Som heterosexuál/homosexuál
Zdravím vás neviem ci píšem správne ale už si neviem pomôcť, mám 22 rokov, priateľku mam pomaly 5 rokov, mam panické poruchy pri veľa stresu veľa fajčím nad všetkým veľa rozmyslam, v posledných týždňoch mi do hlavy vnikla myšlienka že som gay Atd keď sa pozriem do minulosti vždy ma priťahovali ženy nikdy som sa na mužov nepozeral ani nepozerám ani ma nepritahuju neviem čo sa somnou v poslednej dobe deje vnikli mi do hlavy myslienky take že by som nemal problém orálne uspokojiť muža a tak ďalej najhoršie na tom je že mi tie myslienky ani nevadia neviem čo mam robiť vždy som si dokázal povedať že svoju priatelku milujem vždy som take myslienky vedel odohnať a teraz ako keby sa to nedá ako keby sa vo mne 2 osoby byli a neviem už čo je dobre a čo nie príde mi to že som už úplne narušený stratil som chuť na ženy no pripisujeme to svojmu stresu a tak ďalej v hlave mám proste že mám chuť na penis Atd a vôbec mi to nevadí ale neviem čo to je ci som to fakt ja ci je to len moja predstava že je to prijemne a pritom to tak nie je neviem čo mám ďalej robiť ako fungovať nedokážem sa vôbec sústrediť mám to v hlave každý cely deň príde mi to ako keby má to vzrušovalo alebo taký divný pocit po tele ja neviem ci to je fakt psychického razu alebo fakt netuším prosím o vás názor nejaký čo sa somnou deje :(
@anonymgirl ja už pomaly neviem ci je to strach ci je to pokušenie alebo čo to je vôbec neviem stále je tam toto že vo mne sa bijú moje dve ja vždy vždy som si vedel povedať mám frajerku ktorú milujem chcem byt s ňou a teraz ako keby som to nevedel
@anonymgirl zdôveril som sa jej ona si to nemysli žeby som bol aspoň najprv a teraz sama nevie čo si o tom má myslieť
Su to vtierave myslienky a tie byvaju velmi casto sexualneho charakteru. Prave takeho, ktory ako keby vobec nebol nam vlastny. Odporucam psychologa, po zlepseni stavu same odidu. Netreba verit vsetkemu, co nam mozog podsuva, hlavne ked je v zlom rozpolozeni.
@kk77 ja viem že netreba veriť všetkému no tak mi to už samé prišlo spomínal som vyššie že proste sa nedokážem sústrediť v podstate na nič len na toto čo mám v hlave a je to vôbec možné aby sa človek stal homosexuálom keď žil normálne aktívne so ženou čítal som veľa na internete ale nedočítal som sa k svojmu problému čítal som že to proste človek vie že to tak cíti že je to proste dane
@king15 na toto vsetko by Ti mohol pomoct odpovedat psychoterapeut, psychiater. Osobne si myslim, ze nie si gay, priklanam sa k tym vtieravym myslienkam. Urcite si pories tento stav, vyhladaj pomoc, lebo sa to bude len nabalovat a zbytocne sa budes trapit. Nemusis sa bat, ludia maju vselijake vtierave myslienky a ked sa stav polepsi zmiznu ako prisli.
Ja nechapem, co si robis taky stres kvoli nejakej sexualnej fantazii... googlis, riesis, sledujes sa, mas s toho depky a strach... je to len myslienka, chut na nieco noveho... kazdy ma nejake...
@anjelicek26 neviem možno si len namýšľam že keď to teraz nevyskúšam tak potom niekomu zničim s tým život neviem prečo má to až tak zasiahlo do takej hĺbky vždy som sa proti takým veciam vedel obrniť a teraz netuším čo sa stalo somnou
@king15 podla mna mas chlapce nejake psychicke problemy hlboke, toto nie je podstata problemu... niekomu znicis zivot? Tym, ze si spravis sexualny vylet na opacny smer, ako si planoval? Uprimne asi ako starnem, moja tolerancia sa zvysuje, pretoze si vravim - nevyskusas=nevies a zijeme proste len raz... toto spekulovanie nad tym, ako a co by to bolo a preco je omnoho horsie, psychicky ta to rozklada... neber to cele prosim ako koniec sveta, aj keby si gay/bi, no a co?
@anjelicek26 neviem prečo to tak celé beriem a mrzí má to neviem kde sa stal problém niekto si proste povie že banálna vec vyskusas a uvidis nechcem prísť o svoju priatelku su to zase ako obavy, budem môcť s ňou ďalej žiť kam sa mi ďalej bude uberať život budem to mat stále v hlave kým to nevyskusam alebo neviem proste mám to proste potrebu celé rozobrat
@anonymgirl ďakujem neverím tomu že by som to spravil síce neviem to ani vyvrátiť ani posúdiť vždy to boli len predstavy keď si spomeniem nikdy to nebolo tak že by som bol odhodlaný a išiel za tým je mi ťažko teraz posúdiť všetko možno to je len chuť vyskúšať niečo nové neviem no opakujem sa neprichytil som sa pri tom aby som na chlapa pozeral alebo tak rozmýšľal alebo keď som ho videl žeby som si niečo s ním dokázal predstaviť neviem nepriťahovalo má to a neviem ci to je len moja hlava sprostá alebo mám len sklon k bisexualite neviem no aj to mi pomáha že si o tom s niekym píšem a riešim to
@anonymgirl nepozeral som ho nikdy priznám sa že teraz nedávno som si to pozrel ci má to vzrusi ale nezdalo sa mi že hej ako vždy som chcel vyskúšať s partnerkou zmenu rolí že ona bude ako keby muž a ja žena ale bolo to z toho dôvodu že som sa ešte skôr dočítal že muži majú v zadku bod G a že to je prijemne
@king15 https://www.google.com/search?q=OCD+thoughts&oq... klasicke sexualne OCD
@teleskop dúfam že je to len toto čítal som veľa na internete že ľudia zistili po čase že ich priťahujú ľudia rovnakého pohlavia no ja som nikdy ten pocit nemal aby sa mi niekto rovnakého pohlavia páčil čím viac sa nad tým rozmýšľam tým viac má to ničí ja sa neviem hodiť do kľudu preto sa tým tak veľmi zaoberám hľadal som na internete všade skoro písalo že sexualita je z časti vrodená a z časti ovplyvnená vonkajšími faktormi tak isto som našiel že niektorí muži po rokoch manželstva zistili že sú homosexuálni, tak isto som našiel že niekto zisťuje svoju sexualitu po cely život no mna vždy priťahovali ženy tak prirodzene som to vždy cítil takze neviem a tým že som si to zobral do hlavy najprv bola myšlienka že som gej potom prišlo že možno by som vedel orálne uspokojiť niekoho no keď predtým všetkým kým som mal toto všetko v hlave v živote má nenapadlo nič take alebo žeby má to lákalo sám neviem bojím sa chcem byt k ľuďom úprimný a nechcem si zobrať svoju priatelku za ženu a dopadnút ako tí ktorý po čase zistili že sú na rovnaké pohlavie
@yollanda môžem sa vás opýtať keď ste to mali v hlave bola to príjemná predstava no keď ste boli medzi ľudmi a reálne vás nikto s rovnakým pohlavným nepriťahoval ? Alebo ako dlho to u vás trvalo ci ste mali strach obavy alebo ste si už povedali že vyskusam a zistím alebo neviem niečo ešte podobne ?
@yollanda vy ste mala tiež taký problém? Lebo aj ja ním trpím.

Skús nájsť kontrolu nad svojimi myšlienkami.. toľko energie tomu dávaš, aby si sa presvedčil že máš problém, bodaj by si nemal... stojí ti pri frajerke? Nemam nič proti homosexualite...