icon

Skončilo vaše prvé rande sexom?

18. nov 2025

Kolko krat v zivote , sa vam stalo , ze prve rande skoncilo sexom? Resp. Ak vam prve rande skoncilo sexom, nasledoval po nom dlhodoby vztah?. Je to vec ktoru beriete za pomerne beznu? ze ak sa pritahujete tak preco nie..

Poprosim aby sa zapojili iba tie co maju s tym ozaj skusenost a nie pozerali nejaku telenovelu kde sa to stalo. Vopred dakujem.

Strana
z2
cyneric
18. nov 2025

Áno, sme stále spolu. 🙂

tenerifka
18. nov 2025

@anonym_autor ano, manzelmi sme uz 26 rokov🤣.

letfenixa
18. nov 2025

Áno .

vikusjk
18. nov 2025

svagrovci 😀 tiez su dodnes spolu

autor
18. nov 2025

U mna tiez viac krat a napriek tomu ze uz nie spolu ani ani ani.., ale vzdy to dopadlo super a krasnym vztahom🙂

anonym_4578a3
18. nov 2025

ano niekolko krát, boli sme spolu par rokov v kazdom prípade.. ani raz sa nestalo, ze by chlap stratil zaujem... sranda, ze ale cim som staria mam z prveho sexu vacsi stress.. preto s aktualnym partnerom sme v posteli skoncili az na 3tie 🙂

anonym_20d541
18. nov 2025

ano, aj ked uplne v plane to skutocne nebolo 😬 sme spolu osmy rok

anonym_df3fe3
18. nov 2025

@anonym_autor stalo sa mi to raz a bol z toho 9 ročný vzťah. Ale stalo sa to asi kvôli tomu, že mesiac pred prvým rande sme si každý deň telefonovali a mali sme dlhé rozhovory. Mala som pocit, že ho poznám. A potom, keď sme sa mali stretnúť a vedela som, kde ma má čakať (bolo to blízko autobusovej zastávky, kde bolo mnoho ľudí), pozrela som sa na skupinu ľudí a vybrala som si odtiaľ muža, že keby to bol tak on. A bol to on. Od toho dňa sme boli spolu 9 rokov.

anonym_e832ff
18. nov 2025

Áno

petulda333
18. nov 2025

My az na tretom

anonym_7e080d
18. nov 2025

Nie, druhé lebo ani on nepredpokladal že k tomu dôjde, tak nemal pri sebe gumu. Sme spolu21 rokov .
A nikdy pred ani po sa nič podobné nestalo.

balaskovae
18. nov 2025

tak popravde mne sa toto este nestalo ani raz, ale kamaratke ano a su spolu dodnes 🙂 uz je to asi 11 rokov, ak sa nemylim. ono to niekedy moze vyjst, nikde nie je napisane, ze sa takto zacat nema 😂 a takisto je pravda, ze aj keby ho mate po troch mesiacoch, tak to nemusi znamenat, ze vas vztah vydrzi do smrti.

anonym_a33baa
18. nov 2025

ano, stalo sa občas...

anonym_2e6b50
18. nov 2025

stalo sa. videli sme sa vtedy prvý a posledný krát .

letfenixa
18. nov 2025
@anonym_20d541

ano, aj ked uplne v plane to skutocne nebolo 😬 sme spolu osmy rok

@anonym_20d541 v mojom pláne to nebolo, ale v mužovom očividne áno🙂

kiki68
18. nov 2025

@anonym_autor Ano skoncilo, sme spolu 10 rokov, dve deti. Na dalsi den uz sme nikdy nechceli byt jeden bez druheho a vsade sa vlacime spolu ako policajti, cize Dnes uz vsetci 4 😂

anonym_20d541
18. nov 2025
@letfenixa

@anonym_20d541 v mojom pláne to nebolo, ale v mužovom očividne áno🙂

@letfenixa no nejako tak aj u nas asi, mali sme sa povodne stretnut “vonku” - aj sme sa, len som trochu meskala tak si siel zatial nakupit 😁 a kedze bolo teplo bolo treba nakup odniest domov do chladnicky, tak sme sli k nemu a uz sme neodisli 😬

anonym_20d291
18. nov 2025

@anonym_autor u mňa iba raz a i keď sme sa dosť priťahovali, nikdy sme neboli vo vzťahu, len sme sa kde tu stretli. Ale asi aj preto že síce chémia bola ale sex nič moc a asi sme si ani nemali čo povedať, ale to som bola ešte mladá.

mladenca
18. nov 2025

Áno, raz a nedopadlo to najlepšie 😀 Teda teraz takto s odstupom času môžem povedať, že asi dobre, asi to tak malo byť 😀

anonym_aa1b0b
18. nov 2025

Áno, ale aj posledný krat😁

pr85
18. nov 2025

Nie a so ženou, ktorá by chcela po prvom rande sex by som aj tak nezostal. Mám svoje (katolícke) princípy.

anonym_def3a6
18. nov 2025

@anonym_autor nie, nestalo sa mi to a pokiaľ by som videla také náznaky od chlapa tak už si s ním druhé rande nedám. Ja som si na prvom rande ani pusu nedala s nikým a to som tých rande mala teda dosť.

anonym_fcaf99
18. nov 2025

@anonym_autor sex áno ale z mojej strany vzťah nepokračoval, mňa muž prestane zaujímať okamžite ako sa s ním vyspím hneď (skoro). Vzťah môžem mať len s niekým, s kým to trochu natahujeme. Neviem prečo to tak mám, ale mám to tak odjakživa.

kiki68
18. nov 2025
@anonym_fcaf99

@anonym_autor sex áno ale z mojej strany vzťah nepokračoval, mňa muž prestane zaujímať okamžite ako sa s ním vyspím hneď (skoro). Vzťah môžem mať len s niekým, s kým to trochu natahujeme. Neviem prečo to tak mám, ale mám to tak odjakživa.

@anonym_fcaf99 Lebo chces toho cloveka najprv spoznat celkovo, ja som napr isla do toho sexu s tym, ze risknem to proste, lebo som mala 7 rokov vztahu, kde sex bol mesiac super a koncilo to sexom raz za 6 mes a odmietal ma vylozene a robil hrozne veci. Takze som radsej riskla a oplatilo sa.

anonym_fdde0d
18. nov 2025

Nie. Bože čo to je za ženu, ktorá hneď si roztiahne nohy....

anonym_751a43
18. nov 2025

Šla som na rande s týmto zámerom , odišla som sklamaná, nič nebolo 🥲😂 . Ale , na druhom už áno... V tom čase som si hľadala doslova chlapa kvôli tomu, nemala som záujem o žiadne hlbšie vzťahy... Čo mi napokon až tak nevyšlo...

simsalabim
18. nov 2025

@anonym_autor no ak sa to da povazovat za prve rande, tak ano. Boli sme 10 rokov kamarati, ked preskocila iskra a uz v tu prvu noc bolo jasne, ze je to vazny vztah. Sme manzelia uz takmer 30 rokov.

slnecnica145
19. nov 2025
@pr85

Nie a so ženou, ktorá by chcela po prvom rande sex by som aj tak nezostal. Mám svoje (katolícke) princípy.

@pr85 neostal ale vyliezt by si vyliezol moje nervy

slnecnica145
19. nov 2025
@vikusjk

svagrovci 😀 tiez su dodnes spolu

@vikusjk to sa tym ako chvalili?? No pomoc

slnecnica145
19. nov 2025
@anonym_fcaf99

@anonym_fcaf99 pretoze vies, ze vyleze na vsetko okolo a nie je to ,clovek na cely zivot ,nemozes mu verit ,takze preto...nikto predsa nechce ojazdenca

Strana
z2