icon

Skúsenosti s hodinovými hotelmi

8. nov 2025

Čaute baby, navštívili ste niektorá či už s manželom, priateľom, milencom tzv. hodinový hotel? Momentálne prerábame s manželom dom, bývame aj s deťmi u svokrovcov a moc súkromia tu teda nemáme. Manžel prišiel s nápadom že by sme večer miesto kina išli do hodinového hotela 😀 . Ak má niektorá skúsenosť, zaujíma ma hlavne celková čistota, posteľ, kúpeľna...
Dikičko 😉

Strana
z2
betulinka1
8. nov 2025
@maya_hi

@anonym_autor akože niektorí tu píšu, že radšej privátny wellness... a tam to akože kde chcú robiť? A pred nimi to iní kde tobili? A myslia si ze tam to pucujú po každom? 😏

@maya_hi presne toto mi napadlo. Ze fuj privátny welnes na sex 🙈🙈🙈

autor
9. nov 2025

Takže po včerajšej skúsenosti skúsenosti odpoviem, nakoniec sme to skúsili 😀. Po zavolaní sme dostali presný čas kedy máme prísť a do sms aj adresu keďže na webe ju nemajú, parkovanie vo dvore a mali to prerobené z rodinného domu. Otvoril nám pán, dal nám kľúč, zaplatili sme 50e za dve hodiny. Izba vyzerala super aj dobre vybavená, sprcha rovnako, všetko pôsobilo čisté ale UV lampu sme teda nebrali 🤣. Na parkovisku boli pri príchode dve autá, v izbe bolo úplné ticho, takže odhlučnenie mali asi dobré. Pri odchode sa dá ísť aj zadným vchodom kde by mala byť schránka na vhodenie kľúča, ale my sme ich dali pánovi, možno majiteľ, prehodili sme s ním ešte pár slov, soboty-nedele že sú slabšie, vyťažené to majú pondelok-piatok od predobedia do neskorého popoludnia a doplnil to vetou to sú tie sms láska dnes máme v práci poradu a zdržím sa 😀
Za 50e myslím že sa slušný hotel v meste na noc nenájde, čistota vyzerala byť ok, skúsili sme s manželom niečo nové, takže asi toľko ku tomu.

evansova
9. nov 2025
@anonym_b422aa

@anonym_autor mi sme na tom boli podobne,. muž vymyslel kino, nakoniec sme sa dostali iba po zadné sedadlo auta.
Dávaj si pozor, ja som znova otehotnela.

@anonym_b422aa 😃

ibrunova
9. nov 2025
@anonym_autor

Takže po včerajšej skúsenosti skúsenosti odpoviem, nakoniec sme to skúsili 😀. Po zavolaní sme dostali presný čas kedy máme prísť a do sms aj adresu keďže na webe ju nemajú, parkovanie vo dvore a mali to prerobené z rodinného domu. Otvoril nám pán, dal nám kľúč, zaplatili sme 50e za dve hodiny. Izba vyzerala super aj dobre vybavená, sprcha rovnako, všetko pôsobilo čisté ale UV lampu sme teda nebrali 🤣. Na parkovisku boli pri príchode dve autá, v izbe bolo úplné ticho, takže odhlučnenie mali asi dobré. Pri odchode sa dá ísť aj zadným vchodom kde by mala byť schránka na vhodenie kľúča, ale my sme ich dali pánovi, možno majiteľ, prehodili sme s ním ešte pár slov, soboty-nedele že sú slabšie, vyťažené to majú pondelok-piatok od predobedia do neskorého popoludnia a doplnil to vetou to sú tie sms láska dnes máme v práci poradu a zdržím sa 😀
Za 50e myslím že sa slušný hotel v meste na noc nenájde, čistota vyzerala byť ok, skúsili sme s manželom niečo nové, takže asi toľko ku tomu.

@anonym_autor a doma ste čo povedali, že kam idete?

anonym_b07959
9. nov 2025

… no za mňa je toto celé zúfalé … hanbila som sa poriadne …

viktoriaandrascik
10. nov 2025

Za sex s vlastným manželom? 😂

anonym_9811b0
10. nov 2025
@marsmykkok

Fú, tak toto by sa mi hnusilo, ja aj v normálnych hoteloch napríklad nepoužijem vaňu a sprchujem sa v gumenných šľapkách.... Radšej niekde pri lese večer v aute ako toto...

@marsmykkok no to budú mať poľovníci zážitok 😉

mirage
10. nov 2025
@anonym_b07959

… no za mňa je toto celé zúfalé … hanbila som sa poriadne …

@anonym_b07959 co je na tom zufale?

anonym_b07959
10. nov 2025
@mirage

@anonym_b07959 co je na tom zufale?

@mirage za mňa všetko 🙂 musieť ísť s vlastným mužom počas dňa na presne určený čas do lacného hodinového hotela, ktorý sa podľa opisu využíva iba na sex by bolo pod moju úroveň. A myslela som si že aj každej ženy … Ako nejaká @tetka .. Ale každý, čo uzná za vhodné, ja hovorím za seba. A preferujem na súkromie s manželom aspoň nejaký pobyt spojený s večerou, welnesom a príjemne stráveným časom.

mirage
10. nov 2025
@anonym_b07959

@mirage za mňa všetko 🙂 musieť ísť s vlastným mužom počas dňa na presne určený čas do lacného hodinového hotela, ktorý sa podľa opisu využíva iba na sex by bolo pod moju úroveň. A myslela som si že aj každej ženy … Ako nejaká @tetka .. Ale každý, čo uzná za vhodné, ja hovorím za seba. A preferujem na súkromie s manželom aspoň nejaký pobyt spojený s večerou, welnesom a príjemne stráveným časom.

@anonym_b07959 ved o tom to je, nemusis, chces. Kazda nech si s muzom robi to, co im vyhovuje.

anonym_6ca9ce
10. nov 2025
@anonym_b07959

@anonym_b07959 ono to dodá zas inú atmosféru a pre niekoho to takto jednorázovo môže byť príjemné vytrhnutie zo streotypu a vytvorí nový spoločný zážitok, jednoducho zase niečo iné. Pre mňa by to bolo milým pripomnutím študentských časov, keď sme vedeli kedy má spolubývajúci hodinu a rýchlo išli na to. Vrhli sme sa na seba pri každej príležitosti, hocikde, hocijak. Že to nie je pre každého je v poriadku, aj že píšeš za seba, ale potom nepíš veci ako, že si myslela, že to je pod úroveň každej ženy.

anonym_b07959
10. nov 2025
@anonym_6ca9ce

@anonym_b07959 ono to dodá zas inú atmosféru a pre niekoho to takto jednorázovo môže byť príjemné vytrhnutie zo streotypu a vytvorí nový spoločný zážitok, jednoducho zase niečo iné. Pre mňa by to bolo milým pripomnutím študentských časov, keď sme vedeli kedy má spolubývajúci hodinu a rýchlo išli na to. Vrhli sme sa na seba pri každej príležitosti, hocikde, hocijak. Že to nie je pre každého je v poriadku, aj že píšeš za seba, ale potom nepíš veci ako, že si myslela, že to je pod úroveň každej ženy.

@anonym_6ca9ce myslím, že písať a myslieť si môžem čo len chcem … a teda podľa mňa je toto pod úroveň každej normálnej ženy a už vôbec manželky a matky ☺️
… čo nevylučuje to, že nech si každý robí čo len chce …

zuzanka.zuzu
10. nov 2025

my keď sme si chceli poriadne zaje*ať tak sme išli na väčší hotel a totálne zadrbali celú posteľ 😜😂 chúďa pani upratovačka.... cenovo to asi vyjde na rovnako, akurát som sa nemusela pozerať do očí pánovi majiteľovi 😁 normálne zoberieš izbu na noc, prišli sme okolo 20, odišli okolo 23 🤷

mirage
10. nov 2025
@anonym_b07959

@anonym_6ca9ce myslím, že písať a myslieť si môžem čo len chcem … a teda podľa mňa je toto pod úroveň každej normálnej ženy a už vôbec manželky a matky ☺️
… čo nevylučuje to, že nech si každý robí čo len chce …

@zuzanka.zuzu no, zas taketo detaily si nechaj pre seba, je to trochen primitivne, takto to opisovat na verejnom fore.
@anonym_b07959 pod uroven normalnej matky a zeny?? S vlastnym muzom ist do hotela na sex? Fakt? To len doma, pod perinou, na misionara sa moze? Hm.. shame on me!

sashulla
Autor odpoveď zmazal
anonym_a44884
12. nov 2025

No ked vidím ako tu väčšina zien odporúča wellness, tak sa mi žalúdok zdvíha. Nezabudnem, ako mi kamoška pred 15 rokmi rozpravala svoju love story vo wellness. Odvtedy som v žiadnej nebola... normalne radšej hodinovy hotel. Mas kopu drahých a dobrých hotelov... proste nečakaj od slovenských žien na mk ziadnu radu ohladom hodinových hotelov.

Strana
z2