Som vydatá bez lásky
Dobry večer. Surne potrebujem radu. Som zúfalá. Opisem v skratke svoj život. Mám mamu, otca, brata. Odmala sme nežili ako normálna rodina, mama s otcom časté hádky, psychické problémy, ja a môj brat sme si to odnášali. Môj brat tesne pred 18tkou prišiel domov a oznámil nám, že je na mužov. Ja, doteraz nie úplne psychicky zdrava som vydatá.
Pointa. V minulosti som veľmi milovala jedného muža, ktorý sa kvôli mne presťahoval cez celé Slovensko, zmenil prácu. Bol to muž mojich snov. Nevydržalo nám to kvôli mojim rodičom, vadilo im, že nemá auto, že nemá 3000€ mesačne sa úcte a pod. Pod nátlakom som sa s ním rozišla (po viac ako roku) lebo mi rodičia nedali pokoj. Našla som si muža, ktorý ma 3000€ mesačne a nie som s ním vôbec šťastná. Som vydatá ale bez lásky. Moji rodičia sa tešia, takéhoto si predstavovali. Ale ja nie. Už doslova nevladzem. Mám sto chuti sa ozvať bývalému. Viete mi poradiť, čo mám robiť? Neviem, či on je momentálne vo vzťahu ale ak áno, ja vôbec neviem, čo budem robiť.
nebudes a daj mu pokoj. Si strasne sebecka a naivna, ked veris nejakemu idiotovi, ktory si vymysla hovadiny, len aby od ludi vymanil peniaze. Kazdy ma pravo by stastny, tak mu to dopraj. Jedneho dna aj ty budes stastna. Neupinaj sa na neho a hladaj radsej dalej ..
Tak toto bude ešte zaujímavé... 🍿
Autorka, a ty si rozvedena ci ako? Ako muz ci uz ex? Ako si to cele predstavuješ? Normalne ma to zaujíma ti poviem...
@lienka.7 áno, s manželom sme rozvedení. Žije s inou, majú spolu malé dieťa. Mňa ale teraz zaujíma len a len bývalý priateľ.
Autorka, tak čakaj, keď sarlatan povedal, tak povedal. Hlavne daj chudakovi ex svätý pokoj, žiadne kontakty, nezabudni máš čakať.
Mozes čakať hoci aj do súdneho dňa.
Len hlavne nikoho ďalšieho do vlastných bludov nezatahuj!
Alebo zajdi k odborníkovi, začni riešiť svoje bludy, vykašli sa na minulosť a začni ZIT.
OMG! 🤦♀️ Keď sa šarlatán zaprisahal, tak to určite tak bude. 👌
Dobre, dajme tomu, ozveš sa mu, a čo čakáš? Akú reakciu? Že sa stretnete a povie ti že 10 rokov na teba myslí, opustí ženu a dieťa a pôjde preč s tebou??? Toto??? Ak by mal tvoj veštec pravdu, ozaj by si toto chcela, rozbiť niekomu rodinu, vziať dieťaťu otca? Či sa teraz ty prestahuješ do Košíc? Ty si s týmto mužom svoju šancu už dávno premrhala...pred 10 rokmi preboha!!!
Ale fakt, fakt by ma zaujímalo ako si to celé predstavuješ
Bože, to táto diskusia je reálna? Resp, osoba za ňou... 😬
Vieš, autorka, taký jeden šarlatán mojej mame povedal, keď bola tehotná s mojou sestrou, že ešte sa jej narodí chlapček, ale nebude to syn jej manžela. Samozrejme, moja mama mu verila a ako idiot to všade rozprávala, vrátane svojej svokry (mojej babky) a brutálne to pokazilo vzťahy. Rozvod síce bol, aj si našla ďalšieho muža, ale hádaj čo - toho vytúženeho syna čo tak moc chcela stále nemá. Takže byť tebou - moc sa na šarlatánov nespolieham.
Si presvedčená že ten bývalý čaká na teba možno je šťastný darí sa mu má rodinu deti chápem že nie si šťastná pracuj na sebe aj na vzťahu a prosím ťa žiadne veštenie
Po dlhej dobre sa ozývam. Tak tie čo ste mi neverili tak začína to ísť v môj prospech. Konečne som sa skontaktovala s jeho bývalou a hádajte čo? Pred pár dňami sme mu volali na mobil. Zodvihla to jeho žena čo nás zarazilo. Našťastie som s ňou nevolala ja ale jeho prva byvala. Tak sme sa z jeho ženy aspoň zasmiali. Šarlatán niečo sľúbil. Pevne verím na jeho sľub.
Po dlhej dobre sa ozývam. Tak tie čo ste mi neverili tak začína to ísť v môj prospech. Konečne som sa skontaktovala s jeho bývalou a hádajte čo? Pred pár dňami sme mu volali na mobil. Zodvihla to jeho žena čo nás zarazilo. Našťastie som s ňou nevolala ja ale jeho prva byvala. Tak sme sa z jeho ženy aspoň zasmiali. Šarlatán niečo sľúbil. Pevne verím na jeho sľub.
@anonym_autor ahoj, to som ja, tvoj šarlatán, dlho si sa neozvala, potrebujem číslo na tvojho bývalého, aby sa veci pohli, tak ako som ti sľúbil, bez toho to bude stagnovať
@anonym_autor úprimne mi ľúto toho chlapa, ktorému nechceš dať pokoj.
Myslím, že by si namiesto šarlatánov mala vyhľadať psychológa/ psychiatra.
@anonym_autor Nech ma zmažú, ala napíšem to. Ty si neskutočne *ebnutá a choĎ SA LIEčIť.
Dúfam, že je toto vymyslená téma lebo potom je autorka nebezpečná pre svoje okolie. Niečo si v tej pomýlenej hlave vsugeruje a ide si za tým bez ohľadu na iných.
WTF

Nerozumiete. Nikto z vás, jednoducho keď sa šarlatán zaprisahal, že s ním budem tak s ním budem. Nepovedal mi presne kedy ale povedal, že mám byť trpezlivá a nakoniec bude so mnou.
@h2 prečo ponukaš ako riešenie psychiatra? Mne z čistá jasná bolo vyveštene, že budem s ním. Mám len čakať. To, že som v Košiciach pracovne, tak je len bonus, že sa mu možno mám ozvať.