Skúsenosti s orálnymi obrúskami
Dobrý deň,
ma niekto skusenost s oralnymi obrúskami? Používajú sa počas oralneho sexu a majú slúžiť ako ochrana pred pohlavnými chorobami
@larinka552 tento bod bežné nájdem ako mať bezpečný oralny sex popri používani prezervativu bezohladu na stav. Pise sa o ňom ako na stránkach týkajúcich sa bezpečného sexu, tak v aj v ženských magazinoch . Jedine odpovedajuce ziedli všetku múdrosť sveta spojenú s morálnou múdrosťou hraniciacou nad hranicami svojej múdrosti. Potom to aj tak vyzerá. Keby som vedela ako to dopadne ani to nenapíšem, pretože internetové moralistky nepotrebujem a je to veľké poučenie ak niekedy vôbec tu začať diskusiu . Týmto aj ukončujem a nebudem sa tomuto venovať. Strata času
@mimka2797 aha takže preto ,že sa to píše ,my nemáme pravdu
autorka, veď každý sa tu pozastavuje nad tým k čomu to slúži, veď keď máš stáleho partnera ktorému veríš, tak to môžeš mať u prdele čo sú to za obrúsky, silou mocou sa tu obraňuješ, že si len zvedavá, ale z tvojich príspevkov je jasné, že neni to len zo zvedavosti, žienky sa len pýtajú, alebo odpovedajú, že či máš viac partnerov, keď ťa to tak zaujíma a je naozaj divné vôbec to použiť, tak im je smiešne, že cmulaj cez nejaký kus handry, každá rozumná žena aj muž majú v dnešnej dobe partnera ktorého poznajú dobre, lebo aj takým oralom dostaneš do seba kadejaku pliagu a nezachráni ťa ani obrúsok, treba mať v dnešnej dobe rozum, lebo niekedy mám pocit, že sex prevláda nad zdravý rozum u niektorých ľudí a správajú sa horšie ako zvieratá, napr. niektoré ženy sa chlapom v práci ponúkajú ako lacné štetky v bordeli, po ulici chlapi občumuju ženy alebo zeny sa usmievajú a predvádzajú...., proste ako nadržani idioti....a potom hľadajú ako sa chrániť, keď podvádzam. Takže žiadna tu neurazila teba iba konštatujú, pritom všetko vyvracaš, lebo chceš počuť len to svoje, normálna žena ani muž to nepoužívajú a normálni sú tí, čo nestriedaju partnerov a uvedomujú si riziká, lebo v nákaze nieje 100%ntna žiadna ochrana, ochranou je len zdravé zmýšľanie

ak nejde o pohlavne prenosne choroby, ale inu ochranu a mas pocit, ze ta ten obrusok ochrani pred nahodnym otehnotenim z oralneho sexu, tvoje obavy su uplne zbytocne