icon

Som povinná povedať priateľovi, že beriem antikoncepciu?

3. aug 2023

Ahojte, myslite si, že som akoby morálne povinná povedať priateľovi, aj keby nie sme spolu dlho o tom, že beriem hormonálnu antikoncepciu(tabletky) ako liečbu na udržanie cyklu a rozhádzaným hormonom?

Strana
z6
simca06022011
6. aug 2023

Vôbec mu dôvod prečo ant.beries nemusíš hovoriť. Na čo? A ostatné je na tebe. Pol roka je podľa mňa dosť na to aby ste sa ako tak poznali, aby ste vedeli názory na ochranu, sex..

lunademonica
6. aug 2023

Ano a mohol by ti na to prispievat....ak nechce byt otecko

karolina196
6. aug 2023

@lunademonica Na co by jej mohol prispievat? 🤣 Za to,ze mu to pol roka tajila a sama tvrdi,ze to berie hlavne kvoli hormonom by jej mal tu HAK akoze este aj platit? 😂😂😂😂 Uzasne ako dokazu byt zeny voci chlapom vypocitave...Ja si myslim,ze ked uz suhlasil dalej pouzivat kondomy,tak ich bude urcite aj on sam zabezpecovat.To akoze nestaci?

lunademonica
6. aug 2023

@karolina196 Naaah, myslela som to hlavne vseobecne, ze zeny vacsinou vzdy platia desiatky eur za antiku, kvoli tomu aby neotehotneli a muz sa veze, neplati ani zdravie si nenici ako zena....
Tento prospevok je o inom ok...priliis rychlo som precitala povodny prispevok...

karolina196
6. aug 2023

@lunademonica Ja si tiez myslim,ze ked si dvaja spolu zacnu,tak by mal urcite prispievat na nejaku antikoncepciu,aby sa ozaj len neviezol,ze on si vrzne a este aj "zadarmo" 😁 Ale toto je ozaj iny pripad.

Strana
z6