Sme spolu 8 rokov a partnerka ma už nepriťahuje
Ahoj, mám 35 rokov a už 8 rokov mám vzťah so svojou partnerkou. Rozumieme si, máme rovnaký humor, podobné záľuby a koníčky, vieme sa navzájom počúvať a poradiť si ale.... Necítim príťažlivosť z mojej strany. Táto situácia trvá už asi rok aj pol.
Keď sme sa spoznali pred 8 rokmi nepritahovala ma, necítil som žiadnu chémiu. Ľudsky mi sadla ale úprimne som vtedy vzťah neriešil. Bol som rád že je pri mne ako fajn človek. Spoznali sme sa, ona mi bola oporou a stála vždy pri mne čím si ma získala. Potom časom sa to trochu zmenilo a spávali sme spolu. No teraz je to ešte horšie ako to bolo. Keď sa ma dotkne alebo dá pusu automaticky sa odtiahnem. Bez premýšľania. Stále ju mám rád a rozumieme si ale necítim žiadnu príťažlivosť. A najhoršie je že pri niektorých ženách z okolia cítim chémiu, iskrenie, pokiaľ sa mi niekto páči. No snažím sa ovládať. Vždy som bol vášnivý ale pri nej to tak necítim. A sám neviem či má zmysel sa doručovať k niečomu alebo skrátka ísť ďalej sám. Poraďte. Ďakujem.
@yoxinka Fantagiro
@yoxinka a jasné Fantaghiró i tak som ho nevidela😆, ale viem, že Brigite Nielsen tam hrala Ježibabu alebo nejaku zlu čarodejnicu
@yoxinka a všetky ženy boli doňho zamilované..No musím si to pozrieť
@niqua ohóoooó
@30ericka moze to byt aj real...ale foto, co tu ma teraz, je dost rozdielna, ako tie predtym :D takze isto sa vytunil na faceapp a dufal, ze sa tu nejaka na neho chyti. Je to typicky zakomplexovany chlap, ktorý nema rad sam seba( to aj priznal) a taky povacsine hlada dokonalu modelku s troma titulmi a so vsetkym len tym naj. Takych starych mladencov chodi po svete mnoho. Taky dokaze na tebe najst aj jeden zabudnuty chlp a ten skritizovat :D Naroky tak vysoké a sami nesplnaju ani polovicu. Mam kamarátku, uplne skvela zenska, ale ma par kg navyse, ziaden extrem a stretavala sa tiez s takym chujom :D ona chuda mu dala sancu, ze nebude povrchna a on ju nakoniec odkopol s tym, ze je tucna a skareda. Pritom on ?:D ani sa nejdem vyjadrovat radsej. A to iste plati aj u zien. Take uplne podpriemerné zenske zvyknu urazat
@romi0310 Ja nie som zakomplexovaný ale budiš. Milujem tieto reči ako máš ty lebo ty máš kamarátku a ta zažila niečo tak si expertka na všetky vzťahy. Gratulujem 🙂 Ja som sem neprišiel nikoho hľadať. A úprimne? Keby mám mať vedľa seba s prepáčením niekoho ako ty tak to fakt radšej ostať sám. Taká mi nechýba k životu. Ja nepotrebujem písať nenávistné komentáre. To robia len ľudia čo sú frustrovaní zo svojho vlastného života. Toť vše. 🙂
Autor, ale je vážne zvláštne ako si tu na mamickovskom fóre menis profilovku každú chvíľu a ešte pri takejto téme kde by asi každý chcel ostať v anonymite na tvojom mieste
Nie je to žiadna tema na hanbu, možno dufa, že sa nejaka chyti podvedome, ale zas prečo nie..Nebude si babu na čisto mužskom fore hladať, že...
Čo sa profiloviek tyka, ja vždy vytykam chalanom, že si nedaju fotku..Tento sa ukázal z každej strany, takže zas baba vie, do čoho ide..
To zas my nemôžeme rozkazovat niekomu, kam sa ma ist zoznamovať
A zas ma 275 komentarov a 10 strán hehe
@daniel1988 ja by som takého egoistickeho narcisa ako ty nechcela ani omylom.
Vytvaras tu cielene o sebe obraz chudáčika, ale si iba jeden obycajny vychcanec.
No co, uz si tu chémiu našiel? Zatiaľ skus aspon strčiť prsty do zástrčky, nech to s tebou poriadne "zatrasie". 👌👌👌 🤣🤣🤣
@daniel1988 ja nechápem čo tu ženy riešia, proste chcel si pocut len názor, či máš zotrvať vo vzťahu kde nie je vášeň, deti nemáte a ako spomínaš priateľka ani nemôže mať, nemáte spoločný majetok, nie je o čom, príťažlivosť je vo vzťahu ventilom, poháňačom, stratí sa a všetko sa zablokuje, preto veľa žien a mužov, ktorý to necítia vo vzťahu, v manželstve, podvádza, hľadá nových partnerov, je to fakt 🤷♀️, určite sa treba pohnúť ďalej a bývalá priateľka keď to spracuje možno po čase obnoví s tebou vzťah ako kamarátka. Ale zostávať vo vzťahu len kvôli tomu ze si rozumiete je blbosť 🙈, ja sa vlastne čudujem ze si to dokázal 8 rokov bez sexuálnej príťažlivosti. Žijeme len raz....
🙂 Ja sa nemám absolútne začo hanbiť. Nikoho som nepodviedol, ani nezabil aby som sa mal začo hanbiť. A dovolím ai tvrdiť že v mojom 8 ročnom vzťahu som zažil tolko opory, porozumenia a humoru ,čo niektoré "dámy" nezažijú ani za 20 rokov "dokonalého" manželstva. Ja som so svojou partnerkou nebol kvóli hypoteke, deťom ani dlhom. Boli sme spolu lebo nám na sebe záležalo. OBOM. Chcel som radu len som netušil koľko nenávisti dokážu niektoré indivíduá mať v sebe. Ale to už nie je moja starosť. Ja nenávisť v sebe nemám a nepotrebujem ju šíriť ďalej. A pokiaľ chce niekto riešiť moje fotky a výzor, nech si aspoň sem dá svoju fotku, pretože v anonymite je hrdina každý. Aj ten najväčší posero 🙂
@bbshop veru.. @daniel1988 prečo takto stále menis foto a celkovo.. čo ak to číta aj tvoja ex.. naozaj zvláštne..
@lienka.7 Za ten tvoj koment aby som citujem "strčil prsty do zástrčky" ťa zajtra nahlasujem na polícii. Mám tam známeho ktorý rieši presne takéto veci. Čakaj predvolanie v blízkej dobe. Uvidíme aká budeš "vychcaná" ty pred nimi.
@alex1212 Fotky som menil z jedného jediného dôvodu. A to z toho,že mi tu niektoré slečny vyčítali že mám fotky stiahnuté z netu a že to nie som ja. Iba preto. Ale došlo mi,že blbé komentáre budú vždy. Či tu mám alebo nemám foto. Hlavne od ľudí, ktorí nemajú sami odvahu dať si sem svoju vlastnú fotku. Ale môžu byť v kľude. Fotky som zmazal. Takže môžu si nájsť niekoho iného do koho budú rýpať. A moja ex priateľka sem nechodí. Keby ja viem koľko nenávisti a jedu tu nájdem, tiež sem nejdem. Prišiel som sem po radu. Nič viac. A zobral som si ju od ľudí, ktorí mali ten najlepší zámer. Pomôcť. A týmto im ďakujem. Ostatné komenty zatrpknutých a frustrovaných "dám" neriešim vôbec. Svoju situáciu som už vyriešil. Idem ďalej 🙂
@daniel1988 vyhrážať sa právničke políciou a že má čakať predvolanie ? Prosím ťa , nech si akýkoľvek , dobrý , zlý , vychcaný , nevychcaný atď ale právne povedomie máš nulové. Škoda že si zakončil túto tému takým stupidným vyjadrením , inak som ťa považovala za celkom inteligentného .
Ja nevidim na fotkach nič zle..niekto si neda fotky a chce sa zoznamit, co je ešte stupidnejšie
@subartic Tak to ľutujem tých ľudí čo ona zastupuje. Právnička s takými hláškami a slovníkom- to je žalostne a smutné. Žiadny dostatočne inteligentný človek by sa hentak nevyjadril. Ale nevadí 🙂 Nekomentujem. Ako sa hovorí ľudská hlúposť nemá hranice.
@daniel1988 prosím ťa už to ukonči , začínaš zo seba robit úplného hlupáka. Nemáš čo ľutovať ľudí ktorých by zastupovala , nepoznáš jej odbornosť ani zdatnosť. Právnici sú len ľudia a nenapísala nič také hrozné. Žiadny dostatočne inteligentný človek sa nevyhráža políciou pri anonymnom fóre a neupozorňuje druhého že dostane predvolanie od polície, nehodnotí odbornosť a profesionalitu druhého skrz akési anonymné fórum , kde si predovšetkým človekom a nie profesiou. Tu sa nežije ako v nejakom americkom filme , nikoho na polícii nebudú zaujímať nejaké prsty v zástrčke a ani lienka.7.
@subartic 🙂 Keď tebe príde jej vyjadrovanie hodné dospelej inteligentnej osoby budiš. Ja si predstavujem rozumného človeka inak. A ďalšia vec keď už píšeš že ja hodnotím a kritizujem a neprávom. Tak ti niečo k tomu poviem. Prišiel som sem po obyčajnú radu a miesto toho tu začali rozoberať moje fotky, môj výzor, z mojej partnerky urobili chudinku čo bola využitá, možno aj týraná ktovie, pritom náš vzťah nemal s tým čo tu popísali absolútne nič spoločného. Tak mi prosím ťa nepíš také kraviny že ja nepoznám, ja neviem.... atď. Niektorí ľudia by sa mali zamyslieť sami nad sebou než niečo vypustia z huby. Teda vlastne napíšu niekam. Ja som sem neprišiel šíriť nenavistné komenty a keby viem že potrebuje niekto radu V ŽIVOTE HO NEZAČNEM ZHADZOVAŤ A URÁŽAŤ. Toto môžu robiť len ľudia ktorí majú sami problémy so sebou a sú natoľko otrávení z vlastného života že si to potrebujú ventilovať inde. A to či si je niekto právnik, doktor, celebrita alebo čo je je úplne jedno. Je to o SPRÁVANÍ.
@daniel1988 tak narveš fotky na ženské fórum , obmieňaš ich a čo si ako čakal ? Tak si mal ísť na mužské fórum tam by ti napísali podstatne drsnejšie veci k fotkám a aj k absencii sexu a bol by si spokojný. 8 rokov neriešiš vec a ZRAZU sa spamätáš pri náhodnom spoznaní jednej dievčiny ktorá odíde do Londýna, a teda aké čakáš rady od žien ? Môj pohľad na vec poznáš .
Vždy budeš mať problém nájsť si partnerku akú si predstavuješ, nie si jednoducho alfasamec a takmer vždy narazíš na dominantnú ženu , také priťahuješ. Aj tvoj výzor je jednoducho jemný , submisívny a taký muckavý , mnoho žien bude mať skôr potrebu ochranársku ako partnerskú. A kto by spal vlastne s matkou že ?
Zapracuj na sebe , aj na svojom právnom povedomí a všetko pôjde lepšie .
@subartic Čo som čakal? Ľudskosť a normálnosť. Ale tej je bohužiaľ veľmi málo nie iba tu ale aj celkovo medzi ľuďmi tam vonku. K fotkám som sa už vyjadril prečo som ich menil a nebudem to 150 krát stále dokola písať. Navyše si myslím že to že si zmením foto je moja osobná vec a nikoho do toho nič nie je. Ale nevadí. Rady som dostal, tie konštruktívne si beriem k srdcu a rýpanie a blbé reči neriešim. Pár ľudí mi napísalo aj súkromné správy a za tie som im vďačný a cením si to. Zažil som 8 krásnych rokov a tie zostanú v mojom srdci navždy. Vec som uzavrel a idem ďalej. Pekný deň 🙂
@daniel1988 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uz tu aj boli, poslala som ich naspäť k tebe 😉😉😉😉
@daniel1988 ked ju nechas íst, zistis, ci poletis za nou alebo budes este rád. Aj ju mozes nájst uz pri niekom inom, ale ked teba pritahujú iné, asi si ty nájdes.