Sexuálny život po päťdesiatke
Baby ktoré máte skúsenosti s mužmi po 50, ako im to tam dole funguje? Bola som zvyknutá na mužov okolo 40, žiadny problém bozky, trochu poobchytkavanie a mohlo sa ísť na to. Čo so staršími mužmi po 50? Je možné že ich ešte naštartuje len pohlad na ženu alebo treba sa posnažit v zmysle dotyku ci nejakého iného impulzu atd aby stal? Či nebodaj dokonca už aj tabletky na podporu potencie?
A čo robíš eskort? ... páry normálne sexujú aj po 50-tke bez tabletiek na podporu potencie.
Tak on bude od teba cca o 20 rokov starsi, skor ries ten vek, lebo fungovat mu to moze, ale co potom, ked bude este starsi.
Kokos, tak 40tnik s bozkami a dotykmi a 50tnik nič, len otázka, či sa treba nejak snažiť napr dotykom😂 Je kopec 30tnikov v dnešnej dobe, ktorí majú problém s erekciou. Nie všetci 50 roční sú rovnakí, ako ani všetci 20roční. To záleží od mnohých premenných.
Neboj, ked si bola zvyknuta na styridsiatnikov, zvyknes si aj na patdesiatnikov, zas taky rozdiel tam dole to nebude. Potom daj vediet😄
Niekto priberie po 30 a poklesne mu testosterón a niekto si jeho hranicu drží vďaka pohybu a strave. Cielil by som preto na tú druhú sortu, to by mala byť istota.
Ja mám 56, manžel 55 a máme presne opačný problém. On by chcel pomaly denne (no 2x 3x do týždňa isto) a pre mňa by to už hádam ani nemuselo existovať. Je pravda, že už nie je taký "tvrdý" ako pred 20 rokmi, ale stále je bez problémov použiteľný. A či ho treba nejak špeciálne stimulovať? Ani náhodou. Pripravenosť na vec je úplne rovnaká celé desaťročia. 😁 To je ale náš prípad. Verím, že v iných manželstvách sa to bude pohybovať vo všetkých možných kombináciách, od mantinelu po mantinel.

🙏 ako sa môže niekto spýtať tak "primitivnu "otázku