Slobodní muži, ktorí platia za sex
Co si myslite o slobodných mužoch, ktorí sú ochotní si zaplatiť za sex so zadanou, alebo slobodnou ženou, hlavne, že dostanú typ ženy, ktorý sa im páči. Veľa krát sú to vzdelani muzi a takto sa správajú. Navštevujú sexzoznamky a hľadajú zeny na sex. Co vedie k tomu slobodného chlapa namiesto toho, aby si našiel niekoho na normalny vztah, ved každý clovek túži po láske.
@feda44 V niečom máš pravdu a to je to, že ty ako chlap vieš lepšie, koľké ženy sú ochotné sa s tebou za peniaze vyspať....my ako ženy to nevieme....ale stačí mi ako žene to, že koľko mužov na zoznamkách ponúka finančnú odmenu za sex...je to 90%..a keď sa ich opýtam, či majú uspech tak vraj mladé študentky si radt zarobia...
To, že tu ženy tvrdia, že to nie je reálne, lebo reálne také ženy nepoznajú, je tiež diskutabilné...pretože ako si napísal, určite to nikomu na nos vešať nebudú...ja som tiež "nepoznala" také ženy, a nakoniec som zistila, že aj blízke kamošky brali peniaze za sex 😂
@tanyag Na nos ani nikomu nevešajú to, že sa na diskotékach vyspali s viacerými chlapmi. Ženy také reči nevedú inak je to u nás u chlapov. Ženy sa vedia dobre pretvarovať..chlapi menej..Chlapi hovoria o tom čo ženy stvárajú alebo stvárali...ale žena sa s takými vecami chlapom neprizná lenže chlap sa to dozvie od druhého chlapa väčšinou...nehovoriac o tom ako sú hotové z druhého chlapa a pri tom majú frajera...preto niekedy rozmýšľam či láska existuje a že ženy si vyberajú len chlapov u ktorých majú istotu, že ich neopustí a nebude neverný
@tanyag Jasné, že aj chlapi. Vždy mi bolo smutno a zle keď sa kamaráti v partii rozprávali o tom ako poriesili to dievča a to dievča alebo že si jednorázovo vrzli a ja som nikdy takto nechcel a chcel lásku. Vlastne aj teraz chcem. Ale bohužiaľ dneska nenájdem asi ženu, ktorá by ma milovala a nemyslela popri tom na iného. O jednej sa dozviem, že chlap stavia pre nich dom a ona dňa diskotéke s iným 🥲 Druhá sa poriešila s tým a tým...Tretia mala sex na chate s dvoma...štvrtá má frajera a je hotová z druhého...poznám z posilky...ženy hotové z jedného makáča a to už je jedno či majú frajerov...preto sa nehrniem do vzťahu...budem mať babu a uvidí makáča a už jej pomotá hlavu
@feda44 laska existuje. A dokonca aj v dlhodobych vztahoch. Len v mojej rodine je niekolko parov, ktore su stastne aj v dlhodobom manzelkom zvazku. Rozumej min. 20 rokov spolu.
To, ze ty si nemal stastie na vztah s normalou zenou, tak teraz to neznamena, ze vsetky su take ako ich popisujes. To iste mozu tvrdit aj zeny o muzoch, ktore nemali to stastie najst "toho praveho".
@feda44 a chlapi si vyberaju zienky, ktore im odpustia aj neveru. A keby len to. Taki chlapi spravia zeny zavisle na chlapovi, lebo si s nimi spravia zo dve, tri deti, zena ostava 6, 9 rokov doma s detmi, keby aj na nej drevo kalal a sklatil po veceroch pol dediny, tak s nim ta zena ostava, lebo ineho vychodiska nema. Taku zenu ty zaradis do tej prvej polovice. A ty by si jej este vycital, ze po vaceroch place do vankusa a spomina na Joza z vedlajsej dediny, ktory by bol mozno lepsi ako ty.
Zjavne necitas na MK vsetko, len to co sa ti hodi do kontextu.
Ty nie si nahodou lavobocok nasho oblubeneho Zorra? Lebo tvoja predpojatost voci zenam je do oci bijuca, toto nemoze byt len tak, toto musi byt dedicne.
@feda44 ale takto ostaneš stále sám...lebo je to nezdravé...takéto zmýšľanie...pozri, mňa tiež partner podviedol po 11 rokoch spoločného života...a potom muž, s ktorým som sa stretávala 2 roky...tiež som zistila, že hľadá aj v "iných vodách"...ale vždy verím, že raz stretnem muža, ktorý bude iný ako tí ostatní...
Ty sa hlavne daj psychicky doporiadku, lebo žiadna žena s tebou nevydrží, budeš ju podozrievať a to je toxické.
@feda44 zial s tymto zmyslanim uz nie si ani priemerny, ty uz si podpriemerny, v zmysle absolutne nepouzitekny na vztah. Je to ale aj tvoja chyba a aj tvoja skoda. Tvoja podozrievavost nici teba a znici kazdy vztah skor ako by zacal. Teda ty ani vztah nezacnes, pretoze vztah je o ucte, dovere a tolerancii a ty uz vopred nemas ani doveru ani uctu a uz vobec nie toleranciu. Keby si mal doveru aspon k seba, ale nemas ani tu.
@tanyag Niekedy dávnejšie hovorili aký som škaredý a podobne. Bol som tučný. Teraz už žiadny tlsťoch ale nie som spokojný s mojou fyzickou silou a postava nie je taká aká by mala byť po niekoľkomesačnom cvičení. U mňa bude dlhý proces aby som dosiahol progres. Strašne som zahľadený do svojho vzhľadu. Lebo neverím, že na to ženy nepozerajú.
@feda44 Ach jaj...takže som mala pravdu, ty máš psychický problém...
Pozri, ja som vždy bola tučná...a aj napriek tomu sa o mňa muži zaujímali a vieš prečo? Lebo som to v hlave mala v poriadku...tiež ma šikanovali na škole, aj na základnej, aj na strednej...ale len silný jedinec z toho vyviazne bez ujmy na jeho psychickom zdraví a ty silný jedinec nie si.. žene bude ukradnuté, že nie si tučný a máš tehličky na bruchu ak to v hlave nemáš v poriadku...ty hľadáš normálnu ženu, ale ty ten normálny tiež nie si...takže predtým, ako si niekoho nájdeš, zajdi za psychológom - to teraz nemyslím v zlom, nie je to hanba
@feda44 su take povrchne, ktore zaujima len vzhlad a plna penazenka. Ale nie vsetky su take. Mne napriklad na vzhlade nezalezi. Keby som si na to potrpela, tak by som nebola s terajsim partnerom. Nevravim, ze je skaredy. Ale je to taky priemer.
Zena, ktora bude mat o teba uprimny zaujem, tak nebude pozerat na ako vyzeras. Krasa je velmi vseobecny pojem.
Co sa tyka obezity, tak ja mam od stihlosti poriadne daleko 😂 Nikdy som nebola stihla ako prutik. A predsa bol o mna zaujem. Dokonca si obcas aj sama zo seba robim zarty z toho ako vyzeram 😀 Ale ako sa hovori. Co vyzarujes, to pritahujes. Tvoje sebavedomie nie je na tom az tak dobre ako to prezentujes. Mas komplex z toho ako sa k tebe kedysi spravali. Zajdi radsej za odbornikom. Urcite ti pomoze. Zeny chcu sebavedomeho muza, ktory vie co od zivota chce. Popracuj na tom a neskor si urcite niekoho najdes 🙂

@feda44 z toho co si vymenoval, tak nepoznam nikoho z mojho okolia, ktori by robili alebo by chceli robit nieco take. Zijes vo velmi divnej komunite potom ... A tu tvoju analyzu zien radsej ani nekomentujem .. Skoda slov