icon

Sexuálne znásilnenie

20. nov 2022

Zdravim
Vcera som prezila velmi neprijemnu a hroznu situaciu , doteraz sa z toho spamatavam . Ide o to , ze vcera som bola na diskoteke , nemala som ani vypite a prisiel za mnou nejaky typek , zacal ma obtazovat a nutit ist s nim do auta , niekolkokrat mi to vravel ze pod uzijeme si to atd , povedala som mu , ze nejdem viem ake to bude mat nasledky ale napriek tomu , ze ja som to nechcela ma zobral do auta kde ma sexualne vyuzil…nieco hrozne momentalne prezivam a chcem aj na to upozornit , ze nie som ziadny troll alebo osoba ktora si tu chce dokazovat nieco co nie je pravda…tak ma prosim pochopte…vsak sa jedna podla tohto o sexualne znasilnenie ?…neviem ako dalej , som na tom psychicky zle .

Strana
z3
autor
22. nov 2022

@klarolinne to , ze si dal povedat som myslela tym , ze ked ma zase nutil ist s nim domov tak som mu jasne povedala , ze nejdem a tymto , ze si dal povedat ! Nie niecim inym….neboli to len bozky ale aj nieco viac no .
@jana_eyre_2 dakujem za pochopenie urcite to idem riesit lebo vcera som sa dozvedela , ze sa vsade vychvaluje , ze znasilnil dievca a tym myslel mna , je to smutne a velmi mi je luto ze prave takyto ludia musia existovat…

ankare
22. nov 2022

To je dement riadny. Určite to rieš!

sccarlet
23. nov 2022

Fakt? No vidíš,presne to som ti písala, že ešte bude mať nejaké reči,idiot hnusný!!!

makodob
29. nov 2022

Ahoj, zažila som v 15stich niečo podobné. Ak chceš možeš mi napísať súkromnú správu.

matkapodz
29. nov 2022

Je to strašné, verím ti to. Je mi to ľúto. Najhoršie,čo môže žena zažiť. Hlavne si to nenechaj pre seba sú rôzne poradne psychológa,nápis anonymné alebo zavolaj tam. Nedus to v sebe lebo ti to ublíži ešte viac a v budúcnosti ťa to ovplyvní či vo vzťahu. Vyhľadaj si pomoc niekde na internete.

daniela2202
29. nov 2022

Tvoja chyba, nemala si sa zvnútra ani pohnúť a s kamarátkami odtiaľ vypadnúť

anniezuzana
27. jan 2023

Ahoj, ak by si chcela poznám psychoterapeut ktorá by ti v Tom vedela pomôcť. Napíš mi správu. Viem si to predstaviť, môjmu bratovi sa stalo, že ho auto typkov tak vytlačilo z cesty,že musel zastaviť a vyšli na neho typkovia, ktorí ho chceli dobiť. Boli sme v aute celá rodina, ja som ich nejak ukecala, bola to Božia pomoc, odišli, ťažko, ale odišli, boli nachystaný pre nič ho zbiť,dokázať si niečo. V tom šoku človek nemusí reagovať správne. Ak si tu ešte ,napíš mi prosím

liv1
27. jan 2023

@daniela2202 ty si tu prerazila dno 🤮

lianadomorakova
14. nov 2024

@alisaela bohužiaľ je to jej vina

slniecko66
14. nov 2024

@lianadomorakova jej vina? A ten chlapec bol vinny? Dievca prezilo traumu pravdepodobne do konca zivota.. spravil nieco co ona nechcela a nesuhlasila s tym. A ona je na vine..

jazminn
15. aug 2025

To co tu pisete je ok, moja znama bola znadilnena a on sa jej vysmial, ze peniaze dokazu vsetko...nemala ziadny dôkaz, nemala podliatity, pri znasilneni bolo prítomne dieta a ona sa oň bala, preto sa nakoniec podvolila, urobil to na deke pod lesom pri Domaši, kde stravili popoludnie...poznali sa asi dva mesiace a osobne dva tyzdne, normalne chodil k nim domov, ale ona to nechcela, zdalo sa jej to skoro, chvilu s nim zapasila ale on neustupil...

rebekabeka14
15. aug 2025

Reči typu,, mala si urobiť to,nemala si urobiť to,prečo si to neurobila”jej absolútne nepomozu. Veď kľudne mohla mať sok,veľa obetí stíchne a ledva sa pohne. Kým mieste v tej situácii akomkzte hodnotiť jej správanie .
Autorka určite to rieš s niekým blízky,ideálne s maminou aby si sa do seba neuzavrela a nemala si psychické problémy neskôr,lebo je to dosť veľká rana pre psychiku a moze ti to zasahovať do tvojho celého života.

Strana
z3