Skamarátila som sa so ženatým pánom
Ahojte všetci.
Ja mám taký dotaz, ale hneď na úvod prosím NEURAŽAŤ a slušne... Skamaratila som sa s jedným pánom ktorý je ženatý. Ja som slobodná, on ženatý a do nedávna som verila, že je to vzorný manžel, otec dvoch synov a že vážne skutočne sme iba kamoši. Ale časom začal naznačovať, že by chcel mať so mnou sex. Pochopila som aj to, že nieje spokojný v manželstve. Ale ja som zasadová a pokiaľ nieje rozvedený nechcem ho. Ale on je taký, že on o ten sex iba naznačuje, nepovie priamo, chcel by ku mne na návštevu vyznáva mi to všetko v náznakoch ale zas na druhej strane cítim, že ak by to celé prasklo zhodil by to na mňa, že ja som ta zla ktorá mu rozbila rodinu. On je dosť egoista a pozerá iba na seba. Ako by ste reagovali vy? Viem, že teraz je taká doba, že mať ženatého milenca nieje problém, ale ja taká nie som. Myslíte si, že sa ho dá presvedčiť, aby to skúsil ešte raz s manželkou? Napraviť ho? Máte niekto skúsenosť s mužom ktorému nešlo iba o sex? Skúsiť mu pomôcť v manželstve?? Nechať ho?? Alebo si s ním proste užiť??
@tt247 Neviem to vysvetliť nie že od rupnutia nervov ale že nezvládnem mu odolávať tak som to myslela
Čestná žena by sa s ním prestala okamžite stretávať ak by to šlo týmto smerom ako pri vás.
Co je tvoja zásada? Ze nespis s kamarátmi? To asi nie. Inak super kamarát, naozaj. Vieš čo vôbec znamená kamarát? Ja neviem, aké máš zásady? Konkretizuj, lebo tie môžu byť naozaj kadejaké 😁
@1gramofon No máte pravdu uznávam mala som to s nim ukončiť hneď a nečakať priateľstvo to je fakt
@juliana1931 tak ale su dve moznosti iba - tak bud mu chces odolat alebo nie - Ked chcem tak sa snim vyspim a ked nie tak rozidem 🙈 ake rupnutie nervov
@juliana1931 a co chces teda naprávať, keď on sám povedal,že nemá problém v manželstve a takéto flirty sú pre neho normalne? A tebe ide len o sex či? Píšeš, že keby šlo do tuhého, všetko zvalí na teba, je egoista. Keď už nič iné, tak toto je veľmi jasný red flag.
@lady_hurts To je pravda a už som to s nim skončila
@lulaby1982 jooj, zenaty chlap je ultimatne afrodiziakum. Single, znamenie, ze s nim nieco nie je v poriadku 🙂 ako, ze take nevies 😁

@juliana1931 si ochotna byt potom dalej jeho kamaratka?
Co ked bude dobiedzat dalej nebude mu stacit raz
Co ked mu ide len o to a potom sa bude tvarit ze ta ani nepozna
Ak chces uzi si ty si slobodna ale musis ratat s kazdou moznostou a situaciou ktora nastane
A hlavne ratat s tym ze ty ostanes tou zlou špinou keby nieco