Sme spolu 8 rokov a partnerka ma už nepriťahuje
Ahoj, mám 35 rokov a už 8 rokov mám vzťah so svojou partnerkou. Rozumieme si, máme rovnaký humor, podobné záľuby a koníčky, vieme sa navzájom počúvať a poradiť si ale.... Necítim príťažlivosť z mojej strany. Táto situácia trvá už asi rok aj pol.
Keď sme sa spoznali pred 8 rokmi nepritahovala ma, necítil som žiadnu chémiu. Ľudsky mi sadla ale úprimne som vtedy vzťah neriešil. Bol som rád že je pri mne ako fajn človek. Spoznali sme sa, ona mi bola oporou a stála vždy pri mne čím si ma získala. Potom časom sa to trochu zmenilo a spávali sme spolu. No teraz je to ešte horšie ako to bolo. Keď sa ma dotkne alebo dá pusu automaticky sa odtiahnem. Bez premýšľania. Stále ju mám rád a rozumieme si ale necítim žiadnu príťažlivosť. A najhoršie je že pri niektorých ženách z okolia cítim chémiu, iskrenie, pokiaľ sa mi niekto páči. No snažím sa ovládať. Vždy som bol vášnivý ale pri nej to tak necítim. A sám neviem či má zmysel sa doručovať k niečomu alebo skrátka ísť ďalej sám. Poraďte. Ďakujem.
ja by som huggera chcela vidiet foto, ale si nedá
Ja si myslím, že pri tých všetkých témach, ktoré sme tu všetci riešili si tu už z nas nikto nikdy nedá svoju fotku 😂
@bbshop 🤣
Kedze tu máme v obľube strácať svoju dôstojnosť a prezentovať sa najhorším možným spôsobom😅
@bbshop 😂
@hugger daj si profilovku aspoň od pása dolu, aby sme videli..keď sa chceš teda skrývat
@karolinakr prečo práve od pása dolu?😂 Čo tam chces vidieť na ňom 😂
@bbshop teraz si ma zabila práve 😂
asi xicht nebude chciet ukázať
@karolinakr ja si myslím, ze od pása nižšie už vonkoncom nebude chcieť ukázať😂😂
@karolinakr prosím ta neblázni 🙈 si z toho robíš srandu, ale par rokov dozadu keď si kamoska na zoznamke dakoho hľadala, keď im napisala ze posli foto, myslíš akú foto jej poslali? 🤣
Dievčatá, ale raz som dostala (nevyžiadane, naozaj 😆) takú fotku a prv, než som sa stačila pohoršiť, ma ten rozmer tak zaujal, až som aj nad stretnutím pouvažovala 🤣
Presne. Všetko čo je na mne pre vás zaujímave je od pása hore 😂😂😂
Kari a tvoja fotka je kde? 😁
@lienka.7 🤣
Mohol by niekto založiť tému kde sa všetci opíšeme jak vyzeráme..samých seba😂 len tak zo srandy a čisto slovne bez fotiek, bez mien😂 nech máme aspoň predstavu kto je blond kto brunet kto je nízky, vysoký..kto má hnedé, modré, zelené oči😂
@bbshop ja som neni proti fotkam, len ked nikto tu nema, tak načo si budem dávať
@karolinakr Asi som jediná, ktorá vie, ako Hugger vyzerá, ale foto nemám od neho 🙂
@toskanka A jak to vieš? maš od niekoho ineho jeho foto či je to tvoj bývalý milenec?
😂
srandujem- povedz
@karolinakr Dal mi jednu indiciu a na googli dnes nájdeš všetko 🙂. Len som bola tiež zvedavá, ako vyzerá, keď nechcel dať foto.

Čo mate s tymi fotkami? ja by som rada videla viac ludi, ale nikto si tu neda, len brembo mi poslal