icon

Sme spolu 8 rokov a partnerka ma už nepriťahuje

daniel1988
25. aug 2023

Ahoj, mám 35 rokov a už 8 rokov mám vzťah so svojou partnerkou. Rozumieme si, máme rovnaký humor, podobné záľuby a koníčky, vieme sa navzájom počúvať a poradiť si ale.... Necítim príťažlivosť z mojej strany. Táto situácia trvá už asi rok aj pol.
Keď sme sa spoznali pred 8 rokmi nepritahovala ma, necítil som žiadnu chémiu. Ľudsky mi sadla ale úprimne som vtedy vzťah neriešil. Bol som rád že je pri mne ako fajn človek. Spoznali sme sa, ona mi bola oporou a stála vždy pri mne čím si ma získala. Potom časom sa to trochu zmenilo a spávali sme spolu. No teraz je to ešte horšie ako to bolo. Keď sa ma dotkne alebo dá pusu automaticky sa odtiahnem. Bez premýšľania. Stále ju mám rád a rozumieme si ale necítim žiadnu príťažlivosť. A najhoršie je že pri niektorých ženách z okolia cítim chémiu, iskrenie, pokiaľ sa mi niekto páči. No snažím sa ovládať. Vždy som bol vášnivý ale pri nej to tak necítim. A sám neviem či má zmysel sa doručovať k niečomu alebo skrátka ísť ďalej sám. Poraďte. Ďakujem.

hugger
31. aug 2023

@toskanka kludne popis co vidis, ani nemusis byt zhovievava 😄

karolinakr
31. aug 2023

@toskanka dobre, alebo ked rešpektuješ sukromie - na aky typ herca sa podoba - trebars Dustin Hoffman, alebo Dwayne Johnson.to ešte možeš povedať hm..?
A maš aj suhlas od @hugger 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
31. aug 2023

@sheila121 to druhe by bolo fajn😂

bbshop
31. aug 2023

@karolinakr ty si z neho nejaká rozkekesena😂

toskanka
31. aug 2023

Musím okúpať a uspať malú, musíte si počkať 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
31. aug 2023

@bbshop ne šak nikto mi nechce nič povedat.A on je dôstojný pán, drží si odstup tak na 10 metrov, tak nemam čo ako zistiť..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bbshop
31. aug 2023

@toskanka nevieme sa dočkať😂

toskanka
31. aug 2023

@hugger Dúfam, že sa nehneváš 🙂

karolinakr
31. aug 2023
bbshop
31. aug 2023

@sheila121 Nepovie..toskanka je taktna osoba a dá taký opis, z ktorého hugger nebude mať komplexy a taky z ktorého sa nebudete môcť smiať😅

karolinakr
31. aug 2023

@sheila121 alebo Vlastimil Brodský

bbshop
31. aug 2023

@karolinakr nemyslim si, že si drží odstup a že je príliš seriózny pan..v duchu sa na tom celom zabava😂

hugger
31. aug 2023

@karolinakr ty registrujes ze po svete chodia aj neherci? 😂😂😂

Na akeho herca ti sadne popis vysoky, chudy, skaredy ale fit?

bbshop
31. aug 2023

@hugger 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 zomrela som či registruje, že po svete chodia aj neherci😂😂

hugger
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
bbshop
31. aug 2023

@hugger inak presne to som ti chcela napísať, že si tu jak kohút na smetisku..sám medzi ženami. Užívaj si slávu a pozornosť😂

karolinakr
31. aug 2023

.

karolinakr
31. aug 2023

@hugger vieš, skaredý može byt sympatický aj nesympatický

hugger
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
31. aug 2023

@hugger zas zavádzanie😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
31. aug 2023

@hugger A ktoru fotku môžem zobrať na opis? Tu s papagájom? 😃

hugger
Autor odpoveď zmazal
hugger
Autor odpoveď zmazal
toskanka
31. aug 2023

@hugger No dobre, tak potom nič 👍

katkami123
31. aug 2023

Necitala som celu diskusiu, ale poniektoré prispievateľky sú až prehnane dramatické. Keď v inej diskusii nie je sexuálny súlad z rôznych dôvodov a sťažujú sa ženy, že im partner nevyhovuje, všetky radia jednoznačne rozchod. V tomto prípade, keď to rieši chlap, už ukradol 8 rokov života žene. Ale do teraz som ani v jednej téme necitala, žeby žena takto chlapa “okradla”.