icon

Skryté túžby a intímnosti v spálni

23. máj 2025

Chcem otvoriť ženskú debatu o intímnostiach, ktoré sa často skrývajú za zatvorenými dverami. Čo ženy chcú, ale nepovedia? Čo muži (ne)tušia? Ako sa mení náš sexuálny život po deťoch, rokoch vzťahu alebo pod vplyvom rutiny?

Strana
z2
martul
23. máj 2025

No začni

magic08
23. máj 2025

akoze ty anonymne a my nie? 🙂 dobreeeee 🙂

tim23
23. máj 2025

Nám sa po dieťati veľmi zmenil. K horšiemu

viestta
23. máj 2025

Potrebujes inspiracie aby si prekvapil manzelku? Aby sa to neobratilo proti tebe v mode "to na ktorej si sa naucil?"

autor
23. máj 2025

inšpirácií mám dosť... len doma niekedy chýba ten správny čas, nálada, alebo tichý byt bez detí za dverami 😅

Diskusia bola založená anonymne úmyselne z mojej strane, ale povedzme si úprimne – koľko z vás by sa odvážilo začať tému, o ktorej všetky premýšľame, ale málo hovoríme nahlas? 😇

galganka
23. máj 2025

Kľudne túto tému začnem. S manželom. Alebo s najsamfasakamoškou. 🤷‍♀️ Nie s anonymkou na nete.

anos18
23. máj 2025

Ty sa bojíš založiť tému, o ktorej malo hovoríme nahlas a my ti máme neanonymne odpovedať

viestta
23. máj 2025

Takze ty si zachovas anonymitu a mi tu mame prispievat? Energiu co venujes tejto teme venuj manzelovi. Alebo detom, aby sli skor spat a vy ste mali cas a pohodu pre podpaplonove radovanky v akomokolvek prevedeni.

sowhat
23. máj 2025

si sa dozvedela, co? :D dnes tu viac ludi vstavalo lavou nohou...

galganka
23. máj 2025
@sowhat

@sowhat však kľudne napíš, ty tu fotku nemáš. Tiež si toho moc k téme nedala 🤷‍♀️😆

viestta
23. máj 2025
@sowhat

@sowhat vsak nemusis ist s davom tych ćo hore zadkom vstali a porad.

princkrason
23. máj 2025

@earlgrey milacik, tu mas piatkovu temu

autor
23. máj 2025

No tak, baby, pokoj! 😄 Tému som založila anonymne nie preto, že sa hanbím, ale preto, že viem, ako ťažko sa o intímnostiach hovorí – aj s kamoškou. Mnohé z nás máme svoje tajné túžby, skúsenosti, obavy či otázky, no málokedy je priestor ich zdieľať bez ostychu alebo strachu z posudzovania.
Chcela som vytvoriť priestor, kde môže každá z nás povedať, čo ju trápi alebo teší – len s viditeľným nickom, bez mena. Nie je to o zvedavosti ani o tom, že by som nevedela komunikovať doma.
A k tej nálade a tichu doma – kto má deti, ten chápe. 😅 Ak vás to neláka, úplne rešpektujem. Pekný dník prajem

galganka
23. máj 2025

Anonymka, dám ti teda odpoveď viac k téme: nemám tajné nevypovedané túžby. Doma komunikujeme, kľudne omrkneme aj nový tovar v sexshopoch, a tak.
P.s. to, že ty založíš anonymnú tému nám anonymitu nezaručí, väčšina sa nezachováva za obrázky z netu a funguje pod svojou fotkou, kopa sa vďaka MK pozná osobne. Chapenzí?

earlgrey
23. máj 2025
@princkrason

@earlgrey milacik, tu mas piatkovu temu

@princkrason Ďakujem láska...😄 môžeš začať

sowhat
23. máj 2025
@galganka

@sowhat však kľudne napíš, ty tu fotku nemáš. Tiež si toho moc k téme nedala 🤷‍♀️😆

@galganka som muz, nie zena. Ale rad prispejem - byvala po roku vztahu priznala, ze by chcela, aby ten sex bol drsnejsi - rozumej skrabance, pluvance, nejaka ta facka. Vyvalil som najprv na nu oci, ale potom si vravim ze ok, nebranim sa nicomu novemu. Skusili sme par krat, ale nenasiel som v tom zalubu, pripadalo mi to stale divne. Mozno aj to bola jedna z veci, preco sme sa neskor rozisli. Nemas zac ;)

galganka
23. máj 2025
@sowhat

@galganka som muz, nie zena. Ale rad prispejem - byvala po roku vztahu priznala, ze by chcela, aby ten sex bol drsnejsi - rozumej skrabance, pluvance, nejaka ta facka. Vyvalil som najprv na nu oci, ale potom si vravim ze ok, nebranim sa nicomu novemu. Skusili sme par krat, ale nenasiel som v tom zalubu, pripadalo mi to stale divne. Mozno aj to bola jedna z veci, preco sme sa neskor rozisli. Nemas zac ;)

@sowhat ja teda ozaj nemám, moja téma to nie je 😆

adrestia
23. máj 2025

Ja a môj partner nemáme problém hovoriť o svojich sexuálnych túžbach a fantáziách. Väčšinu z nich sme si už splnili, ale niektoré zostanú navždy len v našich predstavách 😉 Narodenie dieťa kvalitu nášho sexuálneho života našťastie príliš neovplyvnilo. Naši rodičia si ho cez víkendy často berú k sebe a vtedy si môžeme dopriať bujarejšie radovánky 😀

danica2711
23. máj 2025

aká altruistka a samaritánka, táto anonymná autorka... chcela nám vytvoriť priestor na zdôverenie sa, ale fakt len NÁM, sama doňho nevstúpila... vieš čo, milý anonym, choď s takýmito témami a pohnútkami kamsi

zuzinabila
23. máj 2025

o tom sa rada rozprávam so svojim mužom, s nikým iným🙂

januska12323
23. máj 2025

Anonymná si tu jedine ty, nechápeš? A ani ty si ničím neprispela tak neviem prečo by sme mali prispievať my.

mk22
23. máj 2025
@sowhat

@sowhat ze pluvance😅 a tak každého vzrušuje niečo iné, no aby ma niekto plul😅

fotoarch
23. máj 2025

Nie vsetci su najostrejsie ceruzky v peracniku

kiki68
23. máj 2025

Moj muz teda tusi hadam vsetko a hlavne vie, ale myslis, ze tu nejaka z nas ide pisat pod preflaknutym menom, ze mame rady zveriny a kinky shit vsetkeho mozneho typu? Ale kludne nam porozpravaj, potom mozno aj my pustime nejake detaily do sveta 😀😀😀

anketkarka
24. máj 2025

A prečo by nepovedali partnerovi? Ak nepovedia, tak môžu o tom len snívať. Keď už máš intímny život s niekým, tak intimita je aj o tom byť otvorený a uprimný k tomu druhému. Tajomstvá sú vždy dvojsečná zbraň.

marca12
24. máj 2025

Zaloz tuto temu pod svojim nickom a kludne sa mozme pobavit o nasich intimnostiach.

maranta_leuconeura
24. máj 2025

,,tazko sa o intimnostiach hovori aj s kamoskou" preco by som mala kamoske vesat na nos moj intimny zivot???
Teda moja naj kamoska rozhodne nevie co za prasaciny s muzom robime. Naco by jej to bolo?

maranta_leuconeura
24. máj 2025

Ale teda dodam, ze niektori nasi kamosi podobne zmyslajuci vedia, ze chodime na iste akcie, kde sme sa aj parkrat stretli/isli sme spolu. Ale nemam potrebu to hovorit ostatnym blizkym ludom, co nie su toho sucastou, lebo by to aj tak nepochopili.

minenkaa
24. máj 2025

Uplne v pohode by som a aj píšem o sexe
Vždy čo chcem v sexe poviem alebo urobím ,muz tak isto

Strana
z2