Som žiarlivá?
Ahojte .Aký máte názor .Muž sa chodí najesť do reštaurácie počas pracovnej doby ak u nich v kuchyni vo firme si nič nevyberie .Je to veľmi spoločensky extrovert ,potrebuje stále vykecavat .Včera mi volal počas tej obednej pauzy /väčšinou mi vždy zavolá keď ide sa najesť / Chodí vždy sám .Isiel sa najesť a jeho zvyk je ,že pozná sa s každým čašníkom a vždy prehodia slova ,niekedy aj dlhšie keď je malo ľudí ..Včera tam bola čašníčka ,objednal si a vraví jej /ja som bola na telefóne /že aký šport robi keď má take pevne -vyšportované nohy .A ona ,že profi bežkyňa .Následne sa ona pýta ci to bolo myslené pozitívne alebo negatívne …a on že pozitívne .To bol koniec debaty .Podotýkam ,že aj s čašníkmi vedie takéto rozhovory .Mne to už príde ako flirt a okrem toho mna mal na telefóne .Ok mohol mi zložit keď si objednával a mal niečo v úmysle .Jeho odpoved bola ,že on to tak neberie a ci je to chlap alebo žena jemu je to jedno a neuvedomil si ,že mne to vadí …Som žiarlivá podľa Vás ?
Mne nejde do hlavy jedno. On je s tebou na linke a rozpráva sa s druhou ženou a komentuje jej nohy??? Je jedno či je extrovert alebo introvert, a nie v tomto by som nežiarila. Ale z kilometra je vino ako on teba nerešpektuje. Možno sa mýlim ale toto je prvé čo mi napadlo. Teba a tvoj čas má rešpektovať a potom nech kludne aj pobozká ruku inej ženy, slovo by som mu na to nepovedala, nech je džentlmen ku hoci komu ale teba má rešpektovať ako prvú!
Teraz žiarliš alebo ako to mam chápať?
Ja napríklad nemám rada keď niekto cudzí sa ma pýta na súkromné veci.
Včera sme sa boli najesť a vyšportovaný ,krásny chlap sedel pri vedľajšom stole .Samozrejme ho muž oslovil ,že aké má vyšportované ramená,či posiluje a aké hmotnosti váh dvíha ..Muž je totiž tiež športovec ,každý deň je vo fitku ,je to jeho hobby takže si tieto veci všíma na ľuďoch .
@makinja Tak mi telefonujeme aj 2 hodiny takže o ten čas nešlo ,keďže ten rozhovor trval možno 2 minuty ..otázka znela ináč …či som žiarlivá ...Práveže vždy je ku mne úctivý ,na toto sa nemôžem sťažovať .A stalo sa to prvýkrát a ospravedlnil sa viackrát ,že ho to mrzí keď mi ublížil .Mohol mi zložit keď objednával a nič by som nevedela .No ja som povedala ,že počkám na linke .
Vôbec sa netráp...ja sa tiež dám s kadekym do reči...môj muž len očami guľa....a neberiem to ako flirt🙂
A hej si žiarivá🙂))
Okrem dvoch kolegýň robím v mužskom kolektíve a by si sa čudovala ako sa zadaní chlapi vykecávanie s casnickami, predavačkami atd. A svoje ženy nemienia opustiť ani nic podobne.
Keď vravíš že takto rozpráva s každým, tak si myslím že to naozaj nemyslel ako flirt.. ale presne toto chovanie na ľuďoch neznášam, môj bývalý priateľ, veľký extrovert bol presne taký.. s každým kecal, všetko riešil, s každou spolužiačkou, kolegyňou takto hovoril.. jemu ani nedošlo že to vyznieva ako flirtovanie, proste bol taká povaha.. vomne to ale vrelo.. viem že ma mal rad, viem že ma nepodviedol ale takéto chovanie som jednoducho nevedela prekusnut.. bolo to už strašne dávno, nemyslím že sa zmenil, zrejme to jeho žene neprekáža.. našla som si muža ktorý si takéto reči nikdy nedovolil a ja som spokojna..
@sasanka605 Zrejme som precitlivená a trochu žiarlivá ,ako mi tu kočky píšu .Aj moji kolegovia sa radi vykecavaju okrem jedného ale ten je ťuťko a smejú sa z neho a niektoré kolegyne tak isto nemajú problém s čašnikmi nadviazať rozhovor a pritom su šťastne zadané.Zase lepšie keď je človek priateľsky a otvorený ako človek skúpy na slovo …
@mondolina Od noh nie je velmi daleho k prsiam.
Autorka, podla mna je nevhodne komentovat partie tela cudzieho cloveka (ved aj tacasnicka nevedela co si ma o tom mysliet)...a uz duplom cudzej zeny pred svojou vlastnou zenou. Ak by to bola dobra znama ktoru obaja poznate a on by ju pochvali ze ma skvele vlasy alebo schudla, alebo co. Ja by som sa tiez ohradila a poziadala ho aby sa takych komentarov zdrzal. Inac keby som bola na tvojom mieste asi by som umierala od zvedavosti a chcela by som tie nohy vidiet.
@andreatytler
sama písala, že je taký odjakživa,
a opýtal sa z čoho má také PEVNÉ a VYŠPORTOVANÉ nohy, z akého športu.
čo je na tom? nepovedal, že ich má sexi a krásne.
@mondolina Však práve ,až tá čašníčka sa sama spýtala či to mysli pozitívne alebo negatívne .On skôr neutrálne sa pýtal .Pretože nie každému sa páčia vymakané a svalnaté nohy a zrejme možno ona sama nevedela ako to on mysli ..,No a včera zase oslovil cudzieho muža ,vedľa nás 🙂
no vidíš, myslíš že s ním flirtoval? 🙊😉
@mondolina Podla mna povedal PEVNE a VYSPORTOVANE, lebo vie ze to si moze dovolit. Sexi a krasne by bolo otvorene flirtovanie. Ja som to pochopila tak ze sa odjakziva rad debati s casnikmi a casnickami, ale toto bolo prvy krat co komentoval cast tela. Ak uz cele roky komentuje nohy casnickam, tak je by mi to nezacalo vadit teraz, po rokoch. Ohradilaby som sa hned na zaciatku. A ked uz komentuje slovami, da sa odhadnut ze si ich aj pekne okukol, co by mi tiez vadilo. Moj muz mi raz povedal toto: Kazdy chlap pozera po inych zenach, ale kazdy normalny chlap vie ze to ma robit tak aby si to nikto nevsimol.
Ale beriem tvoje argumenty... Tebe by take spravanie nevadilo. Kazda sme ina.
Aha citam teraz ze on bezne komentuje vzhlad casnikov (aj ked ten iny priklad bol chlap)... ale brala by som to ze je to pre neho jedno, ci je zena alebo chlap.
Ja taketo narazky nemam rada, ci uz od niekoho alebo keby som bola na tvojom mieste. Kedysi som si vypocula tiez vselico, nie vzdy to je prijemne. To s tymi nohami je pomerne neskodne, ale mne to vadi.Pride mi to ako take tliachanie
@mircalla Však on je taký tliachač.Celý deň len tliacha a huba sa mu nezavre .Možno chce byť zaujímavý ,upriamiť pozornosť na seba .On tliacha s hocikým .Povaha .
Mne sa zdá že ho príliš obhajuješ. Samozrejme my sme ti tu iba vyjadrili svoj názor. Ty sama vieš najlepšie či sa pri tom cítiš dobre alebo nie. Ked nie, tak odpoveď na otázku máš 😊
@makinja Píšem realitu aký je .,to nieje obhajovanie .Aký význam by bolo zadávať tuto debatu potom .Kebyže mam v pláne ho obhajovať ,nepíšem tu 😉 Mne sa to nepáči ,či je to žena ,či chlap ,proste prostoreký,utliachaný človek keďže som opak .No nič nenarobím .Pre veľa žien je to ok a niektoré s tým majú problém .
@anonym Ja som na toto uz alergicka, nepomozem si. Obcas je to fajn, ale vkuse...Mne by skor vadilo toto ako poznamka o nohach. Skratka chcem mat klud a nie pocuvat toto cele dni, prehnana zovialnost ma nikdy nebrala. Ale tak ako pises povaha, pre mna to nie je. Nemam rada, ked nieco ma potrebu rozpravat za kazdu cenu, je to unavne
Nie si žiarivá. Ja by som mu na fleku zložila.