icon

Sexuálne služby v pražských nočných kluboch

1. mar 2025

Neviete niekto ako to funguje vo VIP romm v Prahe v stripklube? Sú ochotne striptérky urobiť aj niečo “viac” ako tanec ? Čítala som dnes spoveď jednej českej striptérky ktorá povedala, že áno .

lauriik
1. mar 2025

Mamicky na modrom koni urcite maju prehlad o takychto veciach 🤓

slovakboy
1. mar 2025

To musíš ísť na mužské fórum sa popýtať.

tundra
1. mar 2025

Hladas pracu?🤔😂

kiki68
1. mar 2025

Podla mna nie, zalezi co im sefovci dovolia. Ale vacsinou tie zeny mozu len co dovoli vedenie. A neboj, ze by ich ine nebonzli. Ide o peniaze. Ale myslis, ze na MK su nejake kolegyne z klubu? Akoze zle miesto na taketo otazky… to neni praca v Amazone

barborachors
1. mar 2025

V kazdom striptízovom klube su miestnosti hore, kde sa trtka. Pytas sa ako malé dieťa.

vilma7
1. mar 2025

Áno sú ochotné, lebo to majú samozrejme zárobok navyše...A prečo to potrebuješ vedieť?

queen_mary
1. mar 2025

To sa pytaj na amateroch. Ne tu

marca12
1. mar 2025

@tundra skor by som povedala,ze zistila o muzovej navsteve tohto klubu 🤭

tundra
1. mar 2025

@marca12 😂😂😂👍

elin2525
1. mar 2025

To je trosku mimo odvetvie, ale ked som studovala v Prahe, kamarat chodil s maserkou z Thajskeho salonu a ta mu povedala, ze za priplatok urobia i viac, ako len obycajnu masaz. Tak si myslim, ze to moze byt podobne.

cimage
2. mar 2025

Ked som tam bola s detmi minuly tyzden 😆.
Za priplatok sa podla mna da. Znami robil ochranku v zahranici v stripclube. Mali zasiahnut ak sa niekto dotkol pracovnicok, ale ze boli tam take kutiky kde sa vselico dialo za priplatok pri vip tanci.

macatt
3. mar 2025

Ja som bola kúsok od Václaváku v strip clube(omylom, nalákali nás na tanečný program😀)a hneď oproti majú masážny salón(otvorený nonstop) a na každého kto vychádzal mávali a dievča, ktoré dotancovalo sa presúvalo tam..
Tak na nejaké výnimky asi úplne bežné..