icon

Skúsenosti s povolenou neverou a cuckold praktikami?

alicaxx9
8. jan 2025

Ahojte, nie som tu nová. Založila som si tento účet kvôli anonymite.
Ide o to, že s frajerom sme dlho spolu (5 rokov), mám 20, on 23. Spolu sme sa dohodli na hold pass (povoleny sex s inou osobou) navrhla som to ja a po mesiaci sme sa zhodli na tom, že to skúsime. Otázka teda znie: mali ste niekto vo vzťahu povoleny sex s niekym iným, prípadne trojku? Muž, muž a vy (dievča) poprosím fakt iba tých, ktorí to realne praktizujú/praktizovali, jedná sa o cuckold (sledovanie partnerky pri sexe s inym) ďakujem

Strana
z2
gribka1
8. jan 2025

Takže ty v anonymite, však téma horúca a myslíš, že ti tu niekto takéto pikošky zo svojho života napíše. Aké počkám si😂

lindous
8. jan 2025

@gribka1 Ale aspoň to nie je úplne anonymný príspevok a teda kto chce, vie jej napísať správu, čiže cením založenie nového profilu namiesto anonymnej témy v tomto prípade 😅

oblaacik
8. jan 2025

@alicaxx9 som mozno divna ale ja by som partnerovi dovolila mat sex s inou zenou avsak iba za podmienok, ze by neslo o nic viac a vedela by som kto je ta zena.
A povedal by mi o tom narovinu uprimne, bez klamstiev. Potom to nevera nie je.

gribka1
8. jan 2025

@lindous A ako my k tomu prídeme, že si budú písať správy a nič sa z pikošiek nedozvieme 😁

merlinja
8. jan 2025

@oblaacik to ako vážne? No nič asi som staromódna.

nika23t
8. jan 2025

@oblaacik no, ak by k tomu reálne aj došlo a Tvoj partner už bude mať "po" novej skúsenosti, daj vedieť svoje pocity.

kavasmliekom
8. jan 2025

@alicaxx9 keď ste sa dohodli, tak to praktizuje, načo ti skúsenosti iných, najlepšie je si to skúsiť na vlastnej koži. Ale za mňa hnus.

miska1997
8. jan 2025

@oblaacik za mňa choré

kavasmliekom
8. jan 2025

@oblaacik 😀 ahoj Zuzka, toto je Katka, tvoja najlepšia kamoška, vieš čo má rada, detaily ti preto už nemusím hovoriť, ideme vedľa, ty si zatiaľ vypi kávu 😂😂

zobaka
8. jan 2025

neviem no, este mas en 20 a uz chce trtkat ine zeny? predpokladam, ze s tymto navrhom prisiel on, nie ty, ale aspon som sa naucila nove vyrazy 🙂

gribka1
8. jan 2025

Láska ako hrom toto🤣🤣🤣

kiki68
8. jan 2025

@alicaxx9 pokial s tym nemate problem, tak robte co chcete, cuckolding neni nejaka zvlastna vec. My vam tie hranice a to ako to znasate nenastavime, to musite sami vediet

wolf_
8. jan 2025

Takých párov je viacero. Cuckold je vcelku rozšírený, ale myslím si, že ak ťa zaujímajú skúsenosti, tak určite nájdeš viac kinky-friendly fóra 🙂 Treba sa pýtať na takých fórach, nie na koňovi.

oblaacik
8. jan 2025

@miska1997 ja sa na to pozeram inak. Je to uplne ina uroven dovery. A viem aj to, aka je nevera bohuzial casta a bezna, tak nech je to aspon bez klamstiev a zavadzania.

gribka1
8. jan 2025

@oblaacik Dokedy myslíš že to ostane bez klamstva a nevery? Ono to vyzerá všetko, že sa dá zvládnuť, len ono vždy niekto zlyhá, hranica veľmi tenká.

mimi3008
8. jan 2025
sticker
1ryba
Odpoveď bola odstránená
synne
8. jan 2025

Odporúčam vám zaregistrovať sa ako pár na stránke amateri.com. Je to stránka, kde nájdeš ľudí praktizujúcich v sexe všetko čo si vieš predstaviť. O sexe sa tam baví na rovinu a je to anonymné. Priprav sa, že vás ako pár bude otravovať veľa nadržaných chlapov, ale nenechaj sa odradiť. Pohľadaj čo ťa zaujíma a zvyšok ignoruj.

ivik4
8. jan 2025

Opravim Ta, ste spolu kratko ,nie dlho 😃

olimuc
8. jan 2025

Dolezite je aby ste zabranili Vasej akejkolvek reprodukcii … inac si robte co chcete a budete stastni

natalyya
8. jan 2025

Takze ty vlastne chces, aby on sledoval, ako ty sexujes s inym?

casavina
8. jan 2025

Fuj 🤮🤮🤮 to sa už úcta a láska úplne vytratila z ľudí? Nectiť si seba ani svojho partnera je hnus!!!!
@alicaxx9
@oblaacik

wolf_
8. jan 2025

Ženy (niektoré).. to vážne idete niekomu písať hnusne len za to, že má v sexualite rád/láka ho niečo iné ako vy/vás? ... 😒 A ešte sa oháňať úctou
@casavina napíseš niekomu toto a hovoríš o tom, že sa z ľudí vytratila úcta? Aj nesúhlasný názor sa dá vyjadriť "s úctou" (o ktorej ty paradoxne píšeš)

casavina
8. jan 2025

@wolf_ nepochopila si ma...myslím úctu medzi partnermi.. keď jeden je súčasťou druhého a nepotrebujú vo svojom vzťahu tretiu a ďalšiu osobu...
Asi som stará ale nehanbím sa za to, že naše intímnosti s mužom ostávajú v našej spálni a nepotrebujeme publikum a ani nemáme chuť na nikoho iného ako vzájomne na seba aj po 22 rokoch vzťahu.. pre nás je to úchylné a myslím že nič zlé som v prvej odpovedi nenapísala.
Zabudla som, že takéto "vzťahy" sú veľmi obľúbené v dnešnej dobe ☹️😢

alicaxx9
autor
8. jan 2025

@natalyya on to chce

wolf_
8. jan 2025

@casavina je úplne v poriadku, že to máte vy dvaja doma takto.. tak ako je úplne v poriadku, že to autorka má inak.. sexualita je rozmanitá a s úctou medzi partnermi jej rozmanitosť nemá nič spoločné - ak dvaja robia v sexualite to čo vyhovuje OBOM (prípadne ďalším zúčastneným) nie je na tom nič neúctivé. Chápem, že ty to môžeš vnímať inak, ale žiaľ, faktom je že najmenej úctivé z celej tejto diskusie sú práve tie odsudzovačné, hodnotiace a fujkajúce komentáre....

casavina
8. jan 2025

@wolf_ to je tvoj názor..

wolf_
8. jan 2025

@casavina tak ako ty máš ten svoj názor. Nikto ti tvoj názor neberie, ale bolo by férové, aby keď už poukazuješ na úctu medzi ľuďmi (čo je super) rovnako úctivo a rešpektujúco aj ty pristupuješ k iným názorom, vzťahom....

synne
8. jan 2025

@casavina To, že ty vo vzťahu nepotrebuješ nikoho iného neznamená, že to tak majú všetci. Alebo že partneri, ktorí majú radi aj iné praktiky ako misionára sa nemajú v úcte.
@alicaxx9 Ak je to po vzájomnej dohode a chcete to OBAJA, dohodnite si jasné pravidlá a choďte do toho. Mala som trojku mmz a je to podľa mňa super. Mám skúsenosť s partnerom cuckoldom, na začiatku som sa bála, ale nakoniec sa mi to veľmi páčilo. Niektoré veci, ktoré sme spolu vyskúšali sme už nikdy nechceli opakovať a naopak iné sme začali praktizovať pravidelne. Ale pokiaľ to chce len on a tebe je to proti srsti, nenúť sa do toho.

natalyya
8. jan 2025

@alicaxx9 lebo v prispevku je, ze si to navrhla tu

Strana
z2