icon

Ako riešiť žiarlivosť kvôli kamarátom a ex?

Dnes o 04:05

Ahojte. Mám teraz nového priateľa. Ubehla krátka doba a jemu vadí, že mám kamarátov aj mužov. Mám kamarátky ženy a aj chlapov. Priateľ na to zvykne žiarliť. Mne zasa vadí, že má dieťa z predošlého manželstva a stretáva sa a komunikuje s ex. Tým, že ja som bezdetná a on má dieťa v striedavej starostlivosti, vadí mi, že sa musíme prispôsobovať jeho dieťaťu a navyše neustále komunikuje s ex. Keďže on si robí čo chce a je so svojim dieťaťom tak ja odmietam sedieť doma a trávim čas s kamošmi a mám rôzne aktivity. Ako mne vadí to, že nie som pre neho na prvom mieste tak jemu to, že trávim svoj voľný čas v rámci kamarátstva aj s inými mužmi. Ako to vy riešite? Tolerujete si kamarátstva s opačným pohlavím a komunikáciu a stretávanie sa s ex?

anonym_0bdecc
Dnes o 04:09

@anonym_autor dvaja dementi sa našli 👫

anonym_587255
Dnes o 04:20
@anonym_0bdecc

@anonym_0bdecc uz nie je co dodat,si to vystihla presne.

anonym_c1aefa
Dnes o 04:45
@anonym_0bdecc

@anonym_0bdecc bohužiaľ, pripájam sa k názoru 👍

anonym_ee12f8
Dnes o 05:10
@anonym_0bdecc

@anonym_0bdecc ona mi ale príde debilnejdia ako on

anonym_0bdecc
Dnes o 05:17
@anonym_ee12f8

@anonym_0bdecc ona mi ale príde debilnejdia ako on

@anonym_ee12f8 za mňa to majú obaja nevyvazene nejakým spoločným kompromisom..

anonym_2439f9
Dnes o 05:28

@anonym_autor kolko máte rokov …15?

anonym_892775
Dnes o 05:44

@anonym_autor preco si sa dala dokopy s clovekom,co ma dieta a nevyhovuje ti to?

anonym_958e78
Dnes o 06:13

u partnera s detmi nikdy nebudes na prvom mieste ... najdi si slbodneho a modli sa aby si aj ty raz nestala sama s dietatom - potom este len uvidis ake to je hladat si partnera

sense
Dnes o 06:18

Ak ti vadí že má dieťa o ktoré sa stará a v rámci toho komunikuje s ex , nemala si do takého vzťahu ísť. A ak má s ex nadštandardné vzťahy aj mimo dieťaťa už tým dupľom nie.

katarinka963
Dnes o 06:25

@anonym_autor nikdy, aleze nikdy nebudeš na prvom mieste.

anonym_5241d4
Dnes o 06:36

@anonym_autor Skús sa vžiť do kože svojho priateľa v súvislosti s tým, že má dieťa a komunikuje s ex.Keby si bola matkou, čo by bolo pre teba prvoradé, dieťa, či nový partner?

1sally12
Dnes o 07:23

Nájdi si bezdetného.

anonym_fa5c23
Dnes o 08:12

@anonym_autor Vy sa rozidte. Ty si najdi bezdetneho. A dufaj, ze raz neostanes sama s dietatom.

esther100
Dnes o 08:25

Klobúk dolu pred chlapom u ktorého je priorita dieťa a nie frajerka

marca12
Dnes o 08:35

@anonym_autor Na zaviatok si uvedom,ze nikdy nebudes na prvom mieste. Vzdy bude jeho dieta pred tebou. Zvladnes taky zivot? Dalsia vec. Ma dieta s ex uz navzdy budu musiet spolu komunikovat,stretavat sa a podobne. Vzdy bude pritomna jeho ex. Ak s nim chces byt,musis ho prijat aj s dietatom,nie ho delit medzi teba a dieta. Pokial to nezvladas,nema vas vztah zmysel. A to,ze mu vadia kamarati o nom vela vypoveda. Ziarlivy chlap je nanic.

danica2711
Dnes o 08:37

@anonym_autor prosím ťa, rozíď sa s ním, urobíš mu službu. Žiadny chlap si nezaslúži kravu, ktorej vadí, že sa stará o vlastné dieťa

katkazatka
Dnes o 08:47

Tebe vadi, ze komunikje s ex. Zrejme si tiez ziarliva. A on je ziarlivec. Od takeho utekaj. Normalny sebavedomy chlap nema ziarlivostne vystupy kvoli nicomu.

januska12323
Dnes o 08:54

Nie si normálna. Načo ideš do vzťahu s mužom keď ti vadí úplne základná vec?

sissy27
Dnes o 09:26

@anonym_autor a preco ste spolu ked vam kazdemu na tom druhom vadia uplne zasadne veci? 😳

sovica
Dnes o 10:05

Toto nevyriešite nijak, nie ste proste kompatibilní. On má dieťa, o ktoré sa chce starať v rámci možností, čo je naozaj skvelé. To dieťa má už navždy. Pochopíš to (možno), keď budeš mať vlastné. To dieťa musíš brať ako jeho neoddeliteľnú súčasť. Na druhej strane, čo je jeho do toho, že máš aj kamarátov opačného pohlavia. Prečo by si sa ich mala vzdať kvôli nemu a prispôsobovať sa len jeho potrebám. A tebe prečo vadí jeho ex? Musíš pochopiť, že keď majú spoločné dieťa a striedavku, komunikovať spolu musia.
Najväčšiu službu si navzájom urobíte, keď sa rozídete. Toto nikdy fungovať nebude a zbytočne strácate čas aj nervy.

bielasovicka
Dnes o 11:42

@anonym_autor nájdi si bezdetneho. Tak urobíš najlepšie 🙈

anonym_9ad138
Dnes o 12:19

@anonym_autor zjavne ste si nesadli. On ziarli a tebe to vadi. Ty zase sa nechces prisposobovat jeho dietatu. Dokedy myslis, ze si zvladnete liezt v tqkych beznych veciqch na nervy kym jeden z vas nedostane rozum a to neukonci? Obaja ocakavate ineho partnera, on priatelku bez muzskych kamaratov, ty priatela ktoreho zivot nebude zavisiet od jeho dietata.

minenkaa
Dnes o 13:39

To on ma decko ako dvanásťročný?