Skúšali ste pomôcky pri sexe?
Ahojte používate pomôcky?Ja som nikdy žiadne neskúšala sa priznám ani sama a ani s mužom.Vždy sa ho pýtam,či nechce skúsiť niečo nové ale vždy mi povie,že jemu sa páči všetko,čo spolu robíme.Pýtam sa,či to proste nie je pre neho nuda ale mi to nechce povedať.Ja mam 30 a on 45.
moze byt, ze to je skor nuda pre teba? ...a chces vyskusat nieco viac. Odporucam:Satisfyer Pro 2 Generation 3 alebo, ak chces vyskusat ake to je s vacsim penisom tak tento prezervativ: https://www.isexshop.sk/kruzky-a-navleky/navlek... ale radsej nekupuj ciry z ocividnych dovodov xixixi dobre na skusanie poloh kde treba dobru velkost
moze byt, ze to je skor nuda pre teba? ...a chces vyskusat nieco viac. Odporucam:Satisfyer Pro 2 Generation 3 alebo, ak chces vyskusat ake to je s vacsim penisom tak tento prezervativ: https://www.isexshop.sk/kruzky-a-navleky/navlek... ale radsej nekupuj ciry z ocividnych dovodov xixixi dobre na skusanie poloh kde treba dobru velkost
@anonym_1580aa 🤣🤣🤣
@anonym_1580aa skôr obava,či ho to naozaj baví a je spokojný
@anonym_1580aa skôr obava,či ho to naozaj baví a je spokojný
@anonym_autor pozri, ak mas tuto obavu, tak ti poviem jedno: ak tvrdi, ze ano a ty si spokojna, tak tomu prosete ver. Ak nehovori pravdu, tak za to je zodpovedny on a nie ty xixixi Ako sa to budes pytat moc casto on si bude mysliet, ze si neskojna ty. Najlepsie ak si to tak myslila pbaja navzajom a to nastartuje spiralu, ze nakoniec obaja budete robit nieco co sa vam az tak nepaci a to nie je dobre xixixi
https://www.lapert.sk/masazna-vibracna-hlavica-... môj naj kamoš 😃 aj manželov
@anonym_autor My nepoužívame žiadne pomôcky, nepotrebujeme ich.
@anonym_autor My nepoužívame žiadne pomôcky, nepotrebujeme ich.
@anonym_53eefc to si myslíš,len pokiaľ nevyskúšaš😀
@anonym_1580aa navlek mame je to super😍 uplne iny pocit
Mame taky navlek na penis, pre mna 2 hracky.chodte urcite do toho je to fajne spestrenie😊vyberte nieco spolu.
Žena môjho kamaráta mala takú pomôcku, veľmi výkonný vibrátor, ani to nešlo na baterky, bol k tomu elektrický kábel, rovno na 380 voltov, tá keď to zapla, tak celý dom sa až v suteréne triasol.
@anonym_autor on ti povie ze sa mu to paci a nas sa pytas napriek tomu ci ho nudis? Myslim ze je rad ze "dedulo" nakladu "zabku" ak to prezeniem
Satysfier pro, lemon... je to velmi fajn... daj mu do ruky, nech sa o teba "postara" a mate spestrenie a je to neskutocny pocit.. sa nenamaka tak jazykom, pochopi rychlo, ze je to spolupraca a nie konkurencia 😎
@anonym_autor nerozuniem, povedal ti že sa mu páči všetko čo spolu robíte a či sa nudi ti povedať nechce ?
@anonym_autor a teraz keď my tu všetky používame pomôcky, začneš ich používať aj ty? Ja ti poviem, že ich určite začni používať. Aj sama. Keď natrafis na také, aké ti vyhovujú, budeš v siedmom nebi. A môže tu písať kto chce čo chce, chlap ti taký orgazmus neurobí ako vibrujuca hračka.
@anonym_autor a teraz keď my tu všetky používame pomôcky, začneš ich používať aj ty? Ja ti poviem, že ich určite začni používať. Aj sama. Keď natrafis na také, aké ti vyhovujú, budeš v siedmom nebi. A môže tu písať kto chce čo chce, chlap ti taký orgazmus neurobí ako vibrujuca hračka.
@anonym_a4f421 podobne aj zena neurobi taky ako hracka, akurat pre nas muzov je problem najst dobru. 🙂 zeny predsa maju vacsi vyber a pestrejsi.
Ja som vyskúšala viac pomôcok mňa zaujal len magic wand ale keď som išla sólo. S partnerom nič nebolo ono skôr to otravovalo pri sexe. Rušilo ma to a stupňoval sa vo mne nerv. 🤷♀️
@anonym_a4f421 podobne aj zena neurobi taky ako hracka, akurat pre nas muzov je problem najst dobru. 🙂 zeny predsa maju vacsi vyber a pestrejsi.
@greywolf neviem, píšem za seba pre ženu, keďže som žena 🙂
@anonym_53eefc to si myslíš,len pokiaľ nevyskúšaš😀
@anonym_be121b svoj oplzlý názor si nechaj, ten môj nezmeníš a ani som ti ho nesmerovala 😉.
Žena môjho kamaráta mala takú pomôcku, veľmi výkonný vibrátor, ani to nešlo na baterky, bol k tomu elektrický kábel, rovno na 380 voltov, tá keď to zapla, tak celý dom sa až v suteréne triasol.
@sevrin 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor on ti povie ze sa mu to paci a nas sa pytas napriek tomu ci ho nudis? Myslim ze je rad ze "dedulo" nakladu "zabku" ak to prezeniem
@really8 sorry neviem akého chlapa doma mate vy ale môj "dedulo" je výkonnejší jak mladí chlapi a ešte k tomu extrémny fešak🤣 nie jedna žena mi ho závidí ...ale hej asi máte pravdu 🤣
Iba uhlomer a kružidlo
Iba uhlomer a kružidlo
@pasomnica my máme iba pravítko.Tak skúsime vďaka🙂🤣
Podla mna ti muz povedal,ze ak to budete robit spolu,ze by to skusil.
My takýchto "sránd" máme kopec. Pre nás je to super spestrenie. Nevyťahujeme to zakaždým, ale keď je chuť a čas pohrať sa dlhšie, tak nevidím dôvod prečo nie . Ja mám pár svojich obľúbených, muž tiež niektoré používa radšej.. to už záleží na osobných preferenciách. Spoločný čas strávený výberom novej pomôcky je tiež príjemné spestrenie vzťahu 😀. Kľudne by som si s ním jeden večer v posteli prešla ponuku nejakého sexshopu a niečo spoločne vybrala. Tá jeho odpoveď je taká nie úplne jednoznačná, ale nepríde mi to z tvojich slov, že by bol vyslovene proti niečo skúsiť.
@really8 sorry neviem akého chlapa doma mate vy ale môj "dedulo" je výkonnejší jak mladí chlapi a ešte k tomu extrémny fešak🤣 nie jedna žena mi ho závidí ...ale hej asi máte pravdu 🤣
@anonym_autor tak škoda že sa s tebou nudí 🤣 o tebe by on takto určite nepísal
https://www.lapert.sk/masazna-vibracna-hlavica-... môj naj kamoš 😃 aj manželov
@anonym_0cc6ff
Na boľavé kríže?😂
@anonym_autor tak škoda že sa s tebou nudí 🤣 o tebe by on takto určite nepísal
@anonym_a4f421 ja si myslím,že by o mne písal ešte krajšie🙂 to,že sa nudí nie je iste a on mi to netvrdi,ja sa skôr bojím aby sa nezačal

Odpoveď, že sa mu páči všetko čo spolu robíte, by som brala akože je tomu otvorený, ak to chceš skúsiť ty, sadnite si k tomu, vyberte niečo