze ma ako taku chuť a aj naozaj nieco je
Môj partner má 50+ a chuť každý deň.
Ďakujem Vám všetkym velmi pekne, veľmi ťažko sa toto všetko číta… len ste ma utvrdili v tom, čo už asi taký posledny rok vnímam aj ja… keď je človek na all inclusive dovolenke v zahranici, kde v podstate nič nemusi robiť a za celu dovolenku nie je nič, max sa túlime a on nemá žiadnu potrebu a keď aj začnem, tak on sa ničoho nechytá a ideme spať
@anonym_333d65 hovoriš z duše, presne to na sebe vnímam, strašne mi to znižuje sebavedomie , take myslienky že ho nepritahujem, ze som nedostatočná, že prečo prave pri mne už nemáva chuť … mozem robit cokolvek, ako keby sa na mňa ani moc nepozrie, skorej ako parádna kamoška ale s ktorou nepotrebujem nič viac… ale všetko až po čase …
On je velmi kontaktný typ, ma rad pusinky, bozkavanie, tulenie… furt sa ma dotyka a hovori mi aka som krasna a zasa viem, ze ma velmi lubi, nie su to len reci ale aj skutky… len v tomto je zadrhel a potrebovala som si overit, ci naozaj je to bezne aj v inych vztahoch alebo nie ( ako som pisala, je to moj prvy skutocny vztah)
@anonym_autor vieš čo, úprimne… Nezaslúžiš si sa takto cítiť. A vôbec nie je v poriadku, že si v najlepších rokoch, chceš si užívať, si vášnivá, otvorená, plná chuti a tvoj partner ťa v tom necháva samú. Nezabúdaj, že sex nie je len o fyzickej potrebe, je to aj o blízkosti, spojení, vášni a potvrdení, že ťa druhý chce. A ty máš právo byť chcená. Právo cítiť sa žensky, príťažlivo, ako bohyňa a nie sa pýtať, či si dosť dobrá. Nie je tvojou úlohou ho presviedčať, naliehať, čakať… A už vôbec nie sa neustále seba pýtať, čo je s tebou zle. Nie, nie je s tebou vôbec nič zle. Len ste možno jednoducho dvaja ľudia, ktorí majú od vzťahu úplne iné potreby. On možno nie je zlý človek, len má iné nastavenie. Ale ty tu nie si na to, aby si kvôli niekomu musela celý život potláčať samu seba, svoju ženskosť, vášeň, energiu… A úprimne, to, že ti tvrdí, že “všetci po 30tke to majú takto”, je len slabá výhovorka, aby nemusel nič meniť. Ja poznám dosť mužov po tridsiatke, štyridsiatke, aj po päťdesiatke a stále sú aktívni, túžiaci, iniciatívni. Nie je to vek, je to jeho postoj. Mala by si sa vážne zamyslieť, či chceš o pár rokov stále žiť vo vzťahu, kde prosíš o vášeň, iniciatívu, dotyky, ktoré sú viac ako len “túlenie”. Pretože ty nie si kamarátka na maznanie. Si žena. A zaslúžiš si aj muža, ktorý to tak cíti. Mysli na seba. A ak máš pocit, že sa dlhodobo trápiš, tak sa netráp preto, že ho ľúbiš… ale zamysli sa, či ľúbiš aj seba.

Podľa mňa všeobecne je to hlúposť. S ním to lepšie nebude, a ty sa budeš trápiť po zvyšok spoločného života.