icon

Skyn Elite - skúsenosti

18. feb 2026

Skúsili sme s manželom túto značku ale hneď pri prvej radovánke sa pretrhol, pocit bol však lepší ako s original skyn. Neviem či dať tomu ešte šancu..

anonym_03dd51
18. feb 2026

Blahozelame novej tehulke .. 🙂

henriettak
18. feb 2026

Hmm, ďakujeme veľmi pekne za skúsenosť 😀 Ale teda celkom ma zaráža, že v manželstve niekto používa kondómy 😀

sisa_s
18. feb 2026
@henriettak

Hmm, ďakujeme veľmi pekne za skúsenosť 😀 Ale teda celkom ma zaráža, že v manželstve niekto používa kondómy 😀

@henriettak co ta na tom zaraza? Jedna z x foriem antikoncepcie, kazdy si vyberie, co mu vyhovuje, niekto netoleruje hormony

anonym_844bfa
18. feb 2026
@henriettak

@henriettak a čo je na tom divné? Je to bežná forma antikoncepcie.

anonym_bc0ec0
18. feb 2026
@henriettak

@henriettak No tak hádam si nemyslíš, že ľudia v manželstve sa nijak nechránia ??? Keby sa nechranili už by mali dávno minimálne 10 deti a nikto normálny by toto nechcel. Ľudia majú rozum ak náhodou nevieš.

anonym_105250
18. feb 2026
@henriettak

@henriettak a ty po prvom dietati uz nemas s manzelom sex?

kiki68
18. feb 2026
@henriettak

@henriettak ja tiez, co je na tom divne? Ci mame mat do 50 dalsich 8 deti? Dve stacia..