Sme spolu 2,5 roka a ešte sme nemali sex. Je to normálne?
Čaute, mam 32 rokov a priateľa. Sme spolu 2.5 roka a zatiaľ sme spolu nemali sex, on by aj chcel len ja stále nie. Orálny sex sme mali obojstranne, bolo to fajn. Momentálne však netúžim ani po tom. Posledné dni sa stále kvôli tomu hadame. 😔Veľmi sa ľúbime a ja neviem co ďalej. Je to muz, s ktorým chcem ostať. Diky za rozumné názory ak to niekto mal podobne.
@martinaol04 nemáš nejaké stresové dlhodobé obdobie, v práci, alebo v osobnom - rodinnom živote, čo by mohlo ovplyvňovať tu chut na sex? Popripade zdravotne problémy? Ja ti rozumiem, po jednej stránke, ja som menila pracu a bola som vtedy čerstvo vo vzťahu a mala som toho tak veľa, keďže išlo o dosť náročnú pracu, aj časovo, musela som robiť aj doma.. a tiez som nemala bohvieaku chut s tým partnerom niečo podniknúť. Ale tam som vedela že to je tým obdobím náročným. No netrvalo to 2,5 roka ale tiez to bol nejaký čas, pár mesiacov, kým som sa trosku ustálila a vydýchla som si konečne. Tiež sme sa kvôli tomu hádali. Pomohlo nám ísť na dovolenku, kde sme obaja vypli a mohli sme sa venovať navzájom jeden druhému. Čiže odporúčam niekam vypadnut, ak to nepomôže a nemáš to kvôli nejakým zdravotným problémom, skontroluj aj lieky (ak nejaké berieš dlhodobo) či nemôžu mat takýto vedľajší účinok. Keď tak vyhľadať psychológa - sexuologa, skusit to riešiť tam. Každopádne držím palce, ale treba s tým niečo robiť, lebo jemu zrejme taký spôsob života nevyhovuje ak sa kvôli tomu hádate (inak čudujem sa, že iba posledné dni, ako pises, keď to trvá už 2,5 roka 😳) a ešte má napadlo, ze skús sa zamyslieť, či tá ten partner priťahuje aj sexuálne… lebo je veľa vzťahov, kde sa partneri nepriťahuju ale sú spolu kvôli tomu ze si rozumejú po iných stránkach. No tam to tiež časom prejde a žijú spolu normálne, začnú sa akousi formou priťahovať. Takze len taká otázka ktorú si daj sama sebe. Držím palce
@martinaol04 treba sa posunut vo vzťahu ďalej. Takže, ak nechceš o neho prísť, choď do toho. Máš 17? Nie, nemas, začni sa chovať príslušne svojmu veku a nepozeraj len na seba. Akoby ťa nezaujímalo, čo chce aj partner. Každý má svoje limity, aj on. Tiež mu môže pretiect pohár trpezlivosti.
@martinaol04 Najlepsie by bolo zajst za odbornikom sexuologom a poradit sa s nim co s tym. Pravdepodobne mate s partnerom rozne libida. Ak sa lubite stoji za to vyhladat pomoc odbornika a najst sposob na vyriesenie. Vela stastia lasky a vsetko dobre prajem.
@aluskasm ďakujem. ❤️Podobne
Viem si predstaviť aké je to pre neho zložité aj ked sex je kvázi len čerešnička na torte. Viete nie vždy ide len o ten sex, ale ak chlapa aj sexuálne priťahuje partnerka a ona vie žiť bez toho, tak nastáva problém, lebo ho podvedome núti sa prispôsobiť. Buď to alebo nič a nie každý sa s tým dokáže zmieriť ze bude do konca života s osobou, ktorá mu nedovolí nič čo vedieť k sexu. Ak vám na ňom naozaj záleží, tak spravte niečo aj vy pre neho. Zjavne vaše telo trápi hormonálna nerovnováha a na to ci je to tak, zistí to jediné určitý druh vyšetrenia. Ak je to super chlap, tak to nezahadzujte a skúste spraviť pre to maximum. Držím Palce
@ryan87 ďakujem, za chlapsky názor. Nevyzerá to najlepšie. Ale verím, ze to nejak ustojime. Láska všetko prekoná ❤️. Aj Vám všetko dobre a veľa šťastia
@martinaol04 za takmer celý mesiac si sa nikam nepohla? :(
@lily246 nie... Žiaľ
@martinaol04 nerozumieš tomu? Zbytočne sa pytas, či existoval u niekoho vzťah bez sexu, keď tvoj partner o taký vzťah NEMÁ ZAUJEM. Rozumies? Zbytočne ti Katka z Hornej Dolnej napíše, že je 10r šťastná v manželstve bez sexu.. tvojmu partnerovi to nijako nepomoze.
@martinaol04 ale prečo? Prečo si za ten čas nešla k odborníkovi? Zbytočne tu strúhaš smutných smajlíkov, keď nerobíš vôbec nič preto, aby si ten stav zmenila. Si už objednaná k sexuológovi? Keď nie, prečo?
@oneinamillion ale pomôže to mne v tom, ze sa ľúbia aj bez toho a vydržali spolu. 😊
@martinaol04 ty vážne nechápeš, že tvoj partner (na ktorom by ti malo záležať), tak nedokáže byť šťastný? Tebe je to jedno? Hlavne, že ty budeš?
Rozumieš, že to je niečo, na čom sa musíte zhodnúť obaja, inak to šťastný vzťah nebude?!
@martinaol04 tvoj partner ti dal jasne najavo, že ON tak nevydrží. Zbytočne mu budeš rozprávať o iných, ktorí tak vydržali.
To je až neskutočné, čo tu predvádzaš.
@martinaol04 ok, naposledy.. pomôže ti, keď si uvedomíš, že pokial jediný spokojný človek vo vzťahu si ty, ten vzťah nevydrží. Už?

@martinaol04 pekné a vzácne to nie je ani teraz, teda určite nie z pohľadu tvojho partnera, ktorý je právom nespokojný..