Skúsenosti so vzťahom s mladším partnerom
Ahojte, ženy ktoré máte mladších partnerov, koľko ste mali obaja rokov, keď ste sa dali dokopy? Ako to hodnotíte po rokoch?
Opýtaj sa studenkovej 😄
Mladší o 9 rokov...dali sme sa dokopy keď on mal 28 a ja 37...uz je to viac ako 16 rokov...mame spolu aj 11 rocneho syna
5 rokov rozdiel. Dva roky spolu. Vekovo 35 a 30. Vekovy rozdiel nevnimam vobec.
Opýtaj sa studenkovej 😄
@anonym_bcff01 Zdena je amaterka. K pani Macronovej treba ist po radu
Mladší o 9 rokov...dali sme sa dokopy keď on mal 28 a ja 37...uz je to viac ako 16 rokov...mame spolu aj 11 rocneho syna
@rachel36a jeden z tych co sa sťažuje na online platenej zoznamke sťažuje, ze žena s nim nemá sex alebo len misionár
@anonym_autor Ja mám 36 a môj partner má 24…Dali sme sa dokopy pred takmer 2,5 roka…
@anonym_autor na veku nezáleží.
necele 3 roky medzi nami, 17 a 20, tento rok to bude uz 27 rokov
Moj 22, ja 35,15 rokov spolu.
Všetko funguje, hlavne sex, nepoznáme hádky.
Od 25 rokov je šedivý a ten vekový rozdiel nikto nejak neriešil.
@anonym_bcff01 Zdena je amaterka. K pani Macronovej treba ist po radu
@anonym_6e9340 👍👍😀
ja som mala 32, on 24, rozdiel 8 rokov. Sme spolu 21 rokov, manželia 18. Dieťa má 14. Rozdiel vôbec nevnímame. A tí, ktorí nás nepoznajú by nepovedal, že manžel je mladší.
Autorka ma iste na mysli poriadny vekovy rozdiel a nie ze 2-3 roky
Sme spolu 3,5r, 12r. rozdiel, ja som mala 47 a on 35. Keď porovnám predchádzajúce vzťahy s rovesníkmi +-2r tak tento vyhráva na plnej čiare vo všetkých oblastiach. A áno sme obaja pripravení na všetko, čo prináša život.Dôlezite, že spolu.
mala som kolegu, ktorý bol mladší o 16 rokov. prvé roky super, ale po 10 rokoch sa rozviedli, proste povedal, že to už bolo fakt veľa. Že tam bolo veľmi veľa kompromisov a navyše on mal 22 a on 38, keď sa dali do hromady. Ona už dieťa mala, takže pre ňu už bola dôležitá kariéra, on chcel dieťa ale pre ňu bolo dôležité aby aj on riešil kariéru, čo v prípade chlapa zase nie je až taký problém. Najhoršie bolo, že ona mu bola aj šéfka v práci, takže sa to prenášalo aj do vzťahu.
kamarátka ma 67 a manzel 37 rokov. su spolu 16nast rokov
kamarátka ma 67 a manzel 37 rokov. su spolu 16nast rokov
@anonym_086f64 Božanka a Jakubec?
@rachel36a jeden z tych co sa sťažuje na online platenej zoznamke sťažuje, ze žena s nim nemá sex alebo len misionár
@anonym_1da21b ja aní môj muž nemame dôvod sú sťažovať...u nas je to skôr naopak...neviem prečo sú ľudia myslia,, že keď je žena staršia,, tak to nemôže vo vzťahu fungovať, akebo, že nemajú sex
@anonym_086f64 Božanka a Jakubec?
@anonym_c669d6 ano? vidis to tam napisane? lebo ja nie
@anonym_c669d6 ano? vidis to tam napisane? lebo ja nie
@katarinka963 a vidíš ten otáznik? Douč sa rozdiel medzi oznamovacou a opytovacou vetou ak ste to v škole už preberali.
@katarinka963 a vidíš ten otáznik? Douč sa rozdiel medzi oznamovacou a opytovacou vetou ak ste to v škole už preberali.
@anonym_c669d6 riad sa tym, co si písala. Kto je Bozanka?
Autorka ma iste na mysli poriadny vekovy rozdiel a nie ze 2-3 roky
@anonym_670d35 no každý má inú hranicu, pre mňa by bol poriadny vekový rozdiel aj jeden rok, proste predstava mladšieho nie ďakujem
@anonym_670d35 no každý má inú hranicu, pre mňa by bol poriadny vekový rozdiel aj jeden rok, proste predstava mladšieho nie ďakujem
@zuzubb007 manzel je mladsi o pol roka, priatel starsi o 9 rokov
@anonym_c669d6 riad sa tym, co si písala. Kto je Bozanka?
@katarinka963 a Google už poznáš?
@katarinka963 a Google už poznáš?
@anonym_c669d6 nie nepoznam. ale ty vies evidentne o kom píšem?
@anonym_1da21b toto som akosi nepochopila 🤷 ty poznas jej muza?

Mladsi 2 roky a dali sme sa dokopy 35+. Ale 2 roky su nic.