icon

Skúšali ste pomôcky pri sexe?

5. jan 2026

Ahojte používate pomôcky?Ja som nikdy žiadne neskúšala sa priznám ani sama a ani s mužom.Vždy sa ho pýtam,či nechce skúsiť niečo nové ale vždy mi povie,že jemu sa páči všetko,čo spolu robíme.Pýtam sa,či to proste nie je pre neho nuda ale mi to nechce povedať.Ja mam 30 a on 45.

Strana
z2
autor
6. jan 2026
@buminka555

@anonym_0cc6ff
Na boľavé kríže?😂

anonym_0cc6ff
6. jan 2026
@buminka555

@anonym_0cc6ff
Na boľavé kríže?😂

@buminka555 možno aj. 😃

buminka555
6. jan 2026
@anonym_0cc6ff

@buminka555 možno aj. 😃

@anonym_0cc6ff
Skvelé využitie, keď nestojí aspoň masíruje 🤣

natalyya
7. jan 2026
@anonym_autor

@really8 sorry neviem akého chlapa doma mate vy ale môj "dedulo" je výkonnejší jak mladí chlapi a ešte k tomu extrémny fešak🤣 nie jedna žena mi ho závidí ...ale hej asi máte pravdu 🤣

@anonym_autor ja mam rovnako stareho "dedula" ako ty, akurat ja mam len 24. A ten opis tiez sedi nanho ale perfektne. Pocuj, nemame toho isteho chlapa? 😀 (samozrejme sranda)

natalyya
7. jan 2026

@anonym_autor ale k teme, mame najake hracky, obcas ich pouzivame, tak na spestrenie. Nie ze by to bez toho nebolo ono. Podla chuti.

autor
7. jan 2026
@natalyya

@anonym_autor ja mam rovnako stareho "dedula" ako ty, akurat ja mam len 24. A ten opis tiez sedi nanho ale perfektne. Pocuj, nemame toho isteho chlapa? 😀 (samozrejme sranda)

@natalyya možno aj hej 🤣🤣🤣

anonym_88c1cd
8. jan 2026

Tieto prispevky vytvaraju samotne sexshopy?

irusa
8. jan 2026
@sevrin

Žena môjho kamaráta mala takú pomôcku, veľmi výkonný vibrátor, ani to nešlo na baterky, bol k tomu elektrický kábel, rovno na 380 voltov, tá keď to zapla, tak celý dom sa až v suteréne triasol.

@sevrin 😂

Strana
z2