Sexuálna porucha
Ahojte.Mam partnera ktorý má sex.problémy.Este nikdy sa nestalo žeby mal problém s erekciou ale nevie sa dokončiť .Aj polhodinu aj viac a stále nič .Má cez 60 rokov .Je to veľmi frustrujúce .Oritom ja som o hodne rokov mladšia .Môže to byt tým ,že roky je sám ?Nepritahujem ho?Ale to by mal problém s erekciou ?Hovori ,že sex nepotrebuje ,má nízke libido.Že si zvykol na život bez sexu a ho nepotrebuje.Tvrdi ,že neznáša samouspokojovanie,že ho môžem sledovať 24 hodín.Tazko fyzicky a psychicky pracuje od pondelku do nedele,je workoholik . Jedava malo 1-2* denne a pije tekutiny len raz denneDakujem
tak myslim si, ze si si uz aj sama odpovedala, ved je predsa uplne jasne, odkial vietor fuka - zla zivotosprava moze ovplyvnit mnozstvo veci, pravdaze jednou z nich moze byt aj intimny zivot. takze ak ti na nom skutocne zalezi, treba ho nasmerovat spravnym smerom. jest a pit ako treba, pracovat menej. a vysledky sa dostavia mozno skor ako si myslis. ak nema zaujem, o takeho chlapa by som veru nestala.
Tak ked Ma niekto hentaku zivotospravu Fakt od neho nemozes ocakavat zazraky v posteli. Naco ti je workoholik?
No ja neviem ale so 60 ročným to už asi lepšie nebude hlavne keď sex nepotrebuje a vlastne nieje ani s Tebou lebo stale pracuje. Najdi si niekoho ako si Ty , časom Ti to začne vadiť a aj tak si nájdeš ineho.
Uprimne...mozes byt rada, ze ma este erekciu🙂aj to nevies ci neuziva tabletky.Moze mat problem s prostatou...nemozes ocakavat od 60 + super sexualny vykon.
Mam ho veľmi rada ,ťažko by som ho opúšťala .
@luccija Tabletky neberie ,zasadne je proti liekom.Nikdy ich nebral ,ani keď bol chorý .
Keď mu boli predpísané ,hodil do kosa.
@heidy222 To je pravda .Keď on ani asi nemá záujem o riešenie situácie a to mam o 20 rokov menej ☹
@anjelicek26 Nechce ist nikde,že on je v poriadku
No ja neviem co by som mala ocakavat od 60tnika...ti bezne sexuju este? 😀
Tak budete zit bez sexu...ruky a usta ma🙂alebo bude bez ejakulacie.By si sa divila ako je pre chlapa podstatne, ze ma erekciu.Moja kamaratka ma 53 r muza a kurier mu priniesol balicek s tbl na erekciu a chytil hysak preco mu ho otvorila🤣
Ked jemu je jedno ze "nefunguje" poriadne a netrapi ho ze jeho o 20 rokov mladsia priatelka je nespokojna tak co radit? Treba ti to? Si mlada, mala by si si uzivat a nie riesit taketo veci ked on nechce.
Pokiaľ celý život kaslal na životosprávu, v staršom veku sa to odzrkadlí. Už nieje najmladší, takže tieto problémy suvisia aj s vekom. Žiaľ, mladý nie je...a navyše sa zdá, že nemá chuť to napraviť,alebo aspoň trošku snahu to zlepšiť..... máloktorý chlap v 60 je ešte výkonný "samec"
@miriam11 Práveže cvicil cely život a zdravo /len zdravé potraviny ,žiadne vyprážané a take veci /sa stravoval aj keď teda vždy jedol malo a malo pil .No na staré kolena to ide dole vodou . Od cca 55 to je riadna zmena .Preto keď tu často čítam ,že veľký vekový rozdiel nieje problém …tak je a poriadny ,vo vyššom veku …
@derdia Tak má o dosť mladsiu partnerku .Potom naco hľadal ženu ?Operie ,ožehli ,uprace a navarí si sám ,takze slúžku nehľadal
Asi v tomto veku potrebuje hlavne dobrú kamarátku a spriaznenú dušu. Nebyť sám. To neznamená, že Ťa neľúbi, len má vo vzťahu zrejme iné priority.
Tak vyše 60 ročný chlap, čo vlastne čakáš od neho? Jedna vec je zla životospráva a druha jeho vek, tam už jednoducho výkonnosť klesá. To nie je nijaká porucha, je to celkom normálne v jeho veku.
Presne to je to, že "na veku nezáleží"
Záleží a poriadne, tu je názorný príklad.
@jaskolka Ale on nemá problém žeby mu nestal ,za tie roky sa to ešte nestalo .Len to ukončenie ..a keď sa niekedy dokončí ,tak aj má toho len velmi malo.On tvrdí ,že preto lebo nepije .
Kazdy sudny clovek vie, ze velky vekovy rozdiel prinasa riziko a problemy.A ty si toho priklad.O 5 r bude energia prec mozno ine zdr.problemy a ty 45 r.aktivna zena.Nikdy by som taky vekovy rozdiel nechcela.Ale niekomu to moze vyhovovat...
Ved ten chlap uz musi mat stres zo sexu.Nie kazdy potrebuje sex, asi zil dlho sam, ma svoju pracu ktorej sa vela venuje...nechapem o co Ti ide ...chces dieta ci co?no tak nema ejakulaciu...Jednoducho nie ste kompaktibilni jeho sa opytaj naco hladal zenu?aby nebol sam, staci mu co ma...ty si uvedom co chyba tebe a ci chces takto zit.Kolko ste spolu?
Ked to sem napíšem 25 rocnej zubrienke, že načo jej treba chlapa vo veku 45, tak ma este vysmeje. Lebo veď on predsa vyzerá dobre, ma dospele nazory, cvičí, ma auto, byvanie (a 2 skoro dospele deti z predchadzajuceho manželstva).
Potom prejde 10 az 15 rokov kedy ona čaká ci nahodou nebudú mať aj deti. A potom jej uz ostane len dilema, ci skysnut doma pri dedkovi, alebo este so svojim zivotom dačo urobiť...
Tak ale nemozes od neho cakat zazraky. To je uz pomaly dochodca. Ked si chcela milenca mala si hladat okolo. 40tky.max 50tky.20 rocny rozdiel.
@stary_ujco a zabudol si napisat, ze este bude pisat na MK, ze preco v 60tke nema chut na sex, ked ona ma v 40tke najvacsiu😀😀😀😀
@luccija 7 rokov ,nie nechcem .Aj jeho to mrzi ,že to neskončí .
@stary_ujco Hej v mladšom veku to môže ešte fungovať ,do určitej doby ,no neskôr príde určite k problémom …vek človek neoklame .Ale teda ženy sa mu stále páčia ,pokukava tak hádam ešte neni úplne na odpis 😀
Ale to všetko súvisí aj s vekom. Zbytočne budeš to rozoberať, prečo, začo, načo, proste on starne. Jeho telo starne, funkcie a správanie organizmu sa mení
To je odpoveď na vsetko. Možno o pár mesiacov uz sa"mu ani nepostaví ".Aj s tým už musíš rátať
To nemá nič spoločné s tým, že či sa mu ženy páčia, alebo nie.
Môže začať teda viac piť tekutín, to mu v každom prípade prospeje, ale úprimne zázraky nečakaj. Bohužiaľ, vek nie je len číslo, ako často tu mnohí píšu... Existujú malé výnimky, ale gro ľudí jednoducho "vek nepusti *
Mozno ma zvacsenu prostatu aj s tym suvisi ejakulacia a aj mocenie.Predtym ejakuloval, ked bol mladsi?
a v com je presne problem konkretne. Ked sa on neurobi, ale erekciu ma, ma to vplyv na tvoj pozitok zo sexu? Ani ty nemas orgazmus?
Tvoj partner má XY zdravotných problémov zo životosprávy, a ty sa čudujes, že ma problémy v posteli?
Ak vyhadzovali lieky, tak žiadnu chorobu co ma, a to ich v tom veku a pri tejto životospráve bude mať požehnane. Toto je dôsledok. Len taky vysoký tlak. To môže mať, bud rada, že sa nedokončí. Však by ho pri tom mohla školiť mrtvica.
@viestta On je úplne zdravý ,robili mu odbery ,všetky vyšetrenia a je fit .Srdce,tlak a pulz všetko v poriadku.Lieky -antibiotiká zahodil keď mal angínu.Žiadne choroby nemá ,klop-klop keďže cely život cvicil a keď jedol vždy len zdrave potraviny aj keď teda malo ….
@luccija Aj predtým sa stalo keď bol psychicky vyčerpaný tak raz za cca pol roka-rok.

Tak workoholik a ziadne tekutiny, ziadna poriadna strava, to je strasne taky zivot... ten sex je posledna kvapka, ze to zlyhava uz aj tam... aj u chlapa ma zmysel spravit preventivku, hormonalny profil, ak sa ti da, nasmeruj ho tym smerom... nici si zdravie riadne...