Som 15 rokov ženatý a myslím na svoju prvú lásku
Ahojte, som ženatý 15 rokov, ale stále myslím na svoju prvú lásku, moje city k nej neochladli, ani po toľkých rokoch, občas sa stretneme, prehodíme pár slov, z oboch strán je tam stále chémia a city. Ľutujem, že som viac nezabojoval o náš vzťah. Manželku mám rád, vážim si ju, ale nemilujem ju. Je to normálne po toľkých rokoch, niekoho tak ľúbiť?
Musíte sa porozprávať ťažko sa žije z domnienky
Všetky čo súdia, odsudzuju v skutočnosti pravú lásku nezažili. Bohužiaľ existuje niečo čo sa nedá vysvetliť, nikto nemá právo súdiť, nikto! Asi on vie najlepšie čo cíti. Neviem ako ste sa posunuli alebo neposunuli, ale strach nam to nedovolí, odísť zo zaužívaného a risknúť byt s niekým ku komu cítime lásku. Taký je život. Kto nezažil nepochopí. Koľko žien žije s násilníkmi, bez lásky len aby nevyšli s komfortnej zóny.
@julyl @walentina7 dievcata to je sice krasna romanticka predstava ale treba si priznat ze miluju len predstavu o tej osobe. Neziju s nou. Nepoznaju ju uz naozaj. Ludia sa vyvijaju vplyvom udalosti. Clovek si rokmi vzdy vsetko zidealizuje. Hovorit o pravej laske k niekomu koho 15 30 60 rokov nevideli je odveci. Laska je o tom prijat cloveka takeho aky je a bez urazky ale nemaju najmensieho ponatia aki ti ludia su dnes.
@pralinka25 presne, to je skôr spomienkový optimizmus
@anonym_autor Viem,že prešli už 2 roky, ako ste tu dal tento článok plný lásky a citov. Veľmi by ma zaujmalo ci sa vám podarilo vyriešiť svoj život k lepšiemu. Pevne verím a dúfam, že áno .Veľa lásky prajem ❤️

Napíš mi prosím súkromnú správu. Ďakujem