icon

Som dva roky po pôrode a s mužom nemám ani debatu o sexe

2. jan 2021

Ahojte babi chcem sa opýtať ako to máte vy .. mám jedno dieťa a po pôrode 2 roky od vtedy o i len debata o sexe nebola aj vy to tak máte ?

meluela
2. jan 2021

nie. mate nejaky problem, treba sa porozpravat a poriesit

mima1
2. jan 2021

👀👀 dva roky bez sexu uz bude niekde problem no

turga
2. jan 2021

no u nas po prvom porode po 3 tyzdnoch a po druhom porode az po 2 mesiacoch, ale 2 roky?? tam bude nejaky problem

janulienka1103
2. jan 2021

Kde dva roky 😱 to by sme ani jeden nedali... Asi bude niekde problém

lucia147852
2. jan 2021

U nás ňom prvý rok rozpačitý. Ťažký porod, následky, strach z ďalšieho teho. Ale tiež to nebolo uplbe bez. To muž vôbec nemá záujem? Tam bude iný problém, nie dieťa

gelifil
2. jan 2021

troll trolluje?

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
nikpa
2. jan 2021

No to nebude v tom, lebo po porode nie je ani stopy uz. Teba nezaujíma kde 2 roky sexuje tvoj muž? Lebo pochybujem, ze sa dobrovoľne tvári, ze si stále po pôrode...

mirkava
2. jan 2021

My sme tiez nemali dlho sex po dietati. Rok, rok a pol. Mala som tazky porod, vela sitia. Potom to na mna prislo a konecne sa prebudila chut na sex 😉👍 Manzel bol zlaty a vydrzal to

kleopatra114
2. jan 2021

Ja som už po 2-3 týždňoch muža “ prosila a naháňal a”🤪 ale na moju obranu, od 20 tt som mala rizikové , od 30 tt v nemocnici 😕

renata1312
10. jan 2021

Ahoj napíš mi prosím tiež mam problem

gabesz1
10. jan 2021

Myslím si, že príčin môže byť viac. Nie som sexuologička, práve preto nechcem zasahovať hlbkovo do tohto pretrvávajúceho stavu, ale mám určité psychologické vzdelanie, tak by som len tak okrajovo uviedla: 1. Zdravotný stav manžela ( nechce o tom hovoriť a tak mu to zatiaľ vyhovuje ..... ), 2. prílišná náboženská prudérnosť ( viem, niekto by namietal, prečo sa oženil - ale zdôrazňujem, to tú len určité dohady) , 3. možno má niekoho iného ( nepíšeš, aký bol priebeh tehotenstva), 4. dieťa môže byť chorľavé, plačlivé, vyčerpáva vás oboch a ste radi, že idete spať ...... Mohla by som vymenovať ešte veľmi veľa, ale najskôr sa s ním musíš pozhovárať, aby sa vyjadril on, a potom dohady alebo iné možné myšlienky idú bokom! Veľa zdaru!

renata1312
10. jan 2021

@gabesz1 mozes mi prosím napísať mam tiež problém

mareri
Odpoveď bola odstránená