Skrýva muž niečo pred svojou partnerkou?
Viem,ze nikto tu nema vestecku gulu, ale chcem vediet ci vam to pride v poriadku ( on sa tvari,ze to je v poriadku) ak
1. Nemam pristup do jeho mobilu, nikdy som nemala. On do mojho pin vie, a ked som si ho zmenila, zistil to ( asi mi fonho chcel ist) a potom ma podozrieva,ze ktovie,co tam mam, ked si menim pin ( asi podla seba, sudim teba).
2. Nemam pristup k spolocnym financiam (rezerve), kaxdy ma svoj ucet, spolocny ( kde je vzdy mala ciastka) a rezerva, on ani nechce,aby som mala prehlad o mesacnych vydavkoch. Vravela som mu xkrat, nech da vsetky zmluvy na kopu,ze si pozriem kde kolko platime. Vzdy ma odbil,ze nema cas, teraz sa mu to nehofi, teraz to riesit nejde.
3. Ked pridem k nemu a robi na mpbile, vavsinou to vypne, len obcas to nevypne, ked sa ho pytam,preco to robi, povie,ze som ako sibnuta,ze mu tam skocim , taj to radsej vypina.
Nepride mi to normalne, neviem,co si o tom mysliet.
Možno neskrýva, len tá neberie ako partnerku, si menej. My si nechodíme do mobilov, ani prístup nemáme. Účty zvlášť, ale každý má niečo čo musí zaplatiť, cca približne rovnako.
@januska12323
@gribka1 je to manzel, mne ten mobil nevadi. Vadi mi to z toho titulu,ze on do mojho moze a ja donho mobilu nie?!
A pred svadbou bol uuuurcite iný.Co si si vzala,to teraz máš.Gratulujem
Mobil ma nezaujima, ale nech to je rovnako. Ak on chce mat pristup do tvojho, tak musi dat on do svojho. Oddelene ucty su podla mna normalne, ale nemat prehlad o tom kam ide kolko penazi, tak to teda nie. Ty sa budes uskromnovat a on rozhadzovat?
Ocividne nie si prenho rovnocenna partnerka, ak to nehodla zmenit, tak by som velmi rozmyslala, ci s nim chcem byt (teda ja by som az tak rozmyslat nemusela…).
Zmeň si pin aj ty, nie je dôvod aby ti tam lozil keď ani nie je schopný ukázať svoj omylom. Tie peniaze rieš, ktovie kam odchádzajú.
Prečo ti chodí do mobilu? Neverí ti? Ja by som ho zablokovala a dala heslo čo najdlhšie, niečo úplne od veci. Nech sa zduva potom koľko chce, rovnako aj ty si môžeš myslieť, že je to kúre*nik 1. triedy a platí alimenty na 3 deti keď nemôžeš o ničom vedieť. Ja by som s takým človekom byť nemohla, u mňa by stratil akúkoľvek dôveru
Veď jednoducho nemôže, keď ty jemu nie ani on tebe nie. Nechápem, prečo mu to toleruješ. Partnera som myslela aby ťa bral ako seberovnú.
@doriiis casto mas taketo blbe pripomienky, vsimla som si. A predstav si ,ze bol. Nezpbrala by som si ho. Sme spolu 11 rokov. Podla teba je clovek vzdy rovnaky?
clovek svoju podstatu nemeni, ale dobry herec dokaze zahrat rovnake predstavenie i par rokov, nez ho uz omrzi...
A to vsetko zacalo az par rokov po svadbe, alebo kedy?
@sissy27 no ved presne to je uplne od veci, ze neviem kde ide kolko € ..a nie preto zeby ma to nezaujimalo
Tak jednoznačne niečo skrýva.
ale mame to chapat tak ze najprv si k tomu spolocnemu uctu pristup mala a potom Ti ho zrusil alebo od zaciatku manzelstva tam pristup nemas? to akoze ani nevies ci mate nejaku rezervu? Mne to pripada ze tym spolocnym si plati milenky ( hotely, vecere )
@januska12323 ale ako to mam riesit? Fakt neviem ..
A podieľaš sa na platení mesačných výdavkov?
@matullienka tiez som rozmyslala ci nema druhu rodinu pri tom xo robi. Priestor na to by ircite mal,keby chcel.
Ako prvé by som si zmenila pin do mobilu a čakala kým na to príde. Ak by začal s tým, že prečo som si zmenila pin a že tam isto niečo skrývam, tak by som začala ja. S kľudom by som mu povedala, že aj on má mobil zaheslovaný, že či aj on niečo skrýva? A hrotila by som to do toho stavu, že nech sa páči pozri si môj mobil, ale ukáž mi aj ty svoj. A neskončila by som s ním tú diskusiu (ktorú začal ON) kým by mi ho neukázal. A tiež by som trvala na tom, kým mi neukáže všetky zmluvy. Kde má tie zmluvy? Doma? Podľa mňa jednoznačne niečo skrýva, ja by som si normálne nahovárala, že platí alimenty na nejaké nemanželské dieťa...
Záleží ako to máte riešené vo financovaní, čo on, čo ty.
@earlgrey mam len rodicovsky a z toho mu posielam 200€.... Ked som pracovala posielala som polovicu,aj ked on mal prijem raz taky ako ja.
Nemas svoj ucet? Tvoj plat posielas jemu na ucet?
Kľudne môže mať milenku a vydržiavať ju. Nič nevieš.., a šibnutá si preto, lebo mu do toho lezieš.
akonáhle chlap začne podozrievať ženu, je veľká pravdepodobnosť, že neverný je on. Ja mám všetky prístupy k jeho účtu pre prípad potreby predsa. Aj on k mojim. A vieme koľko kto z nás ma na sporiacom.
A to, že mu posielaš 200 eur z rodičovského, tak to je už ozaj chuj
@dskjhfdlkdjhl ani nie po svadve., az po narodnei dietata tak rok...
@stanulienkat mam svoj ucet, tam chodi len rodicak a z toho ide 200€ na jeho.
@kvadrinkaaa podľa mňa nie len milenku, možno aj alimenty
Mne by sa nepáčilo, že ťa takto vyclenuje, že nemôžeš pozrieť, nevieš (aj keby si chcela).. ja pin viem, on tiež, ale nepozerám není dôvod.. účet mame každý vlastný, ale mame prístup aj na ten toho druhého, len to nevyužívam, je to na prípad,keby sa niečo stalo... co kde koľko muž platí bezne platby absolútne netuším, neviem,koľko nás stojí elektrika voda plyn ci daň z nehnuteľností.. on zas netusi, koľko stoja kruzky deti, doucko, ich oblečenie a dalo by sa pokračovať.. ale to radím do kategorie, že zbytočne sa tomu budeme venovať obaja...
Ako zo riešiť no jedine rozhovorom, že jeho prístup je povedzme netradicny a ty sa necitis dobre, že takto partnerstvo nevyzerá. Mobil beriem ako sukromnu záležitosť,skutočne občas drby s kamoškami cez spravy mi nikto citat druhý nemusí.. takže si zmen pin na odtlacok prsta a vybavene..a oreco mu podielas z rodicaku nechápem. Véd ta suma je už tak nízka.
@gribka1 on sa tvari,se mi tam nechodi,ale raz som ho pristihla s mojim mobilom v ruke.
@egonsk neprisiel mi ako herec,ale zjavne ma nejake vlohy

1 by mi nevadilo
2 nechápem ako môžeš v manželstve nevedieť o spoločných financiách, ak ste teda manželia
3 je podozrivá a keby mi povedal, že som šibnutá asi by nasledovala hádka