icon

Skúsenosti z narodeninovej oslavy bez manžela

11. mar 2024

Mám narodeniny...manžel išiel uspať malú a už neprišiel.som sama tento večer ako aj každý iný.keď vstáva o 5 pochopim.zajtra ale nejde do prace...dostala som zlatý prsteň.úplne mimo moj vkus a je mi malý.pritom sme sa dohodlu, že prsteň si vyberiem sama a nie na narodeniny ale bolestné za pôrod.takto chcel zabiť dce muchy jednou ranou.nevyšlo mu to...ako ho poznám bude veľký problém ho ísť vrátiť.možno ho ani nevráti.už dlho sa mi baše manželstvo nepáči ale jemu to tak vyhovuje...

Strana
z6
janai1
11. mar 2024

Dlho sa ti manželstvo nepáči ale dieťa si s ním urobíš... Ako prečo?

ninusa221
11. mar 2024

Normálne choj za ním že ti je maly a že ho proste nevyuzijes a chceš si ho ísť vymeniť to je úplne normálna vec preboha.

dzulli1980
11. mar 2024

Nepreháňaš trochu? ... tak je unavený zaspal ... išiel uspať dieťa a frfleš? ... dostala si zlatý prsteň a frfleš? ... čo by iné za to dali ... keď je taký zlý manžel, tak sa rozveď.

beata_k
11. mar 2024

Ak si kratko po porode, tak to este pracuju hormony. Vela parov si prechadza zlym obdobim ak sa im narodi dieta.

domkakvet
11. mar 2024

Uz neprisiel, lebo ti dal prsten, ktory sa ti nepaci, mozno je aj on z toho sklamany, ano povedala si mu, ze je to za porod, ale na narodeniny sa prstene nezvyknu davat, tak to zrejme bral aj za ten porod a ze si povedala, ze si vyberies sama, no myslel ze sa trafi do tvojho vkusu, teda mozno sa aj trafil, len ti je maly, podla mna to prehanas.

pribinak
11. mar 2024

Pol koňa zelenie závisťou, že muž išiel uspať dieťa a ešte sa mu to aj podarilo ……

Nirmalne si s ním sadni a povedz, Michal ten prsteň mi je maly. Potrebujem ho vymeniť za väčší. Pôjdeme spolu či mam ísť do zlatníctva
sama?

Ešte s tebou asi mávajú hormóny, nerob nejaké hlúpe rozhodnutia. Treba si aj trosku vážiť to čo máš a prácovat na tom
Lebo potom naozaj výstava otázka, že ak sa ti vase manželstvo nepáči tak prečo si si s ním robila dieťa

autor
11. mar 2024

@janai1 dieťa bolo ešte predtým...

autor
11. mar 2024

@ninusa221 veď som mu povedala ale nic...a poznam ho viem ze tam nebude chciet ist.zlatnictvo je odtial dost daleko viac ako hodina cesty nie je to take jednoduche ze pojdem sama a hotovo...

autor
11. mar 2024

@dzulli1980 o tom rozmyslam.on je unaveny kazdy den

autor
11. mar 2024

@beata_k nie som kratko po poride.mala ma uz 2 roky.boleatbe mi doteraz nekupil len stale ontom rozpraval.viackrat som mu v meste povedala ze podme teraz do zlatnictva ale stale sa tomu vyhybal

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
11. mar 2024

@domkakvet netrafil.vyzera ako snubny.a nie on nie je sklamany, ze mi je maly...jemu je to fuk.

beata_k
11. mar 2024

Ty 2 roky chodis a pytas prsten? Uz by som sa na to vykaslala a zjavne to urobil aj on. Kupil prvy co videl len aby si dala pokoj. Nechaj to uz tak. Pre jeden prsten zvada v rodine?

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
11. mar 2024

Nerýpem, len by ma to zaujímalo ... prečo je pre Teba dôležitý zlatý prsteň za pôrod? ... mne môj muž za pôrod nedal nič ... pardon, krivdím mu, kyticu mi doniesol aj to som ho zd.bala, že načo ... a čuduj sa svete, máme šťastné manželstvo, pomáhame si, dopĺňame sa, keď je jeden chorý, nevládze atď., ten druhý ho na 200 percent zastúpi, nevadí mi, že zaspí, keď je unavený, jemu nevadí, keď zaspím, keď som unavená ... nechcem zlatý prsteň, toto, čo mám, mi stačí.

autor
11. mar 2024

@pribinak ziadne hormony dieta ma 2.vtedy este manzelstvo bolo ok...do zlatnictva. ama nepojdem.je to daleko.on to kupil v meste kde pracuje

autor
11. mar 2024

@lonely66 ja som robila.dvanastky a stale som si nasla cas a porozpravala sa s nim aj ked som bola unavena... ja ho neziadam nech je so mnou vecer co vecer ale on nie je vobec...ked uspim malu ja, len co otvorim dvere ze uz spi uteka spat aj on.aj ked he vikend

svokrinjazykmonika
11. mar 2024

Fuha, dva roky žobrať o nejaké "bolestné". Trápne, musí ťa mať plné zuby.

ankare
11. mar 2024

Všetko najlepšie Ti prajem! Aj môj manžel dnes oslavuje. 🎉🎂🥂

autor
11. mar 2024

@beata_k my sme sa nehadali.len tu je taky moj vylev.prsten nepytam.on o tom stale rozpraval, ale doma ze ked budene v meste pojdeme ho kupit...asi 2x som mu povedala ked sme boli v meste ze mozete ho ist kupit...nie ze 2 roky chodim a pytam ho..

katkaseiner
11. mar 2024

ja sa ti cudujem...jasne, je smutne ze s tebou neoslavuje ale ved vinko si mozte dat aj cez vikend. Uspal dieta? Blahozelam, moj nemohol do spálne kym som uspavala lebo cirkus a to on pomoct chcel ale dieta nedovolilo.
Bolestne - odkial je tento zvyk? Ja som o tom v zivote pred porodom nepocula. Len svojra hned po porode ze ake bolestne som dostala...bolestne? ved som dieta chcela rovnako ako moj muz...a ze som ho musela tym padom aj porodiť...pardon, len ma zoperovali (2 cisarske)...

autor
11. mar 2024

@maminazosatnika ďakujem.mne nevadi ze kupil maly.vuem ze ho nebude chciet vratit a skoda penazi.mne vadi najma to, e ked dcerka zaspala neprisiel aby sme sa trosku poroporavali a boli spolu aspon dnes...prisiel dilost neskoro poriadne sme sa nerozpravali ale viacmenej bola mala zavesena na mne.nebol priestor na rozhovir...mohol prist aspon dnes ked rano ani nevstava

autor
11. mar 2024

@dzulli1980 nechcem prsten..on mi o nom stale rozpraval.bolo mu blbe ze mi nedal nic.kamoska po porode hned pred nim ze co si dostala.a ja ze nic.on sa asi trodku hanbil hned zahovaral, ze kupi prsten.na vianoce tu po dlhrj dobe bola a zase pred nim ze ukaz mi ten prsten...nevracim, ze nepotesil by.mam len jeden snubny a obrucku.ake ja na bim netrvam to skor on o bim rozpraval.a tu nejde o prsten ale o to ze ani dnes neprisiel...tu nejde o ti ze raz zadpi on raz ja...on spi arake ci je tyzden cu vikend...ja vecer kazdy den sama

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
11. mar 2024

@svokrinjazykmonika precitaj ostatne komenrare.ja som ho nepytala.on 2 roky rozpraval ze este mi kupi prsten a nekupil...ten pojde vratit a nechcem ziadny

autor
11. mar 2024

@ankare ďakujem.dufam ze ste aspon vy spolu

autor
11. mar 2024

@katkaseiner neviem odkial je bolestne.a cez vikend bde robit to co teraz spat.cez den ma iar k svokrovcom nieco pomoct potom tu bude nieco robit a ked pojde s nim mala spat tak uz pri nej ostane ked nie tak ked ju uspim hned pojde k nej on...ako vzdy...

autor
11. mar 2024

@lonely66 nie asi skor stare...krstna mi vravela, ze ona za porody dostala nausnice...a ano.skusila som si pracu aj popri rodine s dietatom..potrebovali surne zastup na mesiac a mala som aj 4 dvanastky za tyzden a aj vtedy som si nasla na neho cas...a ja dkm sa s bim nehadsla nebudem sj hadjou kazit den.len som mu povedala ze mi je maly...a tu vibec nejde o prsten amobyvsom bkka zkatokopka ale o to ze nechcel ani dnes so mnou byt...

deedol
11. mar 2024

hm, autorka, a potrebujes bolestne za porod? ja asi zijem v inom svete, ale ja ani ziadna moja kamoska sme nic take nedostali. zato mame partnerov, ktori sa staraju o nase spolocne deti, boli na materskej, robia veci v domacnosti... fakt je to zlato take dolezite? ci je to len nejaky zvyk? nemyslim to nejako rypavo, len ako pisem, vobec s niecim takym nemam skusenost a pride mi to hrozne nepodstatne.

diana20
11. mar 2024

Všetko najlepšie!

Osobne pre mňa moje narodeniny nie sú vôbec dôležité. Ale z tvojho príspevku a komentárov mám pocit, že nejde ani tak o tie narodeniny. Cítim z tvojich komentárov smútok, cítiš sa byť sama, pretože manžel len robí a spí.. buď ide uspať on malú a teda ostane spať alebo ju ideš uspať ty a keď sa vrátiš on odíde spať. Nie je s tebou v iné dni tak si dúfala, že aspoň dnes bude, ale nie. Zajtra keď nerobí hádam bude mať čas, tak mu to povedz, že máš pocit, že s tebou nechce tráviť čas a že je ti z toho smutno. Že si dúfala, že aspoň na tie tvoje narodeniny ostane a neostal.. drž sa a hlavu hore! Zajtra bude lepšie

Vy zeny, ktoré ju kritizujete.. váš manžel tiež len robí, pomáha u svokrovcov a spí? žena zvláda chodiť do roboty, starať sa o deti, variť, upratovať a ešte má aj ospevovat chlapa keď ide uspať svoju dcéru? Aj to iba ako zámienku aby sám mohol spať? To vám príde normálne? Vaši muži s vami tiež netrávia čas? Je jej smutno a vy ju tu zhadzujete, že fňuká pre prsteň pritom je úplne zrozumiteľné, že nejde o ten prsteň ale o jeho čas.. a teda keby mne sľuboval sám od seba dva roky niečo a nakoniec mi donesie niečo, čo sa mi nepáči a nie je ani mojej veľkosti, tiež by som bola sklamaná... prečo sú ľudia k sebe takí zlí, veď nie je to ťažké, keď nemôžeš alebo nevieš povedať nič milé tak radšej si zahryzni do jazyka a nehovor nič.. tebe je to aj tak jedno a danej osobe bude lepšie bez tvojej zbytočnej kritiky..

Strana
z6