Slobodní muži, ktorí platia za sex
Co si myslite o slobodných mužoch, ktorí sú ochotní si zaplatiť za sex so zadanou, alebo slobodnou ženou, hlavne, že dostanú typ ženy, ktorý sa im páči. Veľa krát sú to vzdelani muzi a takto sa správajú. Navštevujú sexzoznamky a hľadajú zeny na sex. Co vedie k tomu slobodného chlapa namiesto toho, aby si našiel niekoho na normalny vztah, ved každý clovek túži po láske.
@bessie12 to ani ja...z vlastnej skúsenosti viem, že fyzická krása je síce pre mnohých dôležitá, ale šťastie to človeku nepribesie...mám 36 rokov, celý život som bola obéznejšia...aj teraz som...ale záujem zo strany mužov je veľký...niekedy sa aj čudujem, že čím ich priťahujem...takže podľa mňa ako si napísala, ide o vyžarovanie človeka...o to, čo má v hlave, čo má v srdci...ale niektorým ľuďom to proste nevysvetlíš...
@tanyag tiež som obeznejsia. Aj napriek tomu, že by som chcela schudnúť, tak je to u mňa problém, pretože bohuzial nemám pevnú vôľu.
Ale na druhej strane som sama sebou. Viem sa porozprávať s každým o všetkom možnom. Požartovať, zasmiať sa na blbostiach, ale zároveň aj si otvoriť ústa, ak je nejaky problém a stat si za svojim. A som niekedy az príliš úprimná 😂 Toto sa môjmu priateľovi na mne páči. Povedal mi to, keď sme sa bavili o tom, prečo prave mna si vybral za svoju buducu manželku, pretože je kopec iných a a lepších žien ako som ja 🤷♀️ a ešte sa priznal, že bol do mna zamilovaný už skôr. Na moje šťastie už bol rozvedený, len ja som ešte bola zadaná 😁 ale to uz som nejako tušila, že ten môj vzťah s debilom dlho nevydrží.
@feda44, mládež netvorí ani pupok sveta a ani jeho väčšinu a napriek tomu, ze je každá generácia presvedčená, ze práve oni sú iní ako ti pred nimi, opakujú rovnaké vzorce. Moja dcéra má 17 a úplne iné nároky na chlapca ako fakt, ci ma svaly. A jej kamošky tiež nie. Nehovorím, ze sa nad obrázkom nejakého svalovca nezachichocu, ale to je tak asi všetko. Takže na jednej strane stačí nelovit vymetené pipinky, na druhej strane, co by si asi tak tým nevymetenym ponúkol? Na svaly kašlu a na zakomplexovane ego dvakrát. Blbá situácia. Mne sa z môjho nevymeteneho nesvalovca podlamuju kolená aj po 20 rokoch a v živote som sa s ním nenudila (skôr som ho občas chcela v jeho akcnosti brat panvicou po plesine). Len si treba upratať v hlave.
@feda44 na tvojom mieste by som zmenila prostredie a vyhľadala psychológa... Máš pomýlený obraz o ženách, nájdu sa všelijaké, to áno,ale ani z ďaleka sa väčšina nespráva ako štetka. 🤦 Ja som napr. v živote ani nebola na párty 🙈 Študentské časy som strávila pri knihách a teraz na staré kolená by som aj šla, ale čo keď všetky moje kamošky už kočikujú. 😃
@feda44 kamarát, nechcem ťa uraziť, ale podľa mňa jediný dôvod, prečo ženu nemáš je ten, že ťa žiadna poriadna nechce...
Môj tip je, že ich nepriťahuješ... asi nebude problém v tom ako vyzeráš, ale skôr v tom ako na tie ženy pôsobíš. Svoju neschopnosť zaujať ženy ospravedlňuješ tým, že si o ženách namýšľaš somariny. Napríklad to, že ženy túžia, aby ich preťahovali svalnáči je čistý blud a neplatí to o 90% žien. Ak si chceš nájsť ženu, prestaň si svoju neschopnosť ospravedlňovať výmyslami a začni na sebe pracovať (myslím mentálne).
Hľadám muža len za fo
Mňa skôr zaujíma, aký to má životný zmyse, striedanie žien a platenie si za to. Prečo si nenájdu jednu... ked môžu.
@jsbb moznosti je vela. Prva nuda. Ako mozes byt ta najhorucejsia zena ale po x rokoch vsetky polohy sa opakuju a kazdy kto ma rad jeden druh kolaca raz za cas chce ochutnat iny. Vela muzov ma peniaze ale nevedia zeny zaujat. Staci zaplatit a mas na vyber. Je to.o tom lahko ziskat.

@feda44 no vidis, Chyba je v tvojej hlave. Keby si to mal v hlave dobre poprepajane, vedel by si, ze si to najlepsie co ju stretnut mohlo, z teba by to sebevedomie ziarilo nadaleko, hned by si bol pouzitelnejsi. Kazda, ktore nie je bezducho plytka by ocenila to co je v tebe a nie to ako vyzeras. A nemyl si sebevedomie s namyslenostou, sebevedomie je o tom, ze poznam svoju hodnotu. Z teba priam srsi komplex za komplexom a to ta len citame. Kto vie ako by dopadol rozhovor na zivo.
Ten psycholog nie je zly napad. Este si mlady, mal by si kopu moznosti pred sebou ak by si na sebe popracoval. Len ty si uz teraz topis vo svojich komplexoch a predpojatosti