icon

Speed dating - vaše skúsenosti

15. sep 2023

Ahojte, máte niekto skúsenosť so speed datingom? Pre tých, čo možno nevedia, myslím tie organizované stretnutia napr. niekde v kaviarni kde si ženy aj muži kúpia “vstupenku”, stretnú sa a každý s každým má možnosť prehodiť pár minút a napokon napíšu, kto sa im páčil a ak to napíše aj druhá strana, dajú im na seba kontakty. Boli ste? Ako to dopadlo? Nebolo to trápne?

Strana
z2
bbshop
17. sep 2023

@omg1992 čo by si s tou ženou robil? Kamarátov chlapov nepotrebuješ?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
kemrang
17. sep 2023

@omg1992 Ty si fakt mental. V pripade, ze som zena, tak zahodis za hlavu, ze ta tu urazam a stretnes sa so mnou?
Ty mas v tej gebuli spinac normalne. Akonahle ide o zenu, tak ti cvakne a uz myslis len na jedno.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
kemrang
17. sep 2023

@omg1992 Ale fakt, vysvetli mi, co by na veci menilo, ci som alebo nie som zena? Ocividne som clovek, ktory ta nema rad.
Odkial si vobec zobral tu myslienku, ze by to stalo za stretnutie v pripade, ze som zena?

kemrang
17. sep 2023

On by sa aj ponizovat nechal, hlavne ze sa s nim zena chce stretnut. Hotovy lunapark v hlave.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
kemrang
17. sep 2023

@omg1992 Gratulujem, na retarda si celkom kus detektiva.

kemrang
17. sep 2023

@omg1992 Nemal si ty nahodou Acka na hnojarine? Si fakt hlavicka.

bbshop
17. sep 2023

Tiež som sa pozastavila nad tým, že sa chce stretnúť s osobou, ktorá ho tu permanentne uráža 😂 neviem na čom fici, ale to už je silný matros

bbshop
17. sep 2023

@omg1992 ty si máš v prvom rade budovať vzťahy s každým vo svojom okolí a neuveríš, ale aj s mužmi. Možno ta naučia správať sa a nepriamo aj oni ti môžu pomôcť nájsť si vzťah. Neuveríš, ale tí muži majú kamarátky - ženy. Majú aj v rodine ženy. Majú aj spolužiačky a kolegyne - ženy. Chápeš ako funguje svet?

dogblock
20. sep 2023

@omg1992 ahoj, urcite prid, stoji to za vyskusanie a skoro kazdy si tam niekoho najde 🙂 zhodou okolnosti o par tyzdnov je tato akcia v BA https://www.laskatu.sk/rychle-rande/rychle-rand...

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
tanyag
20. sep 2023

@omg1992 Tak ako si chceš nájsť niekoho, ak ťa spoločnosť nebaví? Ako si nájdeš ženu?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
20. sep 2023

@omg1992 ale takto to nefunguje, že nájdeš si iba zenu bez spoločnosti, keďže ženy sa pohybuju V SPOLOČNOSTI. Žiadna ti nepríde zaklopať na dvere len tak z čista jasna.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
20. sep 2023

@omg1992
Ty budeš doživotne sám kvôli svojmu nazeraniu na svet, postojom a názorom. Podľa toho, čo prezentuješ na modromkoňovi si neviem predstaviť ženu, ktorá by s tebou fungovala.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
kemrang
20. sep 2023

@omg1992 "Podľa toho, čo prezentuješ na modromkoňovi si neviem predstaviť..."
Zas trpis selektivnou slepotou?

kemrang
20. sep 2023

"kvôli svojmu nazeraniu na svet, postojom a názorom."
Ako z toho ten clovek dostal, ze len kvoli tomu, ze nepotrebuje chodit do spolocnosti?

bbshop
20. sep 2023

@omg1992 ty si fakt beznádejný pripad.. nemáš ani najmenšiu šancu si nájsť vzťah

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
20. sep 2023

@omg1992 to je názor všetkých na MK

Strana
z2