icon

Spoločné prehlbovanie dôvery vo vzťahu

29. jan 2023

Ahojte,
potrebovala by som sa poradiť so skúsenejšími vo vzťahoch.
Ako ste si ako pár vybudovali dôveru medzi sebou?
Je podľa vás v poriadku, ak vám priateľ povie, že to myslí s vami vážne, trávi s vami čas a vymýšľa aktivity, doslova nepozná prekážku, komunikuje,
no zároveň vám opakuje, že chce spoznávať počas chodenia ďalšie ženy ako kamarátky a stretávať sa s nimi sám. Nie, aby ich balil, ale chce mať vo všeobecnosti "kamarátov". Tvrdí že je to o vzájomnej dôvere a podpore.
Pre kontext, čo to sme už spolu zažili, a obaja sme dospeli ľudia, bezdetní, pracujeme, každý z nás sa už stará sám o seba, no nežijeme spolu.
Musím sa spýtať objektívnych, lebo môjmu rozumu to nesedí, ale asi zaľúbenosť mi zahmlieva zatiaľ ešte úsudok. Ďakujem za každý názor. Je to podľa vás o dôvere?
A prosím, len bez odsudzovania, naozaj ma iba zaujíma, či ste to zažili, a čo si o tom myslíte ako nezainteresovana osoba.

Strana
z2
autor
29. jan 2023

@retatka ďakujem za Váš pohľad 👍

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jan 2023

@jan510 ďakujem

autor
29. jan 2023

@modrykonik1237 ďakujem za radu👍znie to fakt dobre

autor
29. jan 2023

@tykat ďakujem krásne aj za Váš príspevok 👍

autor
29. jan 2023

@katarinka89 ďakujem, tiež si myslím 👍

autor
Autor odpoveď zmazal
mirco50
Odpoveď bola odstránená
autor
31. jan 2023

@mirco50 ďakujem, pozriem.

autor
Autor odpoveď zmazal
momoqui
31. mar 2023

Neviem, ci som vo vztahoch skusena ale vyjadrim sa.
Prirodzene, kazdy stretava pocas vztahu aj inych ludi, ale rozdiel je v tom, ze ich nevyhladava. Nieto ti to este aj oznami, ze planuje sa sam stretavat s kamaratkami. Ja osobne by som to brala ako naznak toho, ze chcem byt s tebou ale ak spoznam niekoho a z kamaratky sa stane nieco viac, tak mi to nemozes vycitat, ved som ta o tom infornoval.
Nevien kolko mate rokov ale jeho pristup vyznieva dost infantilne

Strana
z2