icon

Sme iba dobrí kamaráti, ale všetci nás považujú za pár

17. apr 2023

Stalo sa vám, že ste boli veľmi dobrý kamaráti, naozaj iba kamaráti, ale vaše okolie a blízky boli presvedčení, že spolu chodíte?

Strana
z2
marianarem
17. apr 2023

Ano 🙂 Ale potom sme aj naozaj zacali spolu chodit a uz sme manzelia s dietatom 🙂

martinmmartin
17. apr 2023

otazka je preco spolu vlastne nechodite. V takychto pripadoch jedna strana by to aj dala a druha fakt ze nie. Malokedy je to obojstranne. Co presne tebe vadi byt s nim par so gsem vsudy? uprimne

luckasvec
17. apr 2023

Áno ale to bolo keď sme mali ešte 19 a dokonca keď si našiel frajerku tak mi písali ze ho videli s inou ako sa bozkávaju ze ma podvádza 🤣🤣🤣🤣🤣

autor
17. apr 2023

@martinmmartin nikdy mi nenapadlo, že by sme spolu chodili. Sme len kamaráti, skoro ako brat a sestra

martinmmartin
17. apr 2023

no hej ale preco ta to nenepadlo? Mas pri sebe chalana s ktorym travis intimny cas a taketo ta ani nenapadne? Za tym je nieco hlbsie. A co by on povedal keby si sa ho spytala ze idete na to?

syslik81
17. apr 2023

no pokial on neje gay alebo ty na dievcata tak ako brat so sestrou iste nieste .. minimalne jeden z vas citi viac .. a ak to niesi ty mala by si sa porozpravat s kamaratom ci naozaj nechce aj viac a vylozit karty na stol

luckasvec
17. apr 2023

@syslik81 nie nemusí minalne jeden cítiť viac 🤦‍♀️... proste ano sú jednoducho ako brat a sestra

autor
17. apr 2023

Je pre mňa ako starší brat. Párkrát ma odviezol domov, vypočul ma, keď to doma nebolo okej. Stretávame sa viac-menej iba v rámci partii. A navyše, on je taký slušňák. Páčia sa mi skôr taký rebeli. A on zas hľadá slušnejšie dievča, než som. No i tak si ako kamaráti rozumieme. Ale chodiť spolu nechceme.

autor
17. apr 2023

Ale už ma to hnevá ako nás furt označujú za frajerov

janagem
17. apr 2023

Áno - s jedným z mojich najlepších priateľov. Stále sa nás pýtajú ako dlho sme spolu. Našťastie obaja a na Tom len zasmejem

martinmmartin
17. apr 2023

Keby si ho zajtra stretla a on by prisiel s tym ze teda si celkom rozumiete a nedate to teda dokopy co presne mu povies? Pytas sa preco to tak je tak musime trosku vrtat

liligreg
17. apr 2023

Aj mne sa stalo, že si o mne a kamarátovi mysleli, že sme pár. Mali sme 18 – 19 rokov, spolužiaci na gympli, poznali sme sa asi od 12 rokov, priznávam vo veku asi 13, možno 14 rokov som z neho bola “paf” 😂 ale už vtedy sme boli partia dievčatá a chalani a boli sme všetci na takej kamarátskej úrovni. Na gympli sa naše kamarátstvo prehĺbilo a trvá dodnes, aj keď sa vídame pomerne menej. Ja už mám rodinu. Zhodou okolností môj manžel (sme spolu od mojich 15tich) a kamoš majú rovnaké priezvisko. Tak možno aj preto si mysleli, že sme pár, keď sa vraveli, že veď tá je s tým XY a keď ma videli s kamarátom často na dlhých večerných prechádzkach, tak si mohli spojiť dve a dve. Ale mýlili sa

autor
17. apr 2023

@martinmmartin asi by som sa zasmiala, že ho mám rada ako brata a chodiť s bratom by bolo divné :D

autor
17. apr 2023

Vždy som ho brala nejak tak ako člena rodiny, ako bratranca 🤷🏻‍♀️

taty
17. apr 2023

Ja mám takého kamaráta, teda ja hovorím že je môj adoptovany brácho. Spolu to ťaháme už dvadsaťšesť rokov. Ked som sa odsťahovala , tak ani napriek 1700 km naše perfektne priateľovstvo neutrpelo. Keď prídem na Slovensko vie to ako prvý lebo je prvý ku komu idem. Jeho žena ma volá švagriná a som krstná jeho deťom . Nikdy nás nenapadlo že by to malo byť niečo viac .A aj keď sme sa nezhodli na niecom vždy sme to v pohode zvládli

miadi
17. apr 2023

Mozno len caka az ti nejaky rebel
zlomi srdce a zmenis vkus na muzov k lepsiemu a potom nabehne ta poskladat do kopy. Niektorych dobrakov pritahuju prave Taketo divožienky co nevedia ocenit slusneho chlapa. A len cakaju kedy pride ta spravna chvilka. Nieco medzi vami bude ked si ludia myslia ze ste par. Ked ti to vadi najdi si rebela a netrav tolko casu s “ bratom”.

autor
17. apr 2023

@miadi zas to že nemám frajera neznamená, že neskúšam 😁 ale nie s ním 😅

lenkakravcova
17. apr 2023

Myslím, že z tvojej strany je to trochu nefér plytvať jeho časom.. Ak je slušná ako píšeš, tak čaká na teba. Nechce tlačiť. Ty ho ale nechceš, vieš to, takže by si mala obmedziť stretávanie sa s ním. Len mu berieš čas a dávaš mylné nádeje.

hankm
17. apr 2023

No, slecna, povedz mlademu panovi, ze mu ako muz odkazujem, ze namiesto casu s tebou a hladkanim tvojho ega nech ten cas venuje ohlupovaniu a pretahovaniu tvojich kamaratok. A ak mas v sebe kusok urovne, tak mu prestan brat vzacny cas a neotravuj ho s tvojimi eskapadami. On sa musi na teba vysrat, a pretahovat ine, vela, jednu za druhou a nie byt za slusaka.

beata_k
17. apr 2023

Myslim, ze ho trochu zneuzivas.

miadi
17. apr 2023

Tak chod domov mhd alebo taxikom preco by ta mal kamos vyvazat domov ? Potom si tvoje okolie mysli ze ste par. Alebo sa zmier stym ze si to budu dalej mysliet.

lemra
17. apr 2023

Stalo sa mi to s kamošom a ešte si mysleli, že mame dieťa. To bola kamoškina dcéra. Často sme ju strážili.

miadi
17. apr 2023

@lemra tvoji blizky Asi vedeli ze snim nemas dceru 🤣Ja som bola na dovci s bratom jeho dcerou mojimi detmi a mamou ( Moj muz nemohol bol busy) a brat je single Tak sme vyzerali ako par s 3detmi a babkou . Ale autorke vadi ze si to myslia aj jej blizky. Ved cudzi by jej mohlo byt jedno co si myslia .

svetlonos
17. apr 2023

Ano, a velice sme sa na tom bavili. Kazdy z nas vzdy doniesol nejaku novu historku casom. Mne ani kamosky neverili, ze sme len kamosi - a to sme veru uz nemali nasť.
Bolo to veselé, tolko drbov a "popularity" na moju osobu som este nezazila 😁 Az som mu raz vazne povedala, ci mu to nevadi, nie ze odlakam mozne zaujemkyne o vazny vztah. On vedel, ze sa budem za chvilu stahovat, tak povedal, ze bude riesit potom vztahy.
Ked si zacal s kolegynou, kamosky dost dlho otalali, kym mi to jedna povedala 😂
Vies, musim ti nieco povedat, on chodi s hentou. A ja stastim bez seba, estebsivaj suowr zensku vybral.
No kamoska bola uplne mimo z mojej radosti a nechapala 😁
Dokonca ked ma jeho priatelka videla v meste ( ja ju nie) upozornila ho, ze som prisla a ci uz za mbou bol.
Uzasna zena. A kby nahodou by som ho aj chcela - koli nej by som si fakt nechala zajst chut.
Ale bol to krasny a srandovny cas veru 🙂

luckasvec
17. apr 2023

@lenkakravcova aké branie času, aké mylne nádeje, keď si raz povedali, ze sú kamoši a nič viac tak to maju vydiskutovane a bodka však asi to tak cítia nie? Ze sa "cítia" ako súrodenci 😁🤷‍♀️.... My sme sa vždy brali ako brat a segra a tak to proste bolo je a bude navyše obaja mame partnerov a deti

autor
18. apr 2023

@lenkakravcova ako plytvam.jeho časom? To akože keď som dievča, musím mať len kamarátky a s nejakým chalanom sa baviť len ak mám o neho záujem? To sa dievča nemôže kamarátiť s chalanmi a má sa im vyhýbať oblúkom...?
@hankm ty iný ... kde som ja písala, že som s ním niečo mala? Písala som, že sme v jednej partii v rámci ktorej sa stretávame.
@miadi aha, takže keď ťa niekto stretne v meste a ponúkne sa, že ťa zavezie domov, už je tvoj frajer? Zaujímavá teória.

lenkakravcova
18. apr 2023

Nie nemusíš.. Ale stretávanie sa s chalanmi je vhodné v partii. Nie samostatne. Potom sa nemôžeš čudovať ze niekto hovorí ze ste pár, alebo ze on bude snívať o tom, že bude medzi vami niečo viac neskôr (aj keď pre teba je len vo friend zóne).
Okrem toho reálne sa tým, ze sa stretávaš len tak samostatne s chalanom, znižuje šanca na to, že si nájdeš normálneho chlapa. Načo by komu bola žena ktorá má okrem muža ešte xy chalanov s ktorými sa stretáva osamote? Nepôsobí to veľmi dobre. Ja keby som bola muž, by som takú ženu jednoducho nechcela. Samozrejme takým frajerom rebelom ako ich opisujes, akého chceš, to možno bude jedno, výška aj on sa bude stretávať osamote s inými babenkami. Samozrejme "len" kamarátkami. 😀

autor
18. apr 2023

@miadi a ja som sa mu neprosila aby ma vozil. To on povedal, že ma nenechá ísť v noci samú 🙄

autor
18. apr 2023

@lenkakravcova nemyslím si, že o mne sníva. Sám mi povedal, že ma vníma ako mladšiu sestru, že aj za to ma odviezol domov.

yoxinka
18. apr 2023

To je v pohode. Týchto dvoch by celý svet najradšej videl ako pár a oni to krásne spolu ťahajú ako naj kamoši už štvrťstoročie 🤪.

Strana
z2