icon

Skončilo vaše prvé rande sexom?

18. nov 2025

Kolko krat v zivote , sa vam stalo , ze prve rande skoncilo sexom? Resp. Ak vam prve rande skoncilo sexom, nasledoval po nom dlhodoby vztah?. Je to vec ktoru beriete za pomerne beznu? ze ak sa pritahujete tak preco nie..

Poprosim aby sa zapojili iba tie co maju s tym ozaj skusenost a nie pozerali nejaku telenovelu kde sa to stalo. Vopred dakujem.

Strana
z2
poisonblu
19. nov 2025

prve rande nikdy, druhe uz ano :D ale teda s manzelom sme mali sex az na tretom rande

greywolf
19. nov 2025

@anonym_aut s takou by som do vztahu nechcel ist, prisla by mi lahka a ktovie ktory by som bol v poradi uz.

pr85
19. nov 2025
@slnecnica145

@pr85 neostal ale vyliezt by si vyliezol moje nervy

@slnecnica145 nevyliezol. Nemám záujem o pohlavné choroby.

anonym_63c389
19. nov 2025
@kiki68

@anonym_autor Ano skoncilo, sme spolu 10 rokov, dve deti. Na dalsi den uz sme nikdy nechceli byt jeden bez druheho a vsade sa vlacime spolu ako policajti, cize Dnes uz vsetci 4 😂

@kiki68 Nebála si sa nejakých chorôb?

bessie12
19. nov 2025

@anonym_autor v podstate ano. Aj ked rande to nebolo.
Sme spolu takmer 4,5 roka.

anonym_9e4c8a
19. nov 2025

@anonym_autor poznali sme sa dlhsie z partie, chémia išla na plné obrátky vždy, a ani neviem po akom čase, sme si dohodli stretko za účelom spoločného potešenia.
Tak sa spoločne tešíme 19rokov už 🙂

kiki68
19. nov 2025
@anonym_63c389

@kiki68 Nebála si sa nejakých chorôb?

@anonym_63c389 nie, mali sme ochranu, ako zase nesla by som s kazdym. Len tu sa to tak stalo.

bomba36
19. nov 2025
@greywolf

@anonym_aut s takou by som do vztahu nechcel ist, prisla by mi lahka a ktovie ktory by som bol v poradi uz.

@greywolf a pre teba by žena bola určite prvá, že. Pri ženách to vadí, ale pri chlapovi je to v pohode.

anonym_c7fb61
19. nov 2025

Raz sa mi to stalo.Nastupili sme do novej prace 15ti,na skoleni uz vsetci videli druhy den,ze to iskri medzi nami,odprevadil ma k autu a bolo vidiet,ze ma chce pobozkať,ovladol sa.Dali sme si rande a stalo sa,nedokazali sme sa udrzat,boli sme spolu par mesiacov.(on bol zenaty,ja som bola uz len ako spolubyvajuca s ex,cakala som kym sa odstahuje).Dodnes nan s laskou spominam.

anonym_ee904d
19. nov 2025

Stretli sme sa na jednej akcii, on ma už nejakú chvíľu hypnotizoval, celý večer sme sa rozprávali, tancovali, keď sme sa lúčili sa rozplakal, že ma nechce stratiť, urobil mi prsteň z nejakého pliešku a žiadal ma o ruku.
Tak som sa zľutovala a zobrala si ho domov🤣
Urobila som také niečo prvý krát, sme spolu 13rokov.
On tiež, je neskutočne hamblivý, nikdy predtým ženu neoslovil.
Bola tam taká chémia a stále je, že sa tomu nedalo vyhnúť.

vikusjk
20. nov 2025
@slnecnica145

@vikusjk to sa tym ako chvalili?? No pomoc

@slnecnica145 preco chvalili? normalne sme sa bavili, ako sa zoznamili a zasmiali sa na tom spolu, ze ako skoncili. Ved sme rodina, navyse v podobnom veku. Tuto sa o tom bavia cudzi ludia, tak nechapem, preco ti to pride zvlasnte

slnecnica145
20. nov 2025
@vikusjk

@slnecnica145 preco chvalili? normalne sme sa bavili, ako sa zoznamili a zasmiali sa na tom spolu, ze ako skoncili. Ved sme rodina, navyse v podobnom veku. Tuto sa o tom bavia cudzi ludia, tak nechapem, preco ti to pride zvlasnte

@vikusjk pre mna je to nechutne rozoberat sukromie,no kazdy podla svojho gusta

vikusjk
21. nov 2025
@slnecnica145

@vikusjk pre mna je to nechutne rozoberat sukromie,no kazdy podla svojho gusta

@slnecnica145 ale reagovat a komentovat tieto prispevky inych ti nechutne nie je 🙄🙈

breznica
21. nov 2025

Nie.nikdy nebol sex skôr ako po týždni každodenného stretávania. Dokonca so súčasným bol až po vyše mesiaci a to už bol dovtedy viackrát aj u mňa doma. Asi preto je to môj najdlhší vzťah, že sme nič neunahlili. Sme spolu 10 rokov

slnecnica145
21. nov 2025
@vikusjk

@slnecnica145 ale reagovat a komentovat tieto prispevky inych ti nechutne nie je 🙄🙈

@vikusjk nechutne by to bolo len v pripade ,zeby som suhlasila s ich pofidernymi uchylnymi nazormi,ked uz chces byt vtipna

anonym_07c720
21. nov 2025

@anonym_autor áno, votrel sa na chatku kde som bola s kamoskou a našimi deťmi 😃 kamoska keď videla ako sa na seba pozeráme ako zamilovaný pubertiaci tak odišla večer domov že vraj ma zajtra robotu. 😃 a ja som vážne nechcela nič, určite nie takomto rande ale chémia urobila svoje. Odvtedy sme spolu, budúci rok sa ideme brat a čakáme dieťa. Takže nie je to o tom či sa vyslite spolu na prvom rande ale o tom či ste ore seba stvorení 🙂

vikusjk
24. nov 2025
@slnecnica145

@vikusjk nechutne by to bolo len v pripade ,zeby som suhlasila s ich pofidernymi uchylnymi nazormi,ked uz chces byt vtipna

@slnecnica145 to vobec nebol pokus o vtip, to bola fakticka poznamka

Strana
z2