Skúsenosti s povolenou neverou a cuckold praktikami?
Ahojte, nie som tu nová. Založila som si tento účet kvôli anonymite.
Ide o to, že s frajerom sme dlho spolu (5 rokov), mám 20, on 23. Spolu sme sa dohodli na hold pass (povoleny sex s inou osobou) navrhla som to ja a po mesiaci sme sa zhodli na tom, že to skúsime. Otázka teda znie: mali ste niekto vo vzťahu povoleny sex s niekym iným, prípadne trojku? Muž, muž a vy (dievča) poprosím fakt iba tých, ktorí to realne praktizujú/praktizovali, jedná sa o cuckold (sledovanie partnerky pri sexe s inym) ďakujem
@alicaxx9 keď ste sa dohodli, tak to praktizuje, načo ti skúsenosti iných, najlepšie je si to skúsiť na vlastnej koži. Ale za mňa hnus.
@oblaacik 😀 ahoj Zuzka, toto je Katka, tvoja najlepšia kamoška, vieš čo má rada, detaily ti preto už nemusím hovoriť, ideme vedľa, ty si zatiaľ vypi kávu 😂😂
neviem no, este mas en 20 a uz chce trtkat ine zeny? predpokladam, ze s tymto navrhom prisiel on, nie ty, ale aspon som sa naucila nove vyrazy 🙂
Láska ako hrom toto🤣🤣🤣
Takých párov je viacero. Cuckold je vcelku rozšírený, ale myslím si, že ak ťa zaujímajú skúsenosti, tak určite nájdeš viac kinky-friendly fóra 🙂 Treba sa pýtať na takých fórach, nie na koňovi.

Odporúčam vám zaregistrovať sa ako pár na stránke amateri.com. Je to stránka, kde nájdeš ľudí praktizujúcich v sexe všetko čo si vieš predstaviť. O sexe sa tam baví na rovinu a je to anonymné. Priprav sa, že vás ako pár bude otravovať veľa nadržaných chlapov, ale nenechaj sa odradiť. Pohľadaj čo ťa zaujíma a zvyšok ignoruj.
Opravim Ta, ste spolu kratko ,nie dlho 😃
Dolezite je aby ste zabranili Vasej akejkolvek reprodukcii … inac si robte co chcete a budete stastni
Takze ty vlastne chces, aby on sledoval, ako ty sexujes s inym?
Ženy (niektoré).. to vážne idete niekomu písať hnusne len za to, že má v sexualite rád/láka ho niečo iné ako vy/vás? ... 😒 A ešte sa oháňať úctou
@casavina napíseš niekomu toto a hovoríš o tom, že sa z ľudí vytratila úcta? Aj nesúhlasný názor sa dá vyjadriť "s úctou" (o ktorej ty paradoxne píšeš)
@wolf_ nepochopila si ma...myslím úctu medzi partnermi.. keď jeden je súčasťou druhého a nepotrebujú vo svojom vzťahu tretiu a ďalšiu osobu...
Asi som stará ale nehanbím sa za to, že naše intímnosti s mužom ostávajú v našej spálni a nepotrebujeme publikum a ani nemáme chuť na nikoho iného ako vzájomne na seba aj po 22 rokoch vzťahu.. pre nás je to úchylné a myslím že nič zlé som v prvej odpovedi nenapísala.
Zabudla som, že takéto "vzťahy" sú veľmi obľúbené v dnešnej dobe ☹️😢
@casavina je úplne v poriadku, že to máte vy dvaja doma takto.. tak ako je úplne v poriadku, že to autorka má inak.. sexualita je rozmanitá a s úctou medzi partnermi jej rozmanitosť nemá nič spoločné - ak dvaja robia v sexualite to čo vyhovuje OBOM (prípadne ďalším zúčastneným) nie je na tom nič neúctivé. Chápem, že ty to môžeš vnímať inak, ale žiaľ, faktom je že najmenej úctivé z celej tejto diskusie sú práve tie odsudzovačné, hodnotiace a fujkajúce komentáre....
@casavina To, že ty vo vzťahu nepotrebuješ nikoho iného neznamená, že to tak majú všetci. Alebo že partneri, ktorí majú radi aj iné praktiky ako misionára sa nemajú v úcte.
@alicaxx9 Ak je to po vzájomnej dohode a chcete to OBAJA, dohodnite si jasné pravidlá a choďte do toho. Mala som trojku mmz a je to podľa mňa super. Mám skúsenosť s partnerom cuckoldom, na začiatku som sa bála, ale nakoniec sa mi to veľmi páčilo. Niektoré veci, ktoré sme spolu vyskúšali sme už nikdy nechceli opakovať a naopak iné sme začali praktizovať pravidelne. Ale pokiaľ to chce len on a tebe je to proti srsti, nenúť sa do toho.

Takže ty v anonymite, však téma horúca a myslíš, že ti tu niekto takéto pikošky zo svojho života napíše. Aké počkám si😂