Slobodní muži, ktorí platia za sex
Co si myslite o slobodných mužoch, ktorí sú ochotní si zaplatiť za sex so zadanou, alebo slobodnou ženou, hlavne, že dostanú typ ženy, ktorý sa im páči. Veľa krát sú to vzdelani muzi a takto sa správajú. Navštevujú sexzoznamky a hľadajú zeny na sex. Co vedie k tomu slobodného chlapa namiesto toho, aby si našiel niekoho na normalny vztah, ved každý clovek túži po láske.
a co je na tom? je to v prvom rade ich vec, kazdopadne si kupuju benefity vztahu bez povinnosti zo vztahu vyplyvajuce - nie kazdy chce riesit domacnost, potreby druheho, spolocne aktivity...a inak nie kazdy si mysli, ze laska je zmysel zivota ako si napisala v prvom komentari, to su tu potom presne prispevky o zenach, ktorym sa zrutil svet, lebo chlap sa na nich vyflakol a uz pat rokov ho stalkuju a chcu byt zasa s nim, ja mam normalny zdravy vztah, manzela lubim ale teda ani nahodou nie je laska zmysel mojho zivota 🤷♀️
@jsbb a čo je teba do toho, ako sexujú neznámi slobodní muži? Ich problém. Leda že by nešlo o množinu, ale jedného muža, ktorého by si chcela ty. Ak áno, napíš to rovno a nehraj sa tu na etalón morálky a filozofa v jednom
A ja nechápem, prečo sa snažís ženským rozumom pochopiť mužov. Dali ti tu muži pár názorov. Akceptuj ich. Pochopiť nemusíš. Tak ako oni v mnohých prípadoch nepochopia nás.
@jsbb prečo ta to trápi? Nemáš spokojný vzťah s jednym manželom? Veď podľa teba nie je problém nejakého nájsť. Dnes nie je vôbec ľahké nájsť ženu do života. Už som nejedného chlapa počula hovoriť, že každá chce len aby mal dobre auto, dom a pod. Aj ma chlapec vzťah, ale vyskytne sa o 15 rokov starší, dobre situovaný a odrazu je po láske. Ci ma chlapec 20, alebo je to chlap co mu ťahá na 40, a ďalší podobne, sú sami, zhodnú sa v tom, že dnes sú všade len samé nenazrate predajne suky. Nie je vôbec ľahké nájsť pohodovu babu, aby si dvaja sadli a vo všetkom vyhovovali. Plus, asi sa tým, ktorých ty poznáš nechce viazať obmedzovat, fungovať v domácnosti, robiť okolo domu, deti....staci im sex. Zaplatia a majú, nemusia sa drndat niekde po kavickach a oblbovat a dostávať správy so srdiečkami a vidieť svoje fotky všade kde si cica zmysli oznámiť ze je zrazu vo vzťahu
Mňa by zaujímalo, skade máš informácie, že sú to všetko slobodní, vzdelaní ľudia a za služby si platia? 🤣🤣🤣 A hlavne keď sa vyjadruješ v množnom čísle?
Možno sú šťastne zadaní a majú doma svoje polovičky a takto si spestrujú svoj život.
A ostatné tu už bolo viac menej vysvetlené.
Pravda je, že muži majú z evolučných dôvodov vyššiu potrebu sexu ako ženy. Pravda je tiež taká, že štatisticky má ženatý muž sex častejšie ako slobodný. Nielen z týchto dôvodov je namieste predpokladať, že ak by muži z tvojho príspevku našli ženu, čo je ich typ - fyzicky aj mentálne, pravdepodobne by s ňou mali vzťah. Ibaže nájsť a udržať si takého niekoho nie je ľahké. Kedysi mal celoživotný vzťah každý, ibaže naše nároky sa zmenili. Dnes už neexistuje tak silný spoločenský tlak na to, aby sa človek zaviazal v jednom vzťahu a tak kopec ľudí radšej ostane single. No ale to, že niekto nemá vzťah, neznamená, že nemá potrebu sexu. A najrýchlejšia cesta pre muža, ako sa dostať k sexu je zaplatiť si zaň.
@jsbb odporúčala by som spýtať sa takého pána. Viem, hanbis sa, ale keď ta zvedavosť kvari, tak sa spýtaj tých čo to robia. Ti co to nerobia sa môžu len domnievať.
A nemysli si, že toto je fenomén tejto doby. Verejné domy, metressy, konkubiny, náhodné radodajky mali zákazníkov aj v dávnej minulosti.
Môžem ti dat konkrétnu odpoveď. Môj manžel ako slobodný a nezadsny chlap bol niekoľkokrát v erotickom klube. Áno, zaplatil si za sex. Áno, povedal mi to potom priamo. Nemusel, bol úprimný.
A keď som sa opýtala, čo ho k tomu viedlo, tak ze proste sedeli s kamošmi v krčme, a nahodila sa taka téma. Keďže chceli skúsiť dačo "neznáme" tak šli do toho.
Čiže prvá pohnutka bola zvedavosť. Po druhý krát to bolo po jeho rozchode, dlhoročný vzťah, tak sa šiel odreagovať.
Jednoducho "chcem si užiť" bez záväzkov a riešenia niečoho. Len obchod, niečo za niečo.
Ked zena caka na praveho, nepotrebuje sex s hocikym. Muz, ked caka na pravu a nevidi taku v okoli, sa sexu nevie vzdat. A ako bolo povedane, najdrahsi sex pre muza, je ten manzelsky. 🙂
Hm ,by si bola prekvapená kolko ,,šťastne ,,ženatých ,,si platí za sex alebo chodí po Zoznamkach ,pretože veľa chlapov nebaví jesť stále to isté .Potrebujú niečo nové ,nové tváre ,nové vzrušenie po rokoch vzťahu 🙂
Za žiadneho chlapa netreba dávať ruku do ohňa …
Ja nemám veľké oči ani o mužoch ani ženách, je pravda že muži majú radšej nezavazny sex pretože to berú ako potešenie nepotrebujú city, kdežto ženy majú veľakrát problém nedávať tam city, a myslím že mnoho žien si to uvedomuje preto sa vedome ani do tohto nepúšťa. Keď tiež pravda že muži sú omnoho menej monogamni ako ženy, mám kamoša čo je naoko sväty medituje a pritom platí babám za sex mnohé mnohé roky. A pred chlapmi sa správa inak ale pro ženách milucky svätý muž často. Ďalší po rozchode sa úplne rozkokosil čo mu ťahá na 50 a bali baby na diskotékach a ide mu to chválil sa vysokým číslom, že vždy sa dá nájsť nejaká v bare ak to vieš😁. Muži sú vždy lovci, často kvôli žene však potlačia aspoň na nejaký čas tento pud, ak je pre nich dôležitá. Je pravda že mužom vo vyššom veku viac vyhovuje single život častokrát hlavne ak sa pohybujú medzi ženami a majú na vyber, žena totiž často prináša problémy, riešenie prkotin a muž vo vyššom veku už chce kľud. Preto užiť si a vrátiť sa domov kde je kľud často vyznie ako lepšia alternatíva. Veľa žien však flirtuje a podvádza tiež aj vydatych aj keď mužov čo ide do akcie bez mihnutia oka je omnoho viac😯. Niekde sa hovorilo že muzova vernosť sa meria možnosťami, ktoré má. Ak teda muž nemá možnosti nejdú ženy po ňom má ľahšie ostať verný ako ten čo je príťažlivý a ženy po ňom idú. To je logické.
nie kazdy tuzi po laske - existuju, ako priklad, aromantici, ktori ale stale maju fyzicku tuzbu (oproti asexualom), tak to vedia riesit aj takto, aby sa na nich ten druhy nenaviazal. Ja mam skoro 30 a v zivote som nebola zalubena ani si to veru neviem predstavit, ze vobec... ziadne motyliky ani pritazlivost k niekomu... takze je mozne, ze aj ja spadam niekam do tohto spektra, ale neriesim to, lebo ma to nezaujima riesit. tema lasky mi je velmi vzdialena a jendoducho ju neriesim 🙂 tak mozno ti muzi, co riesis, sa nechcu viazat, ale si naplnit fyzicku tuzbu
Mne by sa napríklad chlap o ktorom sa dozviem, že chodil do bordelu zhnusil. Klesol by, keď si predstavím, že tisol vtáka do ženskej, ktorá už mala v sebe polovicu republiky a kadejakých zapotených umastencov. Sú ľudia, ktorým to nevadí, mne by to vadilo.
@zun Prepáč, ale akože sme dávno za tým? To sa jednoducho nedá, to máme v génoch... prečo ženy chcú mať deti? Lebo ich k tomu tlačia vrodené pudy... lebo to je jediný spôsob ako zachovať svoje gény pre budúce generácie. Takže ani náhodou nie sme dávno za tým, sme práveže výrazne ovplyvnení procesom evolúcie, ktorá sa udiala pred tisíckami rokov. A preto sú muži takí akí sú... vy ženy to nedokážete pochopiť, lebo vy ste geneticky nastavené inak. Ale to nič nemení na realite. Chlap ak chce zachovať svoje gény, potrtká všetko dookola. Žena ak chce zachovať svoje gény, starostlivo si vyberá toho najlepšieho partnera, atď...
Je lepšie chodiť na pretrty s kadekým než dookola s jednou rárohou. Čo je na tom nepochopitelné, však ani na dovču nechodíš na jedno miesto.