icon

Skúsenosti s povolenou neverou a cuckold praktikami?

alicaxx9
8. jan 2025

Ahojte, nie som tu nová. Založila som si tento účet kvôli anonymite.
Ide o to, že s frajerom sme dlho spolu (5 rokov), mám 20, on 23. Spolu sme sa dohodli na hold pass (povoleny sex s inou osobou) navrhla som to ja a po mesiaci sme sa zhodli na tom, že to skúsime. Otázka teda znie: mali ste niekto vo vzťahu povoleny sex s niekym iným, prípadne trojku? Muž, muž a vy (dievča) poprosím fakt iba tých, ktorí to realne praktizujú/praktizovali, jedná sa o cuckold (sledovanie partnerky pri sexe s inym) ďakujem

Strana
z2
natalyya
8. jan 2025
macatt
8. jan 2025

Je to silná káva.. známi mali niečo podobné, menili si medzi sebou partnerov, raz namotaná jedna, potom druhý, rozvádzať raz jeden, potom druhý…robili si veci za chrbtom, lebo ich to prestalo baviť, keď to bolo povolené..
Z veľkého kamarátstva zostalo kopec sračiek a v konečnom dôsledku všetci uznali, že to bola sprostosť..
Ženy sú kontaktné viac a ty budeš vo veľkej nevýhode, lebo o tom jednom to len nebude a skoro vždy sa niekto namotá..
Vzťah to neposilní, jednému to bude vyhovovať viac ako druhému a vzniknú nezhody..
A už tu bol taký príspevok, kedy to žena nevedela zastaviť, lebo si myslela, že to skúsili a stačí a partner to videl inak..

rozculena
8. jan 2025

@alicaxx9 troll.
Raz to chceš ty a druhý raz on.Aspoň si pamätaj ,čo si napísal/a.

michal_dr
9. jan 2025

@macatt

👌

torysheer
9. jan 2025

@alicaxx9 Ak to chcete OBAJA, a máte to odkomunikovane, je to v poriadku. My sme párkrát zažili (len ZMZ, môj ma nechce vidieť s iným, a ani ja by som iného nechcela), len to musí mať pravidlá. U nás napríklad že nikdy nie bezo mňa, a so ženou komunikujem len ja. Keď chces vedieť viac, napíš, lebo tu ma ukamenuju.

michal_dr
9. jan 2025

@torysheer
👌👍 ...pravidlo, ktore máte to je super, to sa mi páči 🙂. Páči sa mi tvoj/váš prístup, ktorý máš s partnerom. Takto to má fungovať vo vzťahu 👍. Moja ex bola tiež BI a k tomu S-ko 😊, a nikdy som nebol proti debate, návrhu... Bol by som hlupák, jej odoprieť "radosť vnútorného pocitu", bol by som sebec voči nej a otočilo by sa to len proti mne 🙄.

@macatt to napisala pekne... tak to dopadne, ked sa nedohodnú pravidlá, resp. dohodnuté pravidlá niekto poruší a je to v prdeli ☹️. Identicky ako v inej teme pisala dievčina, ktora mala kamarata s benefitom a on dohodu porušil. Ludia su tak strašne hlúpi a nevážia si jeden druhého, žiaden rešpekt voči partnerom.
Zváštna doba je dnes, alebo ja som stará škola 🤔🙄

Ano, je to smutné... @torysheer, ale vieš, kde môžeš mať všetkých "lolov", ktorí ukazuju prstom, kamenuju?... v 💩 😉.
Ja tu tiež, nezberam srdčiečka, či body. Lolovia sú mi ukradnutí, ak ma téma zaujme, mam čo povedat, napišem... a mám v <I> 😉, bo by ma drb-lo 🙄 z toho toxického odpadu, keby som si bral všetko k srdcu 😎

elzu
9. jan 2025

Jen malá poznámka na okraj- pri plánování obohaceni vašeho sexuálního života, pečlivě promyslete účinnou ochranu proti sexuálně přenosným nemocem a nechtěnému těhotenství.
Incidence sexuálně přenosných onemocnění ve společnosti bohužel stoupa.

lion777
9. jan 2025

Vykašli sa naňho, nezáleží mu na tebe.

milos81
10. jan 2025

Toto bol dôvod rozchodu s bývalou, presne toto chcela, no a keďže ja nie, dostal som kopačky. Bez ohľadu na fantázie, v realite by som to určite zažiť nechcel, ani vzťah s takou ženou, ktorá to v minulosti mala, podvedie raz, podvedie znova, okrem toho mi to príde nechutné, mať na sebe "veci" niekoho úplne cudzieho 🤮 nehovoriac o tom, že si z takého "zážitku" môžeš odniesť nečakaný "suvenír" z ktorého sa budeš dlho liečiť...

Strana
z2