Spoločné prehlbovanie dôvery vo vzťahu
Ahojte,
potrebovala by som sa poradiť so skúsenejšími vo vzťahoch.
Ako ste si ako pár vybudovali dôveru medzi sebou?
Je podľa vás v poriadku, ak vám priateľ povie, že to myslí s vami vážne, trávi s vami čas a vymýšľa aktivity, doslova nepozná prekážku, komunikuje,
no zároveň vám opakuje, že chce spoznávať počas chodenia ďalšie ženy ako kamarátky a stretávať sa s nimi sám. Nie, aby ich balil, ale chce mať vo všeobecnosti "kamarátov". Tvrdí že je to o vzájomnej dôvere a podpore.
Pre kontext, čo to sme už spolu zažili, a obaja sme dospeli ľudia, bezdetní, pracujeme, každý z nás sa už stará sám o seba, no nežijeme spolu.
Musím sa spýtať objektívnych, lebo môjmu rozumu to nesedí, ale asi zaľúbenosť mi zahmlieva zatiaľ ešte úsudok. Ďakujem za každý názor. Je to podľa vás o dôvere?
A prosím, len bez odsudzovania, naozaj ma iba zaujíma, či ste to zažili, a čo si o tom myslíte ako nezainteresovana osoba.
@jan510 ďakujem
@modrykonik1237 ďakujem za radu👍znie to fakt dobre
@tykat ďakujem krásne aj za Váš príspevok 👍
@katarinka89 ďakujem, tiež si myslím 👍
@mirco50 ďakujem, pozriem.
Neviem, ci som vo vztahoch skusena ale vyjadrim sa.
Prirodzene, kazdy stretava pocas vztahu aj inych ludi, ale rozdiel je v tom, ze ich nevyhladava. Nieto ti to este aj oznami, ze planuje sa sam stretavat s kamaratkami. Ja osobne by som to brala ako naznak toho, ze chcem byt s tebou ale ak spoznam niekoho a z kamaratky sa stane nieco viac, tak mi to nemozes vycitat, ved som ta o tom infornoval.
Nevien kolko mate rokov ale jeho pristup vyznieva dost infantilne

@retatka ďakujem za Váš pohľad 👍