Som pre partnera na poslednom mieste
Ahojte
Trochu som smutná teda dosť veľa, vstupila som do manželstva z lásky, milujem ho . No on robí pre druhých všetko a ja som.na poslednom mieste. Chodí na týždňovky som sama vtedy doma. Teším sa keď príde no vtedy začne svokra písať volať to a to potrebuje. Tak on beží. Ma deti s prvého manželstvá ešte nieje doma a už ex vola že treba zobrať syna. Tiež letí. Keď nezoberie je peklo. Ona si užíva voľno disko atď. a ja doma varím upratujem a bla bla. Nemôžeme ani nikam ísť.
Ved aj ja ho potrebujem mat pri sebe. Už ja si myslím ze som zlá ale neviem si pomôcť. Ustupujem stále , potlačem si a idem ďalej. No ale už to nezvládam. Neviem co už robiť. Niekedy mu to vyčítať no on na to zabudnee ako keby som nič nepovedala.
@peter162 poviem ti to na rovinu. Ženy si myslia že muži vedia čítať myšlienky a medzi riadkami. Muži si myslia že rozumejú ženám, to je blbosť.
Pravidlo, pochváliť, pokarhat a pochváliť. Na muža musíš ísť priamo a jednoducho, my nepremyslame ako vy. Chlap vidi modrú, tak je modrá, ty tam vidíš závesy, šaty, kvety.
Sadnite si spolu, tam kde sa cítite obaja dobre a všetko presne povedz, ak nepochopi tak nestojí za ti to. Len sa utrapis.
@andreafa nerevem neboj
To ze mal deti si vedela uz ked ste sa spoznali ze? Deti budu vzdy na prvom mieste, nez ty.to si asi nevedela .. nuz chyba. Na tyzdnovky pracuje odkedy?asi nie prvy mesiac ci?
Ja neviem, ked vstupujem do manželstva s niekym tak asi mam zratane vsetky moznosti sprava zlava ze co ako asi bude a ratam s kazdou možnosťou , scenarom, moj nazor.nie ruzove klapky na ociach lebo ja ho LUUUBIIIM🙏🙏
No tak mozno rada, ked uz bude prichadzat domov tak aj ty mu zavolaj to a toto treba a nech bezi teda za tebou 🤷♀️
@andreafa kto povedal.ze ho potrebujem doma ? Zasa sa tu všetko prekruca.písala som niečo také?
1. Nemaju urcene sudom stretavanie s detmi? 2. Preco ich nevezme k vam a mate program všetci spolu, ty mas chlapa doma u seba a on deti tiež.
No hlavne začni tým, že nebudeš len ticho a len si myslieť a občas poplakať. Normálne sa s ním porozprávaj, povedz mu, ako to vidíš. A on ti na to povie svoj uhol pohľadu. Tak to medzi dospelými chodí. A následne sa dôjde ku kompromisu.
@stanka7599 strašne smutné aké sú niektoré ženy drsné. Ja ťa úplne chápem, viem že nechceš aby ti muž sedel nonstop pri zadku, ale máš ho rada a chceš s ním stráviť hodnotný čas aspoň pár hodín cez víkend. Aby jeho víkend nevyzeral tak, že je sluhom svojej mamičky a bývalej. Ver že jeho deťom by sa nič nestalo ak by jeden víkend k nemu nešli. Alebo by ste si spravili pekný čas spoločne niekde na výlete. A verím, že mamička tiež nieje chúďatko a hodí sa jej, že má syna, ktorému môže diktovať aj keď to neponáhľa a vôbec neberie ohľad na vás ako rodinu. Mňa to tiež niekedy hnevá, že sa s mužom vieme porozprávať hodinu v nedeľu večer a pondelok ráno ide preč a ďalší víkend je to znova to isté. Ak by som chcela žiť taký život, ostala by som slobodná. Stavím sa keď ste spolu randili, čas si vedel na teba nájsť a bývalá a mamička počkali. A on teraz vie, že už si jeho žena čo tam bude vždy a počkáš kým on bude dobrý synáčik a ocko. Ale ty máš tiež právo na čas s ním. V prvom rade je to jeho vina. Tu treba rozhovor o tom čo cítiš a možno ho aj trosku provokovať, že u teba nemá ešte nič isté a aj keď si jeho manželka, stále môže o teba prísť pre niekoho komu budeš stáť za voľný čas. Proste priority. A on vie, že ty tu budeš vždy, že ty pochopíš, ty sa prispôsobíš ale ex bude vystrájať a mamička sa ofučí tak im treba vyhovieť. Ale takto život stráviš len čakaním niekde v kúte, kým iný budú na koni a žiť si svoj sen. A to nieje fér. Musíš si aj tu dupnúť. Maminka nech si nárokuje na víkend raz za mesiac dva ak naozaj niečo treba urobiť, ale neverim, že potrebuje tolko pomoci, skor jej to len vyhovuje, ze ho ma na špagatiku. A ex nech sa spamata, tiez si nebude vyskakovat, lebo ak by mu zakazala deti, sama by sa potrestala, ze s nimi bude nonstop a asi by sa jej to casom dost nepačilo.
Určite je to tak

@liljana kokos a co je ten chlap nesvojpravny, aby musel zmenit robotu, lebo madam manzelka ho potrebuje non stop doma? 🤮🤣